- Konu Sahibi Kucukmucize
-
endometriozısım ne bu arada arkadaşlar
ayy çok sevindim süper testte çıktıysa kandada çıkar canım benimde 9. günde testte çıkınca kan verdim ve çıktı.kan sonucunu bizede haber ver.
Canım kan testimi de yaptırdım sonuç 405.7 sanırım 6. gün embriyosu olduğu için bu şekilde çıktı tahlil sonucu. Allahım hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşeyi bizlere vaktinde yaşatsın. Hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Herkese dua ediyorum arkadaşlar, kalbim ve dualarım hepinizle...
ayy çok sevindim süper testte çıktıysa kandada çıkar canım benimde 9. günde testte çıkınca kan verdim ve çıktı.kan sonucunu bizede haber ver.
Canım kan testimi de yaptırdım sonuç 405.7 sanırım 6. gün embriyosu olduğu için bu şekilde çıktı tahlil sonucu. Allahım hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşeyi bizlere vaktinde yaşatsın. Hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Herkese dua ediyorum arkadaşlar, kalbim ve dualarım hepinizle...
çok sevindim canım değer çok güzel tek embriyomu vardı
çok sevindim canım değer çok güzel tek embriyomu vardı
Canım bana tek dediler, ben yüksekliğini 6. Gün Embriyosu olmasına verdim. Ben 46 kiloyum doktorum. Tek embriyo senin için sağlıklı olur demişti. Bünyem biraz zayıf e tabi ki bende :)
allahıımmm kızlar sonucumu öğrendim 514 çıktı aklımı kaybetmek üzereyim sevinçten .ama hala muallaktayım kadın doğumcu izinliydi ,komşum dahiliye doktoru ona verdim testimi ama benden BHCG ve progesteron testi istemişleri burda progesteron testi yokmuş onu yaptıramadım.sonucumu da telefonla öğrendim doktor gebe gibi ama siz yinede kadın doğumcu geldiğinde gidin dedi .kızlar hamile miyim ben şimdi allahım inanamıyorum.rabbim herkesin yardımcısı olsun
allahıımmm kızlar sonucumu öğrendim 514 çıktı aklımı kaybetmek üzereyim sevinçten .ama hala muallaktayım kadın doğumcu izinliydi ,komşum dahiliye doktoru ona verdim testimi ama benden BHCG ve progesteron testi istemişleri burda progesteron testi yokmuş onu yaptıramadım.sonucumu da telefonla öğrendim doktor gebe gibi ama siz yinede kadın doğumcu geldiğinde gidin dedi .kızlar hamile miyim ben şimdi allahım inanamıyorum.rabbim herkesin yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ama bir süredir forum takip ediyorum. Benim 10 yumurtam toplandı 5 i döllendi 2 embriyo transfer edildi biri 6 hücreli biri 7 hücreli . Bugün transfer sonrası ikinci günüm. Ayın 16.sı test günüm. Zaman durdu sanki geçmiyoooorrr.
Mer 30agustosta opu oldum 5 eylulde transferim olacakti ama rahim duvarim uygun bulunmadi fazla kalinlik varmia bu yuzden transferim ertelendi.
Simdi adet oldum bitmesini bekliyorum eger rahmim adet sonrasi duzelmisse tedavime drvam edilecekmis.eger duzelmediyse histeroskopi ameliyati ile rahim duvarim inceltilecekmis.rabbim senden gelene amenna ama cok yoruldum.yol goster bana.suan adetimin haftaya olmasi lazimdi ama ilaclardan zannedersem erken oldum.simdi heyecan ve korkuyla adetimin bitmesini bekliyorum.rabbim yardimcimiz olsun..tranferi ertlenen arkaslarim ne kadar sure beklediniz acaba??
Allahım herkesin yardımcısı olsun umarım sizlerin de iyi haberlerini alırız dualarım hep sizinle.belirtileri falan kafanıza takmayın kızlar burda okuduğum belrtilerin çoğu yoktu bende bikaç defa batma oldu okadar sonra ben de okuyunca heralde bendeki tutmadı dedim ama rabbim çok büyük dualarımı kabul etti şimdi keseyi göreceğim günü bekliyorum.herkesin bünyesi farklı o yüzden hiç moralinizi bozmayın güzel düşünün ki güzel şeyler olsun inşallah.
16 Eylülde tahlil yaptıracak arkadaşlar nasılsınız heyecan var mı ben heyecandan duramıyorum. aklım sürekli bebeklerimde .siz ne yapıyorsunuz. kafanızı dağıtabiliyo musunuz?
slm kızlar bende 16sını bekleyemedim bugün test yaptırdım maalesef negatif üzülmemek elde değil ama Rabbim nasip etmeyince olmuyo biz elimizden geleni yapıyoruz demekki zamanı değil bu şekilde düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hemde isyandan kaçıyorum Rabbim test yaptırmamış olanlarınıza nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi görürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?