tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

Arkadaşım merhaba, bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim, eşimin morfolojik değerleri çok düşük olduğundan iki aşılamanın üzerine, doktorun tavsiyesi üzerine tüp bebek yaptırdık, ayın 16sında benimde testim var, çok heyecanlı ve stresliyim. Çünkü adet sancısı çekiyorum adeta. Allah kucağımızı boş bırakmasın, herşeyi zamanında yaşatsın bize. Test sonrası haberleşelim.

Canım Allah'ım sabrını versin, umarım yeni bebişlerin olur da biraz da olsa teselli bulursun...

kızlar inşallah hepimizden güzel haberler gelecek.kendim kadar sizler içinde dua ediyorum.moraller yüksek olsun kafaya takmak yokk

Canım bana da annem bakıyor transferim eylül'ün 3'ünde oldu. Gelenlerin Allah nasip etsin demesi, darısı sana demesi bile insanı irrite etmeye yetiyor. Rabbim sesimizi duyacak emin ol. Dualarım hepinizle...

Merhaba herkese,
Ben uzun süredir yazılanları takip ediyorum fakat bu ilk mesajım. Bizim ilk tüp bebek denememiz.
2 Eylülde transferim oldu, 14 Eylül test günüm, zaman çok yavaş ilerliyor, evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama kararlıyım, yapmayacağım. Her gün farklı hissediyorum bir gün pozitifmiş gibi ümitli ama ertesi gün negatif olduğundan emin karamsar, gelse artık şu test günü de sonucu öğrensek hayırlısıyla.
Herkese bol şans..

16 eylül bekleyen seninle 4 kişi olduk
umarım hepimizin yüzü güler
bebek issstiiiiyoooooruuuummmmm !!!!!!!!!

Canım bana da annem bakıyor transferim eylül'ün 3'ünde oldu. Gelenlerin Allah nasip etsin demesi, darısı sana demesi bile insanı irrite etmeye yetiyor. Rabbim sesimizi duyacak emin ol. Dualarım hepinizle...

teşekkür ederim ederim cnm .duygu patlaması oldu işte öyle bende,,
bende öyle hergün dua ediyorum çocuk özlemi çeken herkes için.
bugün 8. günüm kaldı 5 gün::18::18:

teşekkür ederim ederim cnm .duygu patlaması oldu işte öyle bende,,
bende öyle hergün dua ediyorum çocuk özlemi çeken herkes için.
bugün 8. günüm kaldı 5 gün::18::18:

transfer sonrası 7. gün idrarda negatif (blast):44::44::44::44::44:

İDRAR TESTLERİNDEN NEFRET EDİYORUM
İDRAR TESTLERİ DE BENDEN
TEK UMUT KAN TESTİ BEKLİYCEZ
Üzülme erken daha diyorum sana ve kendime
kendim kendimi dinlemiyor belki sen dinlersin
BU SÜREÇ BENİ BİRAZ DELİRTTİ

slm kızlar bende başta bi yazmıştım sonra takip ettim benimde 16 eylül test günüm zaman geçmiyo ama ben idrarda yaptırmayı düşünmüyorum çünkü çıkmazsa kötü olurum ama ya varsa çıkmadıysa diyede düşünürüm muallakta kalırım en iyisi pztsiyi bekleyip kanda görmek inşallah pazartesi 5 kişi var test yaptırcak bol bebişli bi gün olur hepimizin olumlu olur Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Kızlar siz progestan iğne vuruluyomusunuz ben hem iğne hem fitil kullanıyoru ama o da feci bişi kara çürük oldu kabalarım geceleri bile sağıma soluma dönerken acıdan uyanıyorum ayrıca koldan da clexane diye bi iğne vuruluyorum kollar da mor yani sizler sadece jel yada fitil mi kullanıyosunuz merak ettim

crınone vajinal jel ,estrofem 2 mg hap günde 2kez , birde sonuncusunu bugün vurulduğum 3 iğne ama adını yazamıyorum son paket attım bugün
folik asit yazmama gerek yok ama yazayım alınmasın şimdi

Kizlar siz umutsuzluga kapiliyosunuz.bide beni dusunun.embriyolarimin 2side 2hucreliydi.ama yinede umutlaniyorum.arkadaslar sizin goguslerinizde bi degisiklik varmi.yoksa sadece sizlamami?belirtileriniz varmi

Günaydın kızlar
Bir gün daha geçti hepimiz için
Benim göğüslerim bugün artık hiç acımıyor şişliğide tamamen indi ne kasık ağrısı ne de akıntı var hiç bir belirti yok.
Forumları okuyorum umudumu hiç belirtisi olmadan pozitif sonuç almış yazılara bağladım. Bu ilk tüp bebek denemem allahtan hayırlısı dua ediyorum hepimizin yüzü güler inşallah. Sizde durumlar nasıl ???

Bende de doğru düzgün bir belirti yok, karnımda gaz oluyor çok fazla ve çok uğraşıyorum sıkıntı çekiyorum şişkinliğim insin diye, sanırım progestan iğnenin yan etkisiymiş. Onun haricinde ne akıntı ne lekelenme, hiçbirşey yok. Çok kısa süreli adet sancısına benzer ağrılar yaşıyorum bazen. Ama o da gazdan mı başka nedenden mi anlayamıyorum gaz hakikaten çok zorluyor beni dün şiştiğim kadar hiç şişmemiştim resmen 4-5 aylık hamile gibi
Bugünü de atlatınca teste kalacak 2 gün, Allah hepimiz için hayırlısını verir inşallah..

Kan testini heryer yapıyor mu? Bir de ne kadar sürüyor sonucunu almak? siz nerelere yaptırdınız daha önce?

kızlar ben idrar testinde silik çizgiyi gördüm defalarca yaptım hep aynı bugün 9. günüm akşama kan vereceğim .benimde göğüslerimdeki şişlikler indi acımıyorda.akıntı oluyor biraz ama oda sanırım jelden ötürü.iğneler mahfetti mosmor her yanım.akşam iş çıkışı vericem kanı sizede yazarım.

Gaz ve şişkinlik bende de var ilaçlardan oluyor. Kan testi için şimdi tüp bebek hastanemi aradım 2 saat sonra sonuç alırsınız dedi ,çoğu hastane kan testi bhcg yapıyor diye biliyorum az kalmış sonucu almana umarım pozitif olur !! benim içimde hiç umut ve his yok ama yine moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum test gününe kadar umudumu yitirmek istemiyorum.

Umarım pozitif dir oferta
Senden güzel haberi bekliyorum

çok sağol lotusx, umarım senin de sonucun pozitif olur..ben de umutsuz hissediyorum ama bence kendimizi kötüye hazırlıyoruz ondan böyle hissediyoruz, hayal kurup inanıp negatif çıkarsa yıkılmayalım diye. Pozitif çıkarsa zaten havalara uçarız o ayrı :)

ben de tedavi gördüğüm merkezde yaptırmaya karar verdim testi cumartesi günü, en azından sonuca göre bilgi alma doktorumla görüşme şansım olur, gerçi negatif ise muhtemelen ordan kaçıp uzaklaşmak isteyeceğim ama..

offf stres yapmamak elde değil, Allah hepimize sabır versin..

selam..allah hepımıze sabır versın bu işin en zor kısmı BEKLEMEK...bastan sona stres ...test sonucu bekleyen arkadasların pozıtıflerı bızede umut olacak...hepınıze duacıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…