tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

yaaa kızlar benim 8.günüm dayanamadım ben de test yaptım negatif, ikinci çizgiyi silik bile görmedim çok moralim bozuldu.sizce normal mi çok mu acele ettim ama nebiliyim böyle okuyunca silikte olsa görenleri heveslendim ama şuan moralim çok bozuk nolur dua edin çok ihtiyacım var cuma test günüm.eşime söyleyemedim.allahım nolur umudumu boşa çıkarma yarabbim.

Canm senin kacinci gun transferin.kac hucreliydi.acele etme.burdaki bazi bayanlar 12.gunu idrarde negatif gorup kanda pozitif alanlarla dolu.belirtin falan varmi.valla benmde bugun 6. gunum kasik batmasi disinda bi belirtim yok.umudumda yok gibi bisey.sıkma canini.rabbim bizimde yuzumuzu guldurur ins.

perşembe günü yumurtalarım toplandı pazar günü transfer edildi 3.gün oluyo galiba ,8 hücreli 1. kaliteydi ilk denememiz bu.benimde arada sol kasığıma batma oluyo sonrada bacağımdan aşağıya doğru ağrısı gidiyo okadar.umudumu kaybetmek istemiyorum ama böylede olunca insan üzülüyo.bu sene benim için çok olumsuz bi yıldı 4 ay önce ansızın annemi kaybettim üstüne bir sürü olay psikolojim alt üst olmuş durumda bu bebeğe çok umut bağladım şuan tek tesellim o olduğu için çok korkuyorum ya olmazsa diye.Allahım hepimizin yardımcısı olsun

canım umudunu kaybetme sakin aslında testi 12. gün yapın demelerinin bir sebebi de bu erken bakınca idrarda çıkmayabiliyor.moralini bozma üzülmek için henüz erken.

Merhaba arkadaşlar bugün tranafer gününü saymazsak 7. Günüm iki gündür. Yorgunluk ve uyku hali var bende sizde de oldumu . Birde dün ve bugün çok az beyaz kokusuz süt kesiği gibi akıntım oldu.kasıklarımda inceden sızılar var hareket edince oluyor. Siz ne durumdasınız umarım iyisinizdir. Eczaneye gidip test alayım diyorum vazgeçiyorum. Benim test günüm16 eylül yani transferden 14 gün sonra 6 ve 7 hücreli birinci kalite 3. Gün embriyorusu transferi . 16 eylül pazrtesi gününe denk geliyor pazar sapahı idrar testi yapmayı düşünüyorum. Beklemek zor Allah hepimizin yardımcısı olsun Dualarım sizinle

canım umudunu kaybetme sakin aslında testi 12. gün yapın demelerinin bir sebebi de bu erken bakınca idrarda çıkmayabiliyor.moralini bozma üzülmek için henüz erken.

bugün yedinci gün dayanamadım test yaptım tabiki negatif

Kizlar benimde 16 eylül test günüm. 3 kisiyiz

Aynı gün sonuç alacağız) inşallah hepimizin pozitif olur

oferta moralini bozma daha erken biliyorsun. seninle taransfer günümüz aynı benim test günüm 16 eylül
senin test tarihin nedir benim biraz geç sanki test günüm bu yüzden soruyorum.

canım benim test günüm 14 eylül cumartesi.2 eylülde transferim yapılmıştı.

canım benim test günüm 14 eylül cumartesi.2 eylülde transferim yapılmıştı.

offf yaaa benim de 2 eylül transfer günüm bana 16 eylül test günü neden acaba nasıl bekleyeceğim bilmiyorum senin kaçıncı gün transferiydi ? benim cumartesi yumurtalarım toplandı pazartesi sabah 10 da transfer yapıldı 2 adet 6 ve 7 hücreli. bugün 8. günümüz
idrar testi yapmamak için kendimi zor firenliyorum. bir de benim beyaz süt kesiği gibi akıntım var 1 2 gündür az miktarda ama sizde de varmı jeldenmi acaba ama koku yanma yada kaşınma yok.göğüslerimin acıması da bugün geçti. siz ne durumdasınız???

benimkiler beş yıllık donmuş embriyo idi sadece 8 hücreli olduklarını biliyorum.iyi kaliteymişler.tüm bildiğim bu .benimde sekizinci günüm sabah test yaptım silik çizgi çıktı belli belirsiz.oğlumdada 8. gün aynısını görmüştüm.bakalım umutlanmak için erken ama akşamada bakarım sanırım artık.beklemek sizin için çok zor anlıyorum bende oğlumda aynı heyecanı yaşıyordum şu an daha rahatım tabi.olmasada çok üzülmem.sadece oğlum kardeşsiz büyür çünkü bir daha denemeyi düşünmüyoruz eşimle karar verdik.

Oferya silik çizgi çıktıysa bence hamilesin yani tam bilmiyorum ama forumda okuduklarım idrarda silik çizgi oldumu pozitif çıkıyor. Çok sevindim arkadaşım senin adına :))))))))
Bende mi test yapsam ne yapsam cesaret edemiyorum negatif den çoook korkuyorum. Allah yardımcımız olsun!!!! İkizin olur İNŞALLAHH

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşlarımı denedim test günüm 13eylül idrar test yapmamak cok zor
oferta canım sen hamilesin bence :)) bendede aynı durum olmuştu çünkü 2yasında bir oglum var oğlumda bende o slik çizgiyi görmüştüm hadi hayırlı olsun canım hepimize kısmet olsun inşallah o silk çizgi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…