- Konu Sahibi Kucukmucize
-
Ağrılar benim de devam ediyor 8.gunumdeyim 3 gündür de test yapıyorum cok cok cok silik çizgi var belki ben görmek istediğim için görüyorum az kaldı kan testini salı yapcam sonumuz hayır olsun
Kizlar 5.gunumdeyim ve agrilarim hala var normal.mi bu
5.gun transferi miydi seninki canim
yaaa kızlar benim 8.günüm dayanamadım ben de test yaptım negatif, ikinci çizgiyi silik bile görmedim çok moralim bozuldu.sizce normal mi çok mu acele ettim ama nebiliyim böyle okuyunca silikte olsa görenleri heveslendim ama şuan moralim çok bozuk nolur dua edin çok ihtiyacım var cuma test günüm.eşime söyleyemedim.allahım nolur umudumu boşa çıkarma yarabbim.
Canm senin kacinci gun transferin.kac hucreliydi.acele etme.burdaki bazi bayanlar 12.gunu idrarde negatif gorup kanda pozitif alanlarla dolu.belirtin falan varmi.valla benmde bugun 6. gunum kasik batmasi disinda bi belirtim yok.umudumda yok gibi bisey.sıkma canini.rabbim bizimde yuzumuzu guldurur ins.
yaaa kızlar benim 8.günüm dayanamadım ben de test yaptım negatif, ikinci çizgiyi silik bile görmedim çok moralim bozuldu.sizce normal mi çok mu acele ettim ama nebiliyim böyle okuyunca silikte olsa görenleri heveslendim ama şuan moralim çok bozuk nolur dua edin çok ihtiyacım var cuma test günüm.eşime söyleyemedim.allahım nolur umudumu boşa çıkarma yarabbim.
bugün yedinci gün dayanamadım test yaptım tabiki negatif
oferta moralini bozma daha erken biliyorsun. seninle taransfer günümüz aynı benim test günüm 16 eylül
senin test tarihin nedir benim biraz geç sanki test günüm bu yüzden soruyorum.
canım umudunu kaybetme sakin aslında testi 12. gün yapın demelerinin bir sebebi de bu erken bakınca idrarda çıkmayabiliyor.moralini bozma üzülmek için henüz erken.
perşembe günü yumurtalarım toplandı pazar günü transfer edildi 3.gün oluyo galiba ,8 hücreli 1. kaliteydi ilk denememiz bu.benimde arada sol kasığıma batma oluyo sonrada bacağımdan aşağıya doğru ağrısı gidiyo okadar.umudumu kaybetmek istemiyorum ama böylede olunca insan üzülüyo.bu sene benim için çok olumsuz bi yıldı 4 ay önce ansızın annemi kaybettim üstüne bir sürü olay psikolojim alt üst olmuş durumda bu bebeğe çok umut bağladım şuan tek tesellim o olduğu için çok korkuyorum ya olmazsa diye.Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Canm senin kacinci gun transferin.kac hucreliydi.acele etme.burdaki bazi bayanlar 12.gunu idrarde negatif gorup kanda pozitif alanlarla dolu.belirtin falan varmi.valla benmde bugun 6. gunum kasik batmasi disinda bi belirtim yok.umudumda yok gibi bisey.sıkma canini.rabbim bizimde yuzumuzu guldurur ins.
bugün yedinci gün dayanamadım test yaptım tabiki negatif
Kizlar benimde 16 eylül test günüm. 3 kisiyiz
oferta moralini bozma daha erken biliyorsun. seninle taransfer günümüz aynı benim test günüm 16 eylül
senin test tarihin nedir benim biraz geç sanki test günüm bu yüzden soruyorum.
kızlar benim de test günüm 18 Eylül, sizin pozitiflerinizin arkasından bir pozitif haberi de benden gelecek inşallah
canım benim test günüm 14 eylül cumartesi.2 eylülde transferim yapılmıştı.
benimkiler beş yıllık donmuş embriyo idi sadece 8 hücreli olduklarını biliyorum.iyi kaliteymişler.tüm bildiğim bu .benimde sekizinci günüm sabah test yaptım silik çizgi çıktı belli belirsiz.oğlumdada 8. gün aynısını görmüştüm.bakalım umutlanmak için erken ama akşamada bakarım sanırım artık.beklemek sizin için çok zor anlıyorum bende oğlumda aynı heyecanı yaşıyordum şu an daha rahatım tabi.olmasada çok üzülmem.sadece oğlum kardeşsiz büyür çünkü bir daha denemeyi düşünmüyoruz eşimle karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?