tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

Sen 1 Eylül'de mı transfer oldun ???

sanırım seninle aynı gün yapılmış transferlerimiz kaç adet embriyor kaçıncı gun embriyosuydu ? ben pazartesiye kadar test yapmayacağım karar aldım tabi reglı olmazsam ?

benim 27ağustosta yumurtalarım toplandı.30ağustosta 2tane emriyom trandfer edildi.göğüslerim çok hassas,ama yumutalar toplandığından beri hassaslar.ben testleri aldım valla.cumartesi sabah başlıcam.vucut sıcaklığınızı ölçüyomusunuz.

merhaba benimde yarın transfer günüm ve ben heycandan uyuyamıyorumm:18:

Mrb arkadaslar benmde trasferimin 3.gunu bugun.2hucreli 2.kalite 2.gun embriyosu transfer edildi.sansim dusuk biliyorum ama rabbimin işine haşa karismam.nasip ederse olur biliyorum.ama belirti aramiyo degilim.cunki bu 3.tupbebek denemem.ister istemez karsilastiriyorum digerleriyle.ama hicbi belirti yok.hafif kasik agrisi disinda.rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin.AMİN.firsat buldukca bende yazarim buraya...

babaannemin 8 çocuğu var. halalarımda en az 2 çocuk, kızkardeşim 2. ye hamile üstelik planlanmış bir gebelik değil.
vücudumda hiçbir belirti yok bugün şişler indi ağrılar bitti bulantı hafifledi.
sanki hepsi toplanmış bağırıyoor HOP HOP ALTIN TOP , SENDE YOK BİZDE ÇOOKKKK
ARTIK GÖZYAŞLARIM BENİ DİNLEMİYOR AKIYOR AKIYOR
OHH BE YAZDIM RAHATLADIM İŞTE
İki şişe hazırladım kaliteli şarap ve süt
negatif için şarap ve sigara
pozitif için süt ve meze olarak bebe bisküvisi
allah bu süreçte AKLIMI KORUSUN

Ama simdiden niye boyle yapiyosun.yazil diilmi sana bebeklerine.dun bi sitede okudum.dr yazmis.diyoki tupbebekte transferden sobra belirti olmasi imkansiz.cunki daha o sıvı rahime gecmezmis.biliyorum cok zor.bende 3.gunumdeyim.belirti ariyorum.ama bosverelim.rabbim vermiyosa vardir bi hayir.cok opuyorum.kendini birakma.cok dua et.bugun cuma.olmazsada dunyanin sonu diilya.ama ins olmustur bebeklerin seninledir.sonradan sende kizarsin kendine niye boyle dusundum diye :)))

ama yapma böyle henüz hiç bişey belli değil.aranızda en rahatınız benim biliyorum söylemesi kolay diyeceksin nasılsa bir çocuğun var diye.bendeki belirtilerde yok oldu ağrılar şişler gitti.ama yinede keyfini çıkarıyorum bu bir kaç günün.içimde bana tutunmaya çalışan canları düşündükçe mutlu oluyorum.kendini sakın üzme ve ağlama sakın.içinde varolmaya çalışan hayatı düşün moralin hep yüksek olmalı test gününe kadar.söylemesi kolay belki ama ilk denememde negatifi görünce günlerce ağlamıştım hayata küsmüştüm sonra ikincide hiç ağlamayacağım dedim sonuçta birazda kaderci olmalı isyan etmeden.inan hiç takmadım dinlenemedim bile üçüncü gün işteydim.olabildiğince rahat oldum gezdim tozdum eğlendim.şu anda da aynısını yapıyorum zaten olacaksa olacak ben üzülsemde sevinsemde ne olduysa oldu.
şu şarap ve süt olayıda süper miş cidden aynını bende düşünmüyor değilim

az önce bi arkadaşımın haberini aldım ikinci tüp bebek denemeleriydi umudu yok gibiydi ama rabbim nasip etti mi gerisi boş.bugün kalp atışlarını dinlemişler hemde hoparlörle yüksek sesli dinletmiş doktor.inşallah bizde hep birlikte duyarız o sesi.moralimizi bozmayalım kızlar hep beraber birbirimize destek olalım bu süreçte moral çok önemli.güzel şeyler düşünelim ki güzel şeyler olsun.ben de sabırsızlıkla haftaya cumayı bekliyorum.

pimpriğin tekiyim o yuzden ölçmuyorum vucut ısımı yoksa bu bırkaç gun zor geçer heralde...regli gunum bugunler gelmezse ne ala bir parça umut dolar ıcıme yoksa bakalım kısmet Rabbım bu mubarek gunde dualarımızı kabul eder ınşallah umarım guzel haberler paylaşırız karşılıklı..

Kizlar 2 transferim oldu 5 tanesi bekletiliyodu. Doktor aradi sabah gelismemisler. Dondurmayacagiz dedi 13 yumurtadan 2si benimle kuzucuklarimin

Kizlar 2 transferim oldu 5 tanesi bekletiliyodu. Doktor aradi sabah gelismemisler. Dondurmayacagiz dedi 13 yumurtadan 2si benimle kuzucuklarimin
Kucukmucize benim de 13 yumurtam dollendi transfer yapıldı geri kalanı dondururuz diye düşünüyordum ama kaliteleri düşük gelişimlerine bakalım size haber veririz dediler aradılar 1 gün sonra dondurulacak kalitede diil dediler cok üzüldüm ama karnımdaki kuzulrim inşallah annelerini bırakmazlar

inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…