- Konu Sahibi Kucukmucize
-
kızlar ben oğlumda sekizinci gün test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm sonra kan testinde bhcg 84 çıkmıştı.şimdi dördüncü gün bitti bakalım yine dayanamam test yaparım galiba ama elbette doğrusu 12. gün kan testi yaptırmak biliyorum.inşallah bu ay çok güzel haberler vereceğiz buradan birbirimize.
inşallah miniklerin annelerini hiç bırakmaz sıkı sıkı sarılır
Sen 1 Eylül'de mı transfer oldun ???
sanırım seninle aynı gün yapılmış transferlerimiz kaç adet embriyor kaçıncı gun embriyosuydu ? ben pazartesiye kadar test yapmayacağım karar aldım tabi reglı olmazsam ?
babaannemin 8 çocuğu var. halalarımda en az 2 çocuk, kızkardeşim 2. ye hamile üstelik planlanmış bir gebelik değil.
vücudumda hiçbir belirti yok bugün şişler indi ağrılar bitti bulantı hafifledi.
sanki hepsi toplanmış bağırıyoor HOP HOP ALTIN TOP , SENDE YOK BİZDE ÇOOKKKK
ARTIK GÖZYAŞLARIM BENİ DİNLEMİYOR AKIYOR AKIYOR
OHH BE YAZDIM RAHATLADIM İŞTE
İki şişe hazırladım kaliteli şarap ve süt
negatif için şarap ve sigara
pozitif için süt ve meze olarak bebe bisküvisi
allah bu süreçte AKLIMI KORUSUN
kızlar miniklerimi aldım geldim. 12 günlük bi süreç beni bekliyo
babaannemin 8 çocuğu var. halalarımda en az 2 çocuk, kızkardeşim 2. ye hamile üstelik planlanmış bir gebelik değil.
allah bu süreçte AKLIMI KORUSUN[/QUOTE
Hayırlısı olsun canım banada geçmek bilmedi zaman çok iyi bilirim bende çook ağladım yanlızken kimseye göstermeden yüce rabbime çok dua ettim 4. denememde tuttu bugün dr gittim keseleri gördü 5 haftalık hamileyim :) allah sana ve bizim gibi isteyen herkese nasip etsin bebişlerini.lütfen stres yapma morali hep yüksek tut lütfen biliyorum söylemesi kolay gelir ama değil biliyorum.
allah bu süreçte AKLIMI KORUSUN
benim 27ağustosta yumurtalarım toplandı.30ağustosta 2tane emriyom trandfer edildi.göğüslerim çok hassas,ama yumutalar toplandığından beri hassaslar.ben testleri aldım valla.cumartesi sabah başlıcam.vucut sıcaklığınızı ölçüyomusunuz.
Kucukmucize benim de 13 yumurtam dollendi transfer yapıldı geri kalanı dondururuz diye düşünüyordum ama kaliteleri düşük gelişimlerine bakalım size haber veririz dediler aradılar 1 gün sonra dondurulacak kalitede diil dediler cok üzüldüm ama karnımdaki kuzulrim inşallah annelerini bırakmazlarKizlar 2 transferim oldu 5 tanesi bekletiliyodu. Doktor aradi sabah gelismemisler. Dondurmayacagiz dedi 13 yumurtadan 2si benimle kuzucuklarimin
Kucukmucize benim de 13 yumurtam dollendi transfer yapıldı geri kalanı dondururuz diye düşünüyordum ama kaliteleri düşük gelişimlerine bakalım size haber veririz dediler aradılar 1 gün sonra dondurulacak kalitede diil dediler cok üzüldüm ama karnımdaki kuzulrim inşallah annelerini bırakmazlar
Kizlar 5.gunumdeyim ve agrilarim hala var normal.mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?