Tüp bebek ücretleri

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
Arkadaşlar ne kadar ödediniz?
benim olayım 30 bini bulacak dün görüştüğüm yerde...
dr 2 histereskopi önerdi transfer öncesi, onlar zaten 9000 bin i bulacak
çok canım sıkıldı ya gece boyu uyuyamadım..
dr a da güvendim ngs olayı da olacak..

Canım bahcecide tüp bebek fiyatı paket halinde 9 bin nus son fiyatı ne bilmiyorum ama zaten onu embriyo başına ödüyorsun neden histereskopi önerdi sana

4.500 tüp bebek için ödedik
İlaçlar çok tutuyor ve hala devam ediyorum. Toplamda 12.000 civarı tuttu bugüne kadar aldığımız ilaçlar dahil

Bu kaçıncı tedaviniz,bilinen bir genetik hastalığınız mı var da ngs istedi? Eğer böyle bir durum yoksa mikroçip öneririm.onda da sorunlu spermler eleniyor zaten.ben bu defa mikroçip uygulatmıştım.iyi birşey olduğunu düşünüyorum.hem de tedaviye ek bin tl bu işlem.daha uygun ngs den

Bu kaçıncı tedaviniz,bilinen bir genetik hastalığınız mı var da ngs istedi? Eğer böyle bir durum yoksa mikroçip öneririm.onda da sorunlu spermler eleniyor zaten.ben bu defa mikroçip uygulatmıştım.iyi birşey olduğunu düşünüyorum.hem de tedaviye ek bin tl bu işlem.daha uygun ngs den
Bilinen genetik bir rahatsızlığımız Yok ikimizin de , spermlerin ayrıştırılması çok iyiymiş , ama ngs de yumurta sperm birleşiminden oluşan dokunun incelenmesi var , daha garanti değil mi ? Mikroçip ngs ye göre baya uygunmuş

Y
Bilinen genetik bir rahatsızlığımız Yok ikimizin de , spermlerin ayrıştırılması çok iyiymiş , ama ngs de yumurta sperm birleşiminden oluşan dokunun incelenmesi var , daha garanti değil mi ? Mikroçip ngs ye göre baya uygunmuş
Yani ilk yada ikinci tedaviyse bence genetiktense mikroçip denenebilir.benim ilk tedavimde kalan dondurulmuşlarıma cgh yapıldı.2 embriyom vardı zaten.ve dondurulmuşlara yaptırmak riskli olduğu halde doktor ben laboratuvara güveniyorum dedi.sonucunda 2 side güya sağlam geldi.biri çöp oldu.şuanki doktorum çok anlamsız buldu bu işlemleri.ama 3.-4. Tedaviniz flnsa belki şansı arttırabilir tabiki genetik inceleme.

Y

Yani ilk yada ikinci tedaviyse bence genetiktense mikroçip denenebilir.benim ilk tedavimde kalan dondurulmuşlarıma cgh yapıldı.2 embriyom vardı zaten.ve dondurulmuşlara yaptırmak riskli olduğu halde doktor ben laboratuvara güveniyorum dedi.sonucunda 2 side güya sağlam geldi.biri çöp oldu.şuanki doktorum çok anlamsız buldu bu işlemleri.ama 3.-4. Tedaviniz flnsa belki şansı arttırabilir tabiki genetik inceleme.
Benim ikinci deneme olur eğer yaptırırsam, fakat dört sağlıksız gebelik kaybım var maalesef

Benim ikinci deneme olur eğer yaptırırsam, fakat dört sağlıksız gebelik kaybım var maalesef
Benim de 3 kez kimyasal gebelik oldu.bu defa prednol kullandım.belki de bir faydası olmuştur vücut atmasın diye.mikroçip istedim.özellikle yumurta toplanırken belirttim yani.tabi biz ne desek boş.doktorlar genelde kendi bildiğine göre ilerliyor.umarım bu defa olumlu sonuçlanır tedaviniz :)

Ben devlet hastanesinde yaptırdım çok şükürde tuttu

Hastaneye 700 lira
İlaçlara 500 lira ödedim

2kere özelde yaptirmiştım
Tek tedavi ilaçlarla beraber 12 bin lira yi bulmuştu

Ben bu hafta görüştüm, muayene oldum. Tekrar fiyat görüşmedim, telefonda 9500-10000 dediler. Ekstralar olursa artarmış.

Bnde medikal parkta yaptırıyorum 7000 lira ilaçlar hariç

Bursa pembe mavide yaptırıyorum. 9500 paket halindeydi ekstra ilaçlar çıkınca 1500 daha fazla ödedim. Ayrıca yumurta toplama ve transfer öncesi eczaneden ilaçlarda 350 tuttu.

Bursa pembe mavide yaptırıyorum. 9500 paket halindeydi ekstra ilaçlar çıkınca 1500 daha fazla ödedim. Ayrıca yumurta toplama ve transfer öncesi eczaneden ilaçlarda 350 tuttu.

Merhaba bende mart sonunda pembe mavide tüp bebeğe başlayacağım bana da 9,500 tl dediler doktorunuz kim acaba. Birde adetin 1. günü gelin kan tahlilleriniz yapılsın dediler bunları dışarda mı yaptırdınız yoksa paket fiyata dahil hastanedemi yapılıyor.

Back
X