tüp bebek ve aşılamayla gebe kalanlar belirtileriniz?

sağol amina.s.
fakat sana kızmaya başladımklava:
bak canım benim arkadaşımda tüp bebekle ikizlere gebe şuanda ve onunda kahve rengi akıntısı 2 aya kadar devam etti pozitif ol lütfenn:1hug:

kızlar merhaba benimde gecen hafta perşembe transferim oldu 8 9 ocak adet tarihim olucakmışım gibi ağrım var ama okudum yazdıklarınızı bu olabiliyomuş genelde inş bende olmam 15 ocakta güzel haberi veririm sizlere allahım herkeze nasip etsin bu güzel haberi hiçbirimizi bu mutluluktan mahrum bırakmasın inş

kızlar merhaba... butters ne yaptın hepimiz çatladık burda...canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin....

Mrba canım evet hep iğnelerini aynı saatte olmaya çalış zaten devamlı doktor şu gün bu gün gel diye çağırıp kan tahlili ve ultrasonla yumurtaların ne kadar büyümüş bakcaklar 18 cm olmuştu benimki o kadar oluncada çatlatma iğnesi var onuda doktor diyo işte yaptırcağın saatine kadar söylüyolar onuda yaptırdıktan sonra 36 saat sonraydı heralde yanılmıyosam şu gün gel diyolar tabi eşinde anlaşmalı labaratuarda veryo spermi alıp hazırlandıktan sonra hastaneye gidip yaptıryon işte ....acısız korkma sadece spekkulumu hissediyon takarlarken okadar içine enjekte edyolar 30dk bacak bacak üstünde yatyon doğum masasında

Canım bak sen istersen (((((aşılama yolunda tecrübeler)))) var orya girersen bi çok arkadaş var orda aşılama olan onlarla daha hoş sohbet edebilirsin yinede yardımcı olabilirim sana istersen..ben 1 defa aşılama oldumda şimdi tüpbebek olcak bizim

Yok canım ya keşke aşılamayla olcak bişe olsa devam ederdim normalde 3 aşılama olyo tutmazsa tüp bebeğe geçilyo ama bizde eşim de sperm 3 milyon %80 hareketsiz olduğu için doktor direk tüp bebeğe sevk etti ondan yani başka sebebi yok ilkinde bi şe demediler aşılamayla olur sandık ama sonraki spermiyogram öle çıkınca tüp bebeğe sevk olduk ben de şimdilik sorun yok inşallah dediğin gibi ikiz olu amin sağola.s.

bu başlığı açtığımı bile unutmuşum.hamişim kızlar..ocaktaki maaalesef olmadı.temmuzdaki denememde başardım...darısı sizlere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…