sevgili adam merhaba
tedavin hayırlı olsun
ben de tedavimde aspirin kullandım bebe aspirini kullandım
şimdi hamileyim
inşallah seninde tedavin güzel geçer ve hamile kalırsın
arkadaşlar benim aspirin kullanmam sakıncalı..alerji doktoruum kullanma demişti...
birinci tüp bebekte düşük oldu ve ben bu sefer acaba kullansam mı kullanmasam mı tedirginim....
çünkü bildiğim kadarıyla bebeğin rahimde beslenmesini sağlıyor kan akışının artmasıyla...
siz kullandınız mı?tüp bebekte kullanmayan var mı?bebe aspirini mi kullandınız yoksa coraspin mi?laelaelaelaelae
ya arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve bana aspirinden hic bahzetmediler.. ama bir iki yerde okumustum iyi geliyor diye..nezaman basliyorsunuz icmeye ve hangi asprin kullaniyorsunuz?
canım ben hiç kullanmadım ve hamile kaldım ilk defa duyuyorum aspirin kullanıldığınıda canım doktorun gerek görürse kullanırsın hem alerjin varmış söylersin hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Canım merhaba,ben AdaEge badem..hatırladın mı ?opuyorumnanaktan
Geçen sene dr bana transferden hemen sonra günde bir kez coraspin başlatmıştı..Ancak kanama olunca kestirdi..
Bu sene başka bir merkezde dr tedaviye başlamadan 1 ay evvelinden günde bir kez coraspine başlatttı..Şu an hamileyim ve coraspine devam ediyorum..Ancak bu kez Allaha şükür en ufak bir kanama ya da lekelenme olmadı..Kendi kendime nazar değdirmeyeyim..
En basit ilaçların vitaminlerin bile yan etkileri olduğu unutulmamalı.Bu yüzden doktor önerisi olmadan bence bu ilaçlar kullanılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?