- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Süreciniz olumsuz mu devam etti ?Keşke kimsenin aklına uymasaydım. Orgazm olmak yumurtalığın kan akışına zarar veriyormuş. Hatta yumurtanın erken çatlamasına sebep oluyormuş ama doktora da kızgınım en ufak bir uyarıda bulunmadi bu konuda.
Opuya gireceğim de korkuyorum. Daha belli değilSüreciniz olumsuz mu devam etti ?
Yumurtaların yarısı çatlamıştı.Süreciniz olumsuz mu devam etti ?
Oldu mu opu işleminizYumurtaların yarısı çatlamıştı.
EvetOldu mu opu işleminiz
Ne kadar toplandı yumurta
Yumurtalar catlayinca ne oluyor tum tedavi basa mi donuyor catladigini nasil anladinizYumurtaların yarısı çatlamıştı.
Bende korkuyorum gozumde buyuyo:)Ay yumurta toplama nasıl yapıldı çok korkuyorum da ben:<
Ateşim yükselmişti ve iki gün öncesinden yumurtlama akintim oldu. Normal ovulasyonda yumurtlarken olan tüm belirtileri yaşadım. Üçü çatlamış gerçekten dördü kurtuldu. Dördü de dollendi hayırlısı. Zaten az yumurtam oluyor.Yumurtalar catlayinca ne oluyor tum tedavi basa mi donuyor catladigini nasil anladiniz
Hiç korkulacak bir şey yok. Ben iki kez yasadım.ilkinde en ufak sancim yoktu.ikincide adet sancisi gibi oldu. Uyanırken ağrı kesici yapmışlar geçti o da. Anesteziden korkardım . En tatlı uyku .odama çıkarılınca mışıl mışıl uyudum. Beni iğne sureci daha çok zorladıAy yumurta toplama nasıl yapıldı çok korkuyorum da ben:<
Hepsi çatlarsa tedavi iptal olur benim 4 tanesi çatlamamıştıYumurtalar catlayinca ne oluyor tum tedavi basa mi donuyor catladigini nasil anladiniz
Hiç zor değil.Bende korkuyorum gozumde buyuyo:)
Benim 1 tane buyuk atilmamis var 4.gun de cetrotide basladik dengeli degildi boyutlari bi taraf takiler orta diger taraftakiler kucuk ve buyuyecek dedi buyur demiHepsi çatlarsa tedavi iptal olur benim 4 tanesi çatlamamıştı
Cok gecmis olsun insallah bizimde oyle gecerHiç korkulacak bir şey yok. Ben iki kez yasadım.ilkinde en ufak sancim yoktu.ikincide adet sancisi gibi oldu. Uyanırken ağrı kesici yapmışlar geçti o da. Anesteziden korkardım . En tatlı uyku .odama çıkarılınca mışıl mışıl uyudum. Beni iğne sureci daha çok zorladı
Büyürler. Doktor bilir. Benim de bir tane önden gidiyordu. Diğerleri eşitti hemen hemen.Benim 1 tane buyuk atilmamis var 4.gun de cetrotide basladik dengeli degildi boyutlari bi taraf takiler orta diger taraftakiler kucuk ve buyuyecek dedi buyur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?