• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve eşimin tavrı

Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Bu adamdan çocuk sahibi olmak istediğinize emin misiniz ?

bu kadar parayı kim verecek
zaten olmaz senin yüzünden olmuyor
kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim
Bu adamı baba yapmak istediğinize emin misiniz?
Ayrıca çocuğu sadece sizin yumurtanızla yapmıyorlar, onun spermi de gerekiyor. Dolayısıyla çocuk onunda çocuğu. Vajinismus ile çocuk olmamasının bir alakası yok.

Ve merak ediyorum, bir öğretmen olarak neden birşey bilmeyen bencil cimri biriyle evlendiniz?

Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Saf mısınız?
Ne kıyamaması ksfjjsdjjsjs

Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Böle bir adamdan çocuk yapma çabanız neden?

hanı bız bazı konularda boyle adamlar cogalmasın derız ya
konu sahıbı uzgunum ama ... esınız gercekten oyle yanı

belkıde bu ısaretı anlamanız gerekıyordur ?

senın yuzunden demıs bırde allahım ya sımdı cok agır konusurum da neyse esınız ne de olsa sıze kıyamıyorum

Once psikolojik destek alin,Saglikli dusundugunuzu goremiyorum,esiniz gibi bir adam baba olsun diye bu gayret niye

Böyle birinden çocuk sahibi olmak istiyormusunuz ? Konu para falan değil,size karşı saygısızlık yapıyor resmen.Ben çalışmıyorum ama öğretmenlik mezunuyum,burada öğretmenlerin açtıkları konular beni şok ediyor.

Ne diycez bilemedim zaten canın sıkkın. İşin gücün var böyle bir adam bulmuşsun hadi yanlışlıkla buldun bir de iyice dibe çektiriyorsun kendini. Tüp bebek sadece ilaçla olan bi tedavi değil. Kafan da çok rahat olacak. Bak eşim tam destekken (hatta kendi .ısrarı daha çok) tüp bebek tedavisi olduk. Sonuca ulaştık. üçüz oldu. (Canları sağolsun çok tatlılar ama ömrümüzden 10 yıl gitti en az) Bir de istemediği halde benim ısrarımla olsaydı durumu sen düşün. Ve kaç. Biriktirdiğin parayı kendine harca

Hamilelikte, dogumda ve dogum sonrasinda hep esinin destegine ihtiyacin olacak ben esinde o isigi goremedim :( belki olmamasinda vardir bir hayir :(

Ben sana kıyamam ya...
Bende aynı yollardan geçtim ama eşim çok destekti.

Böyle bi adam size koca, çocuğunuza baba olacak doğru kişimi????

Gitsin kendi kendini gersin, sizi germek değil aksine moralinizi yüksek tutması gerekiyor.
Ben tüp bebek sürecinde hastaneden çıkar yemek yer kendime kıyafetler alır gezer eve öyle giderdim. Gene de stres olurdum.

Allah yardımcın olsun inşallah ilk seferde tutar mucizen...

Eşine kötü bir haberim var hamilelik öncesi için verilen o para devede kulak. Yani adam akıllı çocuk istiyorsa bunun hamilelik süreci ve sonrası da var g*tü yemiyorsa hiç girmesin bu işlere zaten. Üstelik bunun için seni suçlaması da çok onur kırıcı. Ama tabi bence de çocuk yapın ve acilen baba olsun soyu devam etmeli beyimizin. Şampuan reklamı gibi olacak çünkü siz buna değersiniz.. valla yazık ya

Saf mısınız?
Ne kıyamaması ksfjjsdjjsjs
Ben saf olduğunu düşünmüyorum ama bi sindirilmişlik var. Değersizleştirilmiş suçlanmış ve bence suçlu olduğuna ikna edilmiş bu yüzden de şu an eşini aklıyor bilinçaltı. Değersizlik hissi aileden de geliyor olabilir sonuç olarak destek alınmalı. Sevgili konu sahibi kendi iyiliğin için ve evliliğin için o parayla iyi bir terapi alabilirsiniz. Yoksa o para ya tüp bebeğe ya avukata gidecek de sonu çok hayır gözükmüyor

Back
X