çoook haklısın.aynı durum bizde de var diyor ki eşim "sen benim yüzümden anne olamıyorsun " oysa bu mantık doğru değil.bir yazgı vardır buna inanıyorumcanım benimde öyle sorun bende bende kendimi çok suçlu hissediyordum sonra düşündüm allah verecek ben doguracagım benim suçum ne eşime baba olmayı yazsaydı beni ona yazmazdı dedim başka bir kadınla evlenirdi bu ikimizin kaderi eşimde sorun olsaydı ben onu suçlayıp bırakacakmıydım eşimede söyledim çocuk yüzünden yollarımızı ayıracaksan durma dedim
Merhaba arkadaslar! Nasilsiniz? tedavileriniz nasil gidiyor.
Arkadaslar evliligin 10 senesi cocuk yok tedavi biri biter 2-cisine baslariz o biter ve boylece hayatim gecip gidiyor.Sonuc kocaman 0.
Sormak istedigim stress sonunda toparlandiniz sonra tekrar stress tekrar uzuntuler aglamalar guvensizlik herseyden vaz gecme v.s. olaylari siz de mi surekli yasiyorsunuz? Yoksa artik benim psikolojim mi bozuldu.karakterim mi boyle degisti? 1.5 sene icerisinde boyle durumlar arka arkaya oluyor.
Cocuk konusunda sabirli olmaya basladim. Ama etrafimdakilerden cok uzaklasmak istiyorum. Hayirlisi
Kizlar benim acil anne olmam lazim evlatlikla ilgili bildiklerinizi paylaşimlarinizi yazin başka şansim kalmiyo...
Tüp 1 kere denedim ama birdaha deneyip yipranmak istemiyorum
arkadaşlar merhaba,
mikro enjeksiyon transferimin bügün 9. günü ama çok gerginim, ne olacak nasıl sonuçlanacak, bunca eziyet sonuçsuz kalırmı vs.......birsürü şey düşünüyorum, acaba aranızda 9. gününde herhangi bir değişiklik hisseden tuttuğunu düşündürücek şeyler yaşayan var mı ? lütfen yardımcı olurmusunuz ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?