tüp bebek ve kilo alımı

principle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
45
2
86
44
Ankara
arkadaşlar ben uzun protokol tüp bebek tedavisi gördüm bebeklerimi kaybettim büyümişler canları sağ olsunsenağlama ama şimdi de aldığım 10 kilodan kurtulmak istiyorum. Siz de kilo aldınız mı? nasıl verdiniz? hormonların bunda bir etkisi var mı? moralim çoookk bozuk zaten kaybettim onları üstüne üstük hem hamile diilim hem de fil gibi görünüyorum. Yalvarıyorum arkadaşlar bana yardım edin:a015:

tüp bebek yaptırdığımda ben kilo almamıştım ve doktorlar ilaçların kilo aldırmyacağını söylüyor ...ancak gebelikte çok almıştım kendimi tutarak verdim ve tabiki stresin faktörü çok bu durumda ..insan stresten çok şişiyor...çörek otunu bir yemek kaşığı aç karnına yersen ayda 5-6 kilo verirsin bunu bi doktor söylemişti..

ayrıca bebeklerin için Allah sabır versin bende kaybettim yalnız değilsin..

ben 3 denemede 15 kilo almıştım her denemede 5 kiloancak 5 kilo verebildim 10 kilosu duruyor vitaminler hormonlar iştah açıyor gerçekten herkeste olmayabilir tabii ama bende oldu

teşekkür ederim yalnız olmadığımı bilmek güzel. yani sizin de kilo almanıza sevinmiş diilim ama :utangac: benim tamamen aç gözlü bi obur olduğum için kilo almadığımı bilmek güzel. Bunda ilaçların da etkisi varmış bunu öğrendim. Çörek otu işini en yakında deniycem. Allah hepimize hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin tekrar çoookk teşekkür ederim arkadaşlara.s.

selamm bende ıkı yıldır aldım her tadavı uç beş kılo bırakıyıoo.....kaybettıkten sonra daha çok aldım stres etkı edıyoo doktor sorduğumda hayır bu tedavıler kılo aldırmaz desede ben ınanmıyorum istah açıyoo bırsuru hormon sonuçta ama her bunyede farklı tabı...........yanlız olmamak guzel ama dılerım herkes hayırlı bı şekılde kılo verır ve bebişine kavuşur..........kılo ınsanı dahada yıpratıyoooo çunku............rabbım kolaylık versın herkese.........

arkadaşlar ben uzun protokol tüp bebek tedavisi gördüm bebeklerimi kaybettim büyümişler canları sağ olsunsenağlama ama şimdi de aldığım 10 kilodan kurtulmak istiyorum. Siz de kilo aldınız mı? nasıl verdiniz? hormonların bunda bir etkisi var mı? moralim çoookk bozuk zaten kaybettim onları üstüne üstük hem hamile diilim hem de fil gibi görünüyorum. Yalvarıyorum arkadaşlar bana yardım edin:a015:

Slm cnm .. Öncelikle cok gecmis olsun ... Gercekten cok zor bir durum ...:teselli:
Herseyi göze alarak ; maddi - manevi bütün sIkIntILara katlanarak tedavimize basliyoruz ...
Gerek kullandigimiz ilaclar nedeniyle, gerekse sürekli istirahat etmekten kilolar aliyoruz ...

Keske cektigimiz onlarca zorluklar karsiliksiz kalmasa da degdi desek ..
Hem bedensel , hem ruhsal yönden yipraniyoruz ve üstelik elimizde koca bir "HiC" kaliyor .. :1no2: :delphin:
Ben de tadavime baslarken 52 kilo ile baslamistim .. 2 ay sürekli yatmaktan (kanamalarim nedeniyle hareket etmem yasakti..) 6 kilo almistim .
Bebegimi kaybettigimde 58 kiloydum vee cogu kiyafetimin icine sigmiyordum ..
Simdilerde bir iki kilo verdim ve 55 - 56 kiloya düstüm ..
Gerci kilomdan rahatsizlik duymuyorum ama daha fazla da almak istemiyorum ..
Keske bebeklerimiz bir an önce gelseler de onlarin pesinde kosmaktan kilolarimizi eritsek .. :emir_bebek:

Rabbim ins. bir dahaki sefere emekleri karsilik bulanlardan eyler bizleri ..
Emeklerimizin karsiligini bizlere kat kat verir ins. Hem bu dünyada , hem ahirette... :asigim::1rolleyes:

Bu arada kilolarindan kurtulmak icin ;
siyah ekmek tüketmeni tavsiye ederim .. Yemeklerden önce bir bardak su icmekde cok etkili .. Cabuk hazmetmek ve az yemek acisindan ..
Ayrica havalar isinmaya basladi .. Biliyorsan eger bisiklet sürebilirsin ..
Yürüyüslere cikabilirsin .. kaydirigubbakcemile5

bende tüp bebek tedavisi sonucunda 6 kilo aldım ve veremiyorum yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi cidden yeni kıyafet almaktan para kalmadı valla offf offff

bende kilo aldim tupbebek hamilelik derken cok kilo aldim 10 kg deli gibi yemek yiyordum bana bir seyler oluyor diyordum hep yemek istiyordu canim bide surekli istirehat hareketsizlik,bebegi kayipettim,ona uzuluyorum kilo almis bir anne dahi iyi olurdu diyordum.................neyse artik allah bizi bebeklerimize kavustursun

3 aşılama 2 tüp bebek=10 kg aldım bir yıl içinde. Doktorlar kilo aldırmaz desede inanmıyorum ben. Hormon neticede. Benim en çok da göbek bölgemde birikti, iğne yaptığım yerler resmen yağ tulumu oldu :çok üzgünüm:

spora yazıldım 15 inde başlıycam ve diyete başladım eski vücudumu geri istiyorum, bu arada hem bu çocuk sevdamdan uzaklaşırım hatta belki bu sayede hamile bile kalırım çünkü çalıştığım yerde bi kadın vardı yıllarca denediler olmadı bebekleri. Sonra kadın emekli oldu yurdışına gezmeye gittiğinde başı dönmeye başlamış çok içtim ondan demiş, adeti gecikmiş menapoza giriyorum yaşım geldi demiş, sonra döndüklerinde karadeniz turuna çıkmışlar başı dönüp herşeyden tiksinir olmuş hava değişimi demiş, kiloda almaya başlayınca yeter artık bu menapoz ne hale getirdi beni demiş ve spora yazılmış meğer kadın hamileymiş simdi tosun gibi bi oğlu var. ARKADAŞLAR
BU OLAYI KAFAMIZDAN ATMAK İÇİN BAŞKA MEŞGALELER BULMAMIZ LAZIM VE KAFAMIZDAN ATMADAN BU İŞ OLMAYACAK GİBİ.
.
.
ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN

canım öncelikle allah sabır versin inşallah kucağına aldığın yavrularda verir herkesin bünyesi farklı ben ilaçlardan dolayı tam 5 kilo aldım ama bende hormon bozukluğundan dolayı drum sürekli hormon takviyesi yaptı 4 ay falan hormon ve vitamin ilaçları ile boğuldum şimdi sadece vitamin ve progestan kullanıyorum ama hamile kaldığım andan beride 11 kilo aldım 19. haftadayım drum ikiz seninkiler normal dedi ama kaldırmıyo bünye bi yerden sonra bence bi diyetisyene başvur her önüne gelen diyeti yapma sonra sağlığından olursun mazallah

Back
X