mehaycım idrara baya sıkışık olman gerekiyor. sen yine de iç de iyi görsünler. evet sanki oracıkda yapıverecekmişsin gibi oluyor ama 10 dk. bitiyor. sonra rahatlarsın. ben de elimle hemşireye engel olmak istedim ama o yeşil örtüler yokmu, ona dokunmak yok diye kollarımı iyiyce havaya çektiler zaten. bi de benim işlemde probu kasıklarıma tutan eleman erkekti. saolsun herşeyimle ilgilendi, sürekli geldi gitti yanıma,rahatlatmaya çalıştı ama yine de ben biraz tikliyim bu konuda işte.
dırımkızı inşallah güzel haberi alırsın. adet olacakmışsın gibi sancıları da hiç takma bende de vardı. hatta hamile olduğunu öğrenen hemen hemen tüm arkadaşalrda vardı endişelenme. rahat ol.
icimden bir his olacak dedi...sizdeki sorun neydi canim neden olmuyordu???
canim yani demek istedigim 5-6 bardak su degilde 3 bardak icsek olmazmi???ya benim bu konuda problemim var azcik tuvaletim gelse agridan duramiyorum gunde 20 kere gidiyorumdur tuvalete yani...ne yapicam ben yaa ufffffsenağlama
evet kızlar herşeyin hayırlısı bende çok stres yapıyorum kendim ikiz bebekleri çok seviyorum inşallah bir gün benimde olur iki defa tüp bebek yaptırdım olmadı hayel kırıklına ugradım bana bir dktor adı söylermisiz kendinize iyi bakın rabbim inşallah hiç kimseyi çocuksuz bırakmasın
cnm haftaya bugün alacağız haberii 14 eylüll yanii
ama bugün canım sıkıldı transferden 2 gün sonra sol kasığımda ağrı oluyordu bugün 5 günü kasığımda adet olackamısım gibi ağrı varrr bu kadar erken ağrı olurmu yaaa
arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bir gün iyişallah bizde bebeklerimizi kucağımıza basarız.banada26 ağustosta transfer yapıldı gerçekten sıkışık olmak berbat bişey ama sonucu düşününce insan sabır ediyor.bugün test yaptırdım sonuç bekliyorum ama kanamada başladı çok kötü durumdayım benimişim çok zor dua edin
inşallah arkadaşım bebeğin seninledir seni bırakmaz şu anki duygularının nasıl olduğunu çok iyi bilirim deneyimli biri olarak inş. tutunmuşturarkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bir gün iyişallah bizde bebeklerimizi kucağımıza basarız.banada26 ağustosta transfer yapıldı gerçekten sıkışık olmak berbat bişey ama sonucu düşününce insan sabır ediyor.bugün test yaptırdım sonuç bekliyorum ama kanamada başladı çok kötü durumdayım benimişim çok zor dua edin
cnm ben istanbuldayım...evime çok yakın olan b.evler medicalparkı tercih ettim
latif celall küpelioğlu harika bir doktor....çok memnun kaldım şimdiye kadar sonucumuz pozitf çıknca dahaadaaaaaaaa memnun kalacğızzzzz......
ücretli yaptırdım 4700-4800 gibi bişey tuttu cnmmm
merhaba dırımkızı sanırım aramızda sadece bir gün var bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim inşallah birlikte eylül bebekleri diye bir başlık atarız çok heycanlıyım rabbim hayırlısını versin inşallah yüzümüzü güldürsün
evet cnm bizde çokkkkkkkkk heycanlıyızzz
hergün bi zor bilmem ne yapacazz yaaa
dualarım tüm bekleyenlere olsunn.....rabbim bırakmasın boşş kucakları
bekleyecezzzzzzzz çok zor ama mecbur inşallah boşa çıkmaz beklentilerimiz ben dondurulmuş embriyoları denedim senin taze deneme miydi
evett çok tazeeee inş.tutarrr ilkkez deniyoruzzzz
karnım çok şişşş ve acıyorrrrrrrrrrr sende böle bişey vArmıı
karnım şiş gaz var sanırım arada sırada da belim ve sol kasığım ağrıyor ama çok değil göğüslerimde ise hiçbir değişiklik yok sen sürekli yatıyormusun ben yatmıyorumda ...zaten bugün ilk iş günümdü
dırımkızı canım inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bir gün iyişallah bizde bebeklerimizi kucağımıza basarız.banada26 ağustosta transfer yapıldı gerçekten sıkışık olmak berbat bişey ama sonucu düşününce insan sabır ediyor.bugün test yaptırdım sonuç bekliyorum ama kanamada başladı çok kötü durumdayım benimişim çok zor dua edin
kadiriş inşallah bebeğine kavuşursun arkadaşım. kanama olsa bile test sonucu önemli. inşallah olumlu çıkmıktır. bize haber ver ama. ben de konyada yaşıyorum tedavini burda mı yaptırdın bilmiyorum ama ben burda yaptırdım. tüm kalbimle dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?