Tup bebek ve miyom

Isis19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
1.021
445
73
Kizlar merhaba benide intramural miyom var 3.33 cm civari esimdede sayi yetersizligi oldugu icin tup bebege yonlendirildik 4-5 doktora gittim biri hamileligi engel derken biri sorun yok dedi biri belli olmaz dedi neyse en son gittigim merkezde doktorum rahime baski yapiyor gibi ama deneyelim dedi tedavi baslandi opu yapildi 4 yumurtadan 2si dollendi hatta transfer gunu belirlendi ancak progesteronum 3.8 cikinca embriyolar donduruldu doktorumda istersen miyom ameliyati ol bu sirada hem sansin artar diyor bende cok kararsiz kaldim tup bebegi dusunme nedenim hep miyom buyumeden bebek sahibi olmakti basit bir ameliyat riski yok dedi doktor ama bazi yerlerde rahimi almak gerekebilir diye okudum bu sekide tup bebek yapan yada ameliyat olan varmi benm dusuncem 1 embriyoyu bi sekilde teansfer etmek denemek en azindan

Rahmin dışında olursa gebelikte sıkıntı olmuyor ama rahimde ise düşüge sebep olabiliyor ben 2 kez açık miyom ameliyatı oldum sizin miyomunuz küçük histeroskopi ile alınıyor hiç korkmayın daha kolay gebeliğinizi riske atmayın önce miyomdan kurtulun 😊

Rahmin dışında olursa gebelikte sıkıntı olmuyor ama rahimde ise düşüge sebep olabiliyor ben 2 kez açık miyom ameliyatı oldum sizin miyomunuz küçük histeroskopi ile alınıyor hiç korkmayın daha kolay gebeliğinizi riske atmayın önce miyomdan kurtulun 😊
Rahim icide yada disida degilmis tam aradaymis doktorda net birsey soyleyemiyor ameliyattan korkuyorum birde zaten tup bebek icin masraf
yaptik birde buna bukadar masraf cok geliyor devlette olsam guvenemiyorum sonucta olasi bir sorunda rahim alma durumu oluyormus hep sey dusundum coxugum olsun ozaman olurum ameliyati diye

Rahim icide yada disida degilmis tam aradaymis doktorda net birsey soyleyemiyor ameliyattan korkuyorum birde zaten tup bebek icin masraf
yaptik birde buna bukadar masraf cok geliyor devlette olsam guvenemiyorum sonucta olasi bir sorunda rahim alma durumu oluyormus hep sey dusundum coxugum olsun ozaman olurum ameliyati diye
Iyi bir dr yaptir zaten cnm korkulacak bir amaliyat değil Allah yardımcın olsun

Back
X