Doğuma Hazırlık Tüp bebek ve normal doğum yapanlar - yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cerenery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
616
445
18
Kızlar merhaba,
Maalesef tüp bebek yöntemi ile hamile kalınca doktorlar otomatik olarak sizi sezaryen doğuma yönlendiriyorlar. Halbuki hamile kalmadan önce, hamileliğinizin normal yolla hamile kalanlardan hiç bir farkı olmayacağını söylüyorlar.
Doğuma gelince işin rengi değişiyor.

Aranızda tüp bebek ile hamile kalmış ve başarılı normal doğum yapmış olanlar var mı?
Fikirleriniz benim için çok önemli.

Normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü...
Ama bebeği riske atmak da istemiyorum.

Kızlar merhaba,
Maalesef tüp bebek yöntemi ile hamile kalınca doktorlar otomatik olarak sizi sezaryen doğuma yönlendiriyorlar. Halbuki hamile kalmadan önce, hamileliğinizin normal yolla hamile kalanlardan hiç bir farkı olmayacağını söylüyorlar.
Doğuma gelince işin rengi değişiyor.

Aranızda tüp bebek ile hamile kalmış ve başarılı normal doğum yapmış olanlar var mı?
Fikirleriniz benim için çok önemli.

Normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü...
Ama bebeği riske atmak da istemiyorum.
canım ben çok duydum normal doğum yapanı bebeğin tekse hiçbi sorun yok bizim ülkemiz sezeryana çok meraklı maalesefki bence bu konuyu tüp bebek bölümüne aldır çok cevap alırısın

canım ben çok duydum normal doğum yapanı bebeğin tekse hiçbi sorun yok bizim ülkemiz sezeryana çok meraklı maalesefki bence bu konuyu tüp bebek bölümüne aldır çok cevap alırısın
Teşekkür ederim canım :)
İstekte bulundum inşallah taşınır.
Doktorlar maalesef kolaya kaçıyorlar haklısın.
Gözüm de kesmiyor normal doğuma bir aksilik olur da inadımdan pişman olurum diye...

Back
X