Merhaba yalnız değilsin.Geç evlilik yaptım.6 ay oldu daha evleneli.Evlılık stres vs nedenıyle regl olmuyorum sanıyordum.Meğerse erken menopozmuş.Amh 0,05 cıktı gıttıgımız kontrolde ve tup bebek maceramız bızımde basladı.Su anda regl olamadıgım ıcın tarlusal verdı doktorumuz.Regl olmayı basabılırsem sureç başlayacak.
Evlılıgımın 3. ayı ıtıbarıyle bende kafama cok taktım.Yedıklerıme ıctıklerıme dıkkat ettım.Oyleydı kı artık cevremdekı herkes kafayı yedıgımı dusunmeye baslamıstı.Bu yuzden bana kafama cok takarsam olmayacagını, bır arkadasının takmadıgında oldugunu vs soyledıler. Hatta bu konuya oyle yogunlasmıstım kı sacımın beyazına vs pek dıkkat etmez oldum.Yanı bıraz bakımsız kaldım o donemde ..Bu yuzden arkadaslarım esımı elımden kacıracagımı olmuyorsa da cok onemlı olmadıgını soylemeye basladılar.Hep aynı seyler goruyor musun?En yakın arkadasımın bıle benı anlamadığını bu sekılde anladım.Bu yuzden bu forumdayım.Aynı şeyi yaşayan bilir. Ne zaman istersen burdayım ben.Yazabılırsın dertleşebiliriz. Şu anda spora yazıldım aldıgım vıtamınler hormonlardan dolayı kılo sorunu olmustu.Sımdı hem onları vermeye calısıyorum hemde spor cıdden ıyı gelıyor.Takmamaya dusunmemeye calıssamda elımde olmadan google yumurta kalıtesı arttırmak ıcın ne yemelı yazarken buluyorum.Bır cok makale okudum.Arastırmaları takıp ettım.Evde sırf bu sekılde bır kosem var.Bır cok urun var.Hayıt tohumu ,hayıt macunu,ıncır,clife, arı sütü bal propolis , vs vs Benden boyle ..Umarım ıyı gelır sana yazdıklarım. Kadınlar gununumuz kutlu olsun:)