canım benim tüp bebek ilk denemede tuttu

ama onun oncesı 2defa klomenle catlatma ıgnesı denedım ayrıca 2defa da aşılama denedim en son aşılamada tutmayınca hemen tüp bebeğe geçtik.Embrıyo kalıtem 6AA tab kalıteydı bize sebepsiz dediler ama benim yumurtalarjm pco görünümlüydü çok yumurtam olunca dondurdular ağustos’ta başladım tedavıye yumurta toplandı dondurdular embıyoları adet oldum falan ekim’de transferım oldu.Folık asit kullandım extra bısey yapmadım hatta benim tedavım istanbul’da oldu transferden ertesi gün aracla antalya’ya geldık normal hayatınıza dönün dediler çok kasmadım kendimi ama hepte yatmadım hafif ev işi yemek vs yaptım olumlu düşünmeye çalıştım açıkcası herşeyi deneyip olmadığı için son kapıda oldugumu düşünüyordum bu da olmazsa yapacak bişey yok allah nasip etmıyor demek dıye düşünmeye calısıyodum vs .Benim transferım dogal siklusta oldu ilacsız o ayki yumurtamı kontrol ettıler onun catlama sürecini izledıler transfer gunum ona gore bellı oldu ılacsız olunca ben transfer gununu saymazsak 5.gunde erken gebelık testınde gordum cıft cızgıyı

hayatımda ılk kez gorunce cok mutlu olmustum ama tedırgınlıkte olmadı degıl kan verecegıö güne kadar emın olamadım test yaptım hergun normal kaset testlerde de bariz bellıydı 9.gun kan verdım 310 betaydı 2gun sonra 798 gördük şükür

bana transfer sonrası duphaston dıye bır ılac verdıler progesteron 12.haftaya kadar onu kullandım sadece

sormak ıstedıgın ne varsa sorabılırsın