Tüp bebek ve Zorlu süreçleri paylaşım

kurabiiye

Annem gel artık...
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
47
5
98
Merhaba arkadaşlar

2 yıllık evliyim ve bebek sahibi olamıyoruz.
bir tüpüm geçen sene alındı kist yüzünden ve herşey normal olduğu halde hamile kalamadım
klomen , iğne vs derken yoruldum ve tüp bebeğe direkt geçme kararı aldık eşimle.
zorlu bir yol olacağını biliyorum. deneyim ve tecrübelerimi paylaşıcam..
Sizlerinde yaşanmışlıklarına ihtiyacım var. Umarım hayırlı sonuçlar ile bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşuruz.
Paylaşımlarımızla birilerine ışık oluruz...

hayırlısı olsun umarım herşey senin için güzel olur zorlu bir süreç moralini yüksek tut bende bu süreçlerden geçiyorum uzun bir süredir 2 aşılama 4 tüp bebek denemem oldu 5 tüp bebek denemsi için 3 eylülde doktorumla ön görüşmem olacak allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin bendeki sorun emriyoların 3. günden sonra gelişimleri duruyor doktorum bunun için biraz dinlenmem için ara verdi oda bu arada yurt dışında seminerlere katıldı inşallah yeni gelişmelerle dönmüştür diye dua ediyorum senin içinde hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

Benimde kız kardeşimde böyle bir düşük vakası oldu. hemen kan testi ve dna taramaları yapıldı ve heterezigot olduğu anlaşıldı. Şimdi hamileliği boyunca göbekten iğne ile kan akışı sağlanacak çok zorlu bir süreç... Umarım burdan iyi ve güzel haberleri birbirimize ulaştırırız.
tüp bebek için 10 gün sonra testlerim yapılacak çok heveslenmeden ama umutla başlıyoruz bakalım neler olacak.
Merve durumunu bildir.

tedavileriniz hayırla sonuçlanır inş.arkadaşlar..gerçekten tüp bebek süreci zor bir süreç.iğleneler kontroller...sonucu bekleme süreci ve alınan olumsuz sonuçlar...benimde 2 denemem oldu 3.denemeyi ekim gibi deneriz belki nasip.rabbim yardımcınız olsun.

tedavileriniz hayırla sonuçlanır inş.arkadaşlar..gerçekten tüp bebek süreci zor bir süreç.iğleneler kontroller...sonucu bekleme süreci ve alınan olumsuz sonuçlar...benimde 2 denemem oldu 3.denemeyi ekim gibi deneriz belki nasip.rabbim yardımcınız olsun.

süreçlerini buradan paylaş canım. Ben bu ay yasmin kullandım ve bugün son adetin 3. günü gidip testlerimi yaptırıcam sonra bakalım dr neler dicek... paylaşırım sonuçları ... hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden

Back
X