Tadını nasıl çıkaracağım bilmiyorum her gün iğne saatlerinde tansiyonum düşüyor heyecanlanıyorum gün içinde o saatlere takılıyorum ve tek başımayım sanırım fazla duygusal oldum ilaçlardanekstra bir duygusallık oluyor tabi
ama bence tadını çıkarmaya, heyecanlanmaya, mutlu olmaya çalışın
ilerde anı olarak kalıyo o süreç
Evet özellikle iki gündür bir şişlik karnımda bir ağırlık hissediyorum eşim dana öyle geliyor diyor ama değilVucut full hormon depoluyor kolay degil.
Hatta vucut siskinlik hissediyor iyice rahatsizlik duymaya basliyorsun zamanla
Yok yok. Sonucta bi suru yumurta gelisiyor siskinlik oluyor. Kabiz olmamaya cabala. Bol su ic kayisi ye. Yoksa kabizlik cok kotu oluyorEvet özellikle iki gündür bir şişlik karnımda bir ağırlık hissediyorum eşim dana öyle geliyor diyor ama değil
Allah razı olsun çok teşekkür ederimZor bir süreç Allah yardımcınız olsun demeye geldim
Kabızlık sorunum çocukluğumdan beri var ama mümkün olduğunca şu içiyorumYok yok. Sonucta bi suru yumurta gelisiyor siskinlik oluyor. Kabiz olmamaya cabala. Bol su ic kayisi ye. Yoksa kabizlik cok kotu oluyor
iğnelere çabuk alışılıyor, ben ilk yaptığımda hem çok korkmuştum, hem de kanadı diye duygusallaşıp ağlamıştımTadını nasıl çıkaracağım bilmiyorum her gün iğne saatlerinde tansiyonum düşüyor heyecanlanıyorum gün içinde o saatlere takılıyorum ve tek başımayım sanırım fazla duygusal oldum ilaçlardan
sizi hatırladım iğneler kilo yaptı mı peki hiçiğnelere çabuk alışılıyor, ben ilk yaptığımda hem çok korkmuştum, hem de kanadı diye duygusallaşıp ağlamıştım
bilmiyorum belki de geride kaldı diye o anlar gözüme o kadar korkutucu gelmiyor şuan
ben de iğnelerimi tek başıma yapıyordum
sonu güzel olacak inşallah öyle düşünün, annelik çok kutsal, her türlü fedakarlığa değiyor
Amin canım inşallah Allah razı olsunAllah yardımcın olsun cnm güzel haberler ver inşallah
1-2 kilo falan almıştım sanırım çok bir kilo yapmıyorsizi hatırladım iğneler kilo yaptı mı peki hiç
bn aşılamada ohss olmuştum çok kötüydü şiş gezdim yatamadım yumurta rezervi iyi olanlarda oluyor demiştidoktorum herşey çok iyiyken tutmadı tüp bebekte taze transfer mi dondurulmuş mu oldu peki kaçıncı gün embriyosuydu1-2 kilo falan almıştım sanırım çok bir kilo yapmıyor
Sadece ohss riskinden dolayı karnım şişmişti biraz
Bedeni ve psikolojiyi çok zorlayan bir tedavi; tr de maalesef tup bebekmerkezlerinde bir psikyatr bile bulunmuyor danısılabilir uzman. Fakat bunu bilerek kendinizi iyice asagı çekmek yerine; bol bol yuruyus gibi seyler yapın rahatlatın. Hormonlar tamam ama tedavinin basarı baskısı da insanı yerlebir ediyor. Hafif duzenli hareket iyi gelir. Oyalayın bedeniKızlar kısa geçeceğim 4 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım korkup ertelediğim tüp bebeğin 10.gunundeyim ignelerin acısını da geçtim ama gün geçtikçe zorlaşıyor süreç ilk gün sanki hiç tedavide değildim bu hormon ignelerinden galiba her şeye ağlar oldum eşime tepki verir oldum ama elimde değil tek ben mi böyleyim acaba
dondurulmuştu benimO
bn aşılamada ohss olmuştum çok kötüydü şiş gezdim yatamadım yumurta rezervi iyi olanlarda oluyor demiştidoktorum herşey çok iyiyken tutmadı tüp bebekte taze transfer mi dondurulmuş mu oldu peki kaçıncı gün embriyosuydu
anladım cnm muhtemelen bana da öyle olur aşılamada bile ohss oldum iki büklüm yürüdüm ..en ufak doza bile tepki veriyor yumurtalar dedi doktor..genç insanlarda oluyor dedi..senin yaş kaç cnm..bir de tüp öncesi histeroskopi oldun mu doktorum önerdi de bana embryio yerleştirmeden önce rahime bakmak lazım histeroskopi yapıyorum diye..hsg çekildim ama o yeterli değilmiş.bir de AMH bakıldı mı fsh kaçtı senin çok soru sordum kusura bakma..histeroskopi artı genetik tahliller istiyor tüp öncesi eşim ve bnde baya bir masraf yaadondurulmuştu benim
ohss riskim vardı yumurta rezervim çoktu (39 toplandı)
ondan hiç riske atmadı dondurdu hepsini, transfer 2 ay sonra oldu
5. gün embriyosu idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?