Tup bebek yapanlar

Umudm2

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
73
47
18
31
Ya ben ilk tup bebk deneyimi yasiyrm ama cok korkuyrm tutmamistr diye daha once hic geblk yasamadigim icin hic belirtilrden de anlmiyrm lutfen yrdimci olun cok stresliyim 9.gunmdeyim transferin

Ya ben ilk tup bebk deneyimi yasiyrm ama cok korkuyrm tutmamistr diye daha once hic geblk yasamadigim icin hic belirtilrden de anlmiyrm lutfen yrdimci olun cok stresliyim 9.gunmdeyim transferin

Cnm hic ama hic belirtilere takilma bnde birkez yaptirdim butun belirtilermi anlatsam yuzdeyuz hamile derdin ama negatif bnmle ayni syleri yasayan hamile kaldi hicbsey hssetmeyen veya hissedende ayni kimisi hamile kimisi deil en belirgin ayrisilabilir belirti yerlesme kanamasi oda herkeste olmuyor. Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah

Cnm hic ama hic belirtilere takilma bnde birkez yaptirdim butun belirtilermi anlatsam yuzdeyuz hamile derdin ama negatif bnmle ayni syleri yasayan hamile kaldi hicbsey hssetmeyen veya hissedende ayni kimisi hamile kimisi deil en belirgin ayrisilabilir belirti yerlesme kanamasi oda herkeste olmuyor. Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah
Insallah rabbim isteyen dileyen herkese verir kimsenin emegini bosa cikarmaz bn cok korkuyrm rabbim insallah yuzumuzu guldurur

Insallah rabbim isteyen dileyen herkese verir kimsenin emegini bosa cikarmaz bn cok korkuyrm rabbim insallah yuzumuzu guldurur
Bide bnde kanama faln olmadi hic bu uzuyr bi yandan ne yapcgmi bilmiyrm etraftakilr zaten korkutuyr bni binadan adimimi atmamisim dsari sadece evin icnde dolniyrm bazen kahvlti fln yani bna dyrlr niye klkiyrsun ayaga o yuzdende korkuyrm

Bide bnde kanama faln olmadi hic bu uzuyr bi yandan ne yapcgmi bilmiyrm etraftakilr zaten korkutuyr bni binadan adimimi atmamisim dsari sadece evin icnde dolniyrm bazen kahvlti fln yani bna dyrlr niye klkiyrsun ayaga o yuzdende korkuyrm
Onuncu gün bir test yapabilirsin. En garanti kan testi

Korku herkeste oluyor cnm bolbol dua et hayirlisi ne ise o olacak zaten insallah hayirlisiyla olur

Insallah olur siz yaptinz olmadi mi
Yok bnm birinci negatif ikinci icin adetmi bekliodm bgun oldm gecde olsa ama daha tam olmadm olunca aryp rndevu alcm belki bu ay kendlignden olur dedm ama olmadi bana yine tupbebek yolu gorunuyor maalesef :((

Olsun yetr ki rabbim versin tup bebkte olsa bi cozumu var hic mutsz etme kndini ozel degilse sorun ne sizin

Olsun yetr ki rabbim versin tup bebkte olsa bi cozumu var hic mutsz etme kndini ozel degilse sorun ne sizin
Tek sorun sorun olmamasi dr olur bekleyn dedi ama iki yil olck nerdeyse ve hala olmadi tup bile tutmadi birsuru drye gttm hersymze baktrdk en son tup yptirdm artk oda olmdi ama sukur tbi en azndan zor ama imkansiz deil insallah olur elbet 2. De sans yuzume guler belki. Sizde sorn vrmi

Insallah olur olur rabbim dualrmzi duyuyr biliyrm umitszlge kapilmamak gerekir. Ben 23 yadindayim bizim sorun sperm 3 milyon syisi 4 yilim bitecm yakinda hic olmadi heblik her yer tup dedi bize en son yaptik iste bugun 10.gün insallah dualrmz kbul olur

Insallah olur olur rabbim dualrmzi duyuyr biliyrm umitszlge kapilmamak gerekir. Ben 23 yadindayim bizim sorun sperm 3 milyon syisi 4 yilim bitecm yakinda hic olmadi heblik her yer tup dedi bize en son yaptik iste bugun 10.gün insallah dualrmz kbul olur
Evet cnn cok az tup bebek coktan yaptirmanz gerekirdi ama yasin gencmis zaten bn 29 insallah Rabbim nasip eder ama sperm sayisinn bi onmi kalmio tup bebekte insllah olur dr bna uc denemede yuzde 90 birinde hamilelk gerceklesir demisti bakalm nasip...

Insallah olur cnm ablam benim moralimzi hic bozmayalim oyle dyrm ama bnde korkulu ve tedrginm cervremdklrden dolayi doktr bna demedi hic yerinden klkma sade yorma kndini fazla dedi agr is yapma dedi ayakta durma merdiven fazla cikma dedi bn evin icinde dolaniyrm iste bni goren aaaa sen nasil kalkiyrsn diyrlar o yuzden tedrginm ya tutunmamissa bn dolniyrm cunku icerde bazen

Bize yuzde 60 sansinz var dedi
Daha once cocugu olmayanlar icin Her deneme de yuzde 40 sans varmis dr oyle soledi bna insallah snn olucak cnm icini ferah tut Rabbimn izniyle hayirlisi olacaktir bolbol dua et

Insallah ben dua edecm size insallah 2. Denemede sizinde tutar tum istiynlerinde bnmde insallah gerek klmaz baska denmeye cunku cok strsli gunler oluyr. Peki ayakta olmam sorun olur mu sizce

Insallah ben dua edecm size insallah 2. Denemede sizinde tutar tum istiynlerinde bnmde insallah gerek klmaz baska denmeye cunku cok strsli gunler oluyr. Peki ayakta olmam sorun olur mu sizce
Allah razi olsn. Cnm jel vermisti bna eger snde kullaniyorsan o jelden sonra mutlaka yarm saat yuru ve evdeki hafif islerni yapablir yorulmayacak skilde gunlk hayatini yasa dedilr bna hep yatmak bir etken deil dedilr oylede yaptm ama tutmadi biraz nasip isi kimi halay cekiyo oluyo kimi wcye kalkiyo sadce olmuyo Allah ol dedikten sonra onlara tkilma sn hamileymis gibi harket et gerisi Allahtan insallah olur

Cok sagol allah razi olsun icime bi nebzede olsa bi umut verdin cok cok sahol rabbim insallah seninde yuzunu guldurur tum istynlerinde bnmde insallah. Evet ben jel kullniyrm progestan kalcadan igne bide oksapar gobekten igne kullniyrm haplarimda var

Back
X