Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Anladım canım inşAllah işe yarar ne zaman olacak transferin canım testin sonucunda ne zaman nasıl olman gerektiği ne diyor
ben daha önce 120. Saatte transfer olmam gerekirken 112.saatte oldum şimdi 132. Saatte önerdi test 120.saatte henüz tam tutucu çıkmamış çok da sarılmak istemiyorum bu umuda hep negatif gördüm çünkü ama napalım bir umut yine de...

Evet canım umut olsun inşAllah olur bu seferki işlemle transfer günün belli oldu mu

Kaçıncı deneme olacak kaçıncı denemeden sonra yapıyorlar ki
3.denemeden sonra yapıyorlar genelde. Ama ben 2. Denemede negatif olursa tekrar denemeyeceğimi söylediğim için tüm testleri 2. Denemeden önce yaptırıyoruz. Genetik, pıhtılaşma, pgt hepsini 2. Deneme için yaptırıyoruz

Canım kromozom pıhtılaşma testlerini senmi istedim yoksa doktor mu yaptırdı Ros testi DNA hasarı onları da nasıl yaptırdınız
Ben kendim yaptırdım Kromozom ve pıhtılasma testine dahılıyeye gıtmıstım. Doktor genetıge gonderdı orda yapılmıştı.
Ros testi sperm dna hasar testi Kaan aydos istedi özelde yapıldı.
Ama düEn laboratuvarında daha once biz kendimizde yaptırmıs tık.

Hepsi ücretlimi ne kadar tutuyor

Anladım canım ben doktoruma bahsettim bunların bazılarından ama gerek görmedi bakalım büstlerde böyle deneyelim

Mrb kizlar bende 3. Denememe başladım inşallah bu ayın sonuna doğru transfer im olacak dondurulmuş embriyolar ile ama Dr hiçbir şeye gerek yok dedi sadece transfer edecek galiba ama ben histeroskopi rahip cizik istiycem bu son olur inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...

Ben özelde tedavi oluyorum tahlillerimde özelde yaptırıyorum. Genetik test için 1000tl verdik
Bende özelde tedavi oluyorum doktorum gerek görmedi şimdilik bu testleri hepsine gerek yok naaılsa mecbur gene o testlerle ilgili olan ilaçları içeceksin dedi bakalım bu seferde böyle deneyelim

Merhaba canım benimde ikinci denemem olacak histeroskopi çizik oldum geçen aylarda diğer testlerin hiç birine gerek yok dedi doktorum boş yere masraf etmeyin dedi bunları yaptık şimdilik

herkese selamlar,

ben bir kez denedim o denemem de de kendimi kaptırmamıştım.. olumsuz sonuç aldım.
şimdi içime bir soğukluk düştü. illa olumsuz olacak diye düşünmüyorum tabi ama aynı sürece başlamak için istek yok..
29 yaşındayım çok büyük sorunlarda yok eşimde sayı azlığı ve hareket düşüklüğü var.

hayırlısı bu da o yüzden mi olmuyor diyorum.. çok ısrarlı davranmak hayırsız olanı zorlamak gibi mi? yoksa hayırlısı bir yerde bekliyor mücadelemi etmek lazım.. sürekli kafamda dönen bu..

Bende özelde tedavi oluyorum doktorum gerek görmedi şimdilik bu testleri hepsine gerek yok naaılsa mecbur gene o testlerle ilgili olan ilaçları içeceksin dedi bakalım bu seferde böyle deneyelim
İlaçla ilgisi yokki genetik incelemenin. Genetik testte bir sıkıntı çıkarsa embriyolarda incelemeye gönderilir yoksa bu inceleme yapılmaz. İçilen ilaçla düzeltilebilecek bir durum değil, ancak sağlıksız embriyo tespiti mümkün. Daha önce başarısız denemeniz varsa sorun bence

Merhaba arkadaşım, bende aynı senin gibi düşünüyordum bu kadar üzerine gitmek Allah ın da gücüne gidiyor mu diye. Ama şöyle düşün hasta olunca doktor gitmeyip ilaç içmeyip hayırlısını mı istiyoruz yoksa doktor gidip ilaç içip mi iyileşmeyi umuyoruz? Elimizden geleni yapıp(maddi manevi el verdikçe) hayırlısını istemek en güzeli. Herşeyin hayırlısını istiyoruz ilk önce, bilmediğimiz şer varsa rabbim bizi koruyordur mutlaka. Ama psikolojik olarak mümkün olduğunca emek verilmeli evlat için bence.

Hepsini sordum pıhtıkaşma için söyledi ilaç muhabbetini.Genetiğide sordum biliyorum embryo incelemesi olduğunu ama gerek görmedi bir tane olumsuzum var bu sefer histeroskopi falan yapıldı bakalım doktora bıraktım bu seferlik inşAllah tutar ve gerek kalmaz

Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum bende de aynısı oldu ilkinde biraz ümitliydim ama bu sefer umutsuzlaştım hiç istediğim kalmadı gidesim bile yok eskisi gibi robotlaştım bizlere hiç bir sorun yok sebepsiz infertilite olmayınca olmuyor işte.Orasını bende hiç bilmiyorm napmamız gerektiğini mücadeleylemi olacak Nasıl olacak beklemeklede olmuyor onuda gördük denedik olmadı 10 kere deneyenler var Nasıl bir sabirsa rabbim veriyor heralde

Peki sorun neydi? Ben de iki kere denedim 3. Ye başlicam yakında.ama benimde öyle on kere olacağını düşünüorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…