- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
Ilk düşüğün kaç haftalikti. Ben bir daha cesaret nasıl ederim bilemiyorum aklıma gelince cok üzülüyorum her şey normal gayet guzelken neden böyle oldu bilemiyorum keşke olmasaydıKanda aptt ve pt değeri oluyor onlar pıhtılaşmadan dolayı bebek düştüyse zaten değerin yüksek çıkıyor ben sonuçlarıma bakmıştım ama herşey normaldi artık genetikten dolayıysa da bir seferlik daha deneyeceğim olmazsa son çare özelde yaptırırım artık devlette tanıdık olmazsa evet 2 ay buluyor sonuç çıkması onu beklemek zor ☹
Devlet hastanesinde 3 dusugum falan var de yine yaparlar özele bir daha para vermeKanda aptt ve pt değeri oluyor onlar pıhtılaşmadan dolayı bebek düştüyse zaten değerin yüksek çıkıyor ben sonuçlarıma bakmıştım ama herşey normaldi artık genetikten dolayıysa da bir seferlik daha deneyeceğim olmazsa son çare özelde yaptırırım artık devlette tanıdık olmazsa evet 2 ay buluyor sonuç çıkması onu beklemek zor ☹
İnşallah gerek kalmaz bu bari tutar daIlk düşüğün kaç haftalikti. Ben bir daha cesaret nasıl ederim bilemiyorum aklıma gelince cok üzülüyorum her şey normal gayet guzelken neden böyle oldu bilemiyorum keşke olmasaydı. Tup bebek doktorun ya da sen ne zaman bir daha denemeyi dusunuyosunuz
Bana istediğiniz zaman başlarız dedi ama ben hemen düşünmüyorum canım en azından ilkbahar yaz olsun diye düşünüyorum.psikolojik acıdan da rahat olmam lazım. 3 hafta oldu kürtaj olalı biraz geçsin üstünden bir daha kötü tecrübe kaldiramamİnşallah gerek kalmaz bu bari tutar da☹Ama yinede aklımda bulunsun sağol canım
İlk düştüğüm 6.5 haftalıktı bu 2.denemem olacak benim.benim de aynı öyleydi embryo 5.günün a kaliteydi herşey yolundaydı şimdi ne olacak bilmiyorum dondurulmuş olanlar 5.günün orta b kaliteleri.normalde tüp bebek doktorum 2 adet geçmesi gerekiyor kürtaj olursan demişti ama baktı kürtaja gerek yok ilaçla atabildiğim için 1 adet geçecek dedi şuan ilaç kullanıyorum adet düzenleyici.adetimin 3.günü başlayacağız inşallah.Senin ne zaman?
ERA testi ile anlaşılıyor canımHeeee anladım eğer doğruysa ne güzel bir yöntemmiş o canım adı neydi
Bence çok fazla da erteleme çünkü tutacağının garantisi yok olmazsa yine ertelenecek çok uzun zaman geçmiş olacak bir sonraki denemeler için.kendini toparlayıp yeniden başlamaya çalışmalısın tabi bu benim tavsiyem yine sen bilirsinBana istediğiniz zaman başlarız dedi ama ben hemen düşünmüyorum canım en azından ilkbahar yaz olsun diye düşünüyorum.psikolojik acıdan da rahat olmam lazım. 3 hafta oldu kürtaj olalı biraz geçsin üstünden bir daha kötü tecrübe kaldiramam
Evet orda haklısın ama korkuyorum cok. Bide kurtajdan âlinan parca genetiğe gitti onun sonucunu bekliyorum kendi genetiklerimizin sonucunu da bekliom anca. Inşallah bu sefer yüzümüz güler. Hiç aklımda yokken cocuk düşündük hamile de kaldım meğerse hamilelik bile cok guzel bir şeymişBence çok fazla da erteleme çünkü tutacağının garantisi yok olmazsa yine ertelenecek çok uzun zaman geçmiş olacak bir sonraki denemeler için.kendini toparlayıp yeniden başlamaya çalışmalısın tabi bu benim tavsiyem yine sen bilirsin
Bende ilk düşürdüğüm zamanlar senin gibiydim ama üzülmenin ağlamanın kimseye faydası yok bir bebek gördüğünde yine için cız ediyor biliyorum ama ona ulaşmak için adım atmalısın hayat çok kısa hiçbir şeyi çok erteleme bence.Doktorum bana birkaç günlük de olsa şehir dışına çık 2.denemeye hazır ol dedi bunu sana da tavsiye ederim canımEvet orda haklısın ama korkuyorum cok. Bide kurtajdan âlinan parca genetiğe gitti onun sonucunu bekliyorum kendi genetiklerimizin sonucunu da bekliom anca. Inşallah bu sefer yüzümüz güler. Hiç aklımda yokken cocuk düşündük hamile de kaldım meğerse hamilelik bile cok guzel bir şeymiş
5 tedavi gördüm bu tedaviler arasında sadece 1 taze embriyo tuttu.Bu stresle başa çıkmak gerçekten zor.Benim ikinci denemem olacak ama hiç ümidim falan yok böyle düşünüp pozitifi gören varmı ?
HaklisinBende ilk düşürdüğüm zamanlar senin gibiydim ama üzülmenin ağlamanın kimseye faydası yok bir bebek gördüğünde yine için cız ediyor biliyorum ama ona ulaşmak için adım atmalısın hayat çok kısa hiçbir şeyi çok erteleme bence.Doktorum bana birkaç günlük de olsa şehir dışına çık 2.denemeye hazır ol dedi bunu sana da tavsiye ederim canım
İnşallah hepimiz için canımHaklisinhaberdar et kendinden transfer olacağın zaman inşallah hamile kalırsın ve sorunsuz geçer canım kalbim seninle
Canım ya ne kadar da güzel ve doğru anlatmışsın yaaa moral oldun banada çok ama çok haklısın herşey olacağına varacak olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak5 tedavi gördüm bu tedaviler arasında sadece 1 taze embriyo tuttu.
Nasip olursa 6. Yaza yaptırcam.
Psikoloji sabır hepsini fazlasıyla yaşadım. Artık boşşşş verdımmm. Rabbim isterse verir basımın Üstüne. İstemezse vermez yine başımın üstüne.
Yorgunluk bıkkınlık yılgınllık hepsini yasadım.
Ama sadece kendımı yıprattım... Gerek varmıydı. Yoktu. Sonucta hersey olacagına varmıyormuydu??
Hemde basıl zordur canım ilk transferde bile o 10 gün embryoyu naklettiklerinde hamile gibi gezdim ortalıkta bi Ümit hamile sanıyorsun kendini tutmayınca yıkılıyorsun ki kalıp kaybetmek çok çok zordur Rabbim hiç yaşatmasın bunu kimseye ..İnşallah daha hayırlı bir yıl olur hepimiz için.Evet olupta kaybetmek çok zor insan varlığına alışıyor.Bir de herşey güzel görünürken böyle olması insanı daha yıpratıyor sebep yok ortada
Ahhh ahhhhh yıkılan hayaller işte Rabbim tekrarını yaşatmasın inşAllahBen de 9 ay boyunca karnımda taşıdım hareketlerini hissettim ismi eşyaları beşiği doğacağı tarih belli idi ama birden ortada hiç bir sebep yokken kalbi durdu kaybettim onu. Böylesi de çok zor oldu.
Tamam canım bi araştırayım o nasıl yapılıyordu sonuç kaç günde çıkıyor kuzumERA testi ile anlaşılıyor canım
15 günde çıktı transfer olacak gibi ilaç kullanıyorsun transfer günü transfer yerine biyopsi yapılıyor iki aya maloluyor eğer kaliteli embriyo ya rağmen 2-3 transfer de hiç tutunma olmadıysa öneriyorlar canım ama sonuç nasıl olacak işe yarayacak mı bilmiyorumTamam canım bi araştırayım o nasıl yapılıyordu sonuç kaç günde çıkıyor kuzum
Hoşgeldin canım kolaylıklar dilerim umutsuz olmaya gerek yok bir kez pozitifi görmüşsün Eminim bir daha olacaktır devam et mutlakaMerhaba arkadaslar
Benimde İlk tedavim negatif, ikincisi beş haftalık düşükle sonuclandı. Üçüncü tedavim yumurtalarımın döllenmemesi nedeniyle dün sonlanmış oldu. Maddi manevi tükendik ama bir yerde yeniden toplarlanıp devam etmemiz. Gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkür ederim cnm evet o umutla yola devam edecegim inş 4.son olurHoşgeldin canım kolaylıklar dilerim umutsuz olmaya gerek yok bir kez pozitifi görmüşsün Eminim bir daha olacaktır devam et mutlaka
Canım sizde ki temel sorun ne?Merhabalar ben suan 9.tedavi surecindeyim psikolojiyi sorucak olursaniz valla bende kendimi artik bilmiyorum bi bakiyorum pozitiflik tavan yapmis bi bakiyorum negatiflik tavan yapmis hic belli olmuyor ama artik sunu biliyorumki bu surec cok zor yipratici artik kendimle dalga gecmeye basladim ve bisileri onemsememeye basladim baska turlu oluyor beni en cok zorlayan o vurulan igneler falan guluyorum kendime benki igneden cok korkardim simdi gunde 3 igne oluyorum korksam uzulsemde yipransamda pes etmedim etmeye de niyetim yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?