Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Bende de hep oluyor kokusuz kasintisiz.normal oldugunu biliyorum.Yine de supheniz varsa doktora danismanizda fayda var .
şeffaf olan normal diye biliyorum ben de ama beyaz olması tereddüt ettirdi sizin de beyaz mu acaba ? Açıkcası içimden doktora danışmak gelmedi ya bi bıkkınlık sormayın

Allah sabır versin hepimize. Gerçekten tarif edilemez bir acıymış, daha önce hiç acı çekmemişim ben onu öğrendim. Henüz mezarlığa bile gidemiyorum, inşallah sabrını da verir derdi veren.

şeffaf olan normal diye biliyorum ben de ama beyaz olması tereddüt ettirdi sizin de beyaz mu acaba ? Açıkcası içimden doktora danışmak gelmedi ya bi bıkkınlık sormayın
Valla benim hep olur beyaz ,seffaf olan yumurtlama doneminde olur.suan gecici menopozdayim yine de var akintim

Baya iyi gelmis sana canim. Ben de bakicam vitaminlere. Transferin ne zaman senin?

bende kronik akıntı var. düzenli şekilde smear testi yaptırıyorsanız sorun olduğunu sanmam. ben kendi bildim bileli var beni annem uyarmıştı. o kadar ki, ben herkes böyle sanıp hiç üstüne düşmemiştim. çok fitil falan kullandım ama kronik hale geldiği için geçip tekrar başladı. bir sorun olmadı. üşütürsem, yada mikrobik bir durum olursa arada şeffaf değil beyaz olabiliyor. ama bir süre sonra geçiyor. siz takibi her zaman olan bir durum değilse Doktor'a danışın. ben bu yorumu kendi vucudumda ki izlenimime göre yapıyorum. herkes bir süre sonra böyle şeylerde kendi doktoru oluyor :)

maalesef o büyük sorun.. ben ilk denememi devlette yaptım. eşimde sperm sayısı düşük ve hareket sorunu vardı. direk tedaviye başladık. herşey yolundaydı embriyo çok iyi gelişti 5. gün trasferim yapıldı ama olmadı, tutmadı. sonra dr dosyaya baktı üzerine eşimin spermiyle alakalı bir not düşmüşler.. bir sonra ki tedaviye kadar ilaç kullanın dedi.
e madem olmama ihtimali varsa bir sorun tespit edildi ise baştan beni beklet sorunu çöz sonra tedaviye başlat. zaten devlet 3 hak veriyor. e 1'i gitti.

Merhaba arkadaslar, benim de 4. denemem yine basarisiz oldu. Simdi 5.ye hazirlaniyorum. Sorunum yumurta kalitesi. Surecin basindan beri beslenmeme dikkat ediyorum, spor zaten hergun eskiden beri yapiyorum. Umarim o altin yumurtayi bulucagim bir gun.
Merhaba canım altın yumurtaya çok az kalmıştır hepimiz için umarım Yumurta kalitesizliğini Nasıl belirlediler genetik testlemi canım

Bende bu ilaçları hiç duymadım pro women falan kullandım b12 folik asit falan

Kızlar bişey sormak istiyorum size benim iç Çamaşırımda beyaz leke oluyor sizde de oluyor mu koku ve kaşıntı yok enfeksiyon olup olmadığından emin olamadım
Transfer oldukçktan sonramı canım normalde mi arada oluyor bende de

Bu stresle başa çıkmak gerçekten zor.Benim ikinci denemem olacak ama hiç ümidim falan yok böyle düşünüp pozitifi gören varmı ?
Benn. 2. Denemede oldu. Üstelik ilki olumsuz oldu 1 ay sonra dondurulmus ıle 2.yınoldum cok sukur yanımda oglusum sımdı 4 aylık

Benn. 2. Denemede oldu. Üstelik ilki olumsuz oldu 1 ay sonra dondurulmus ıle 2.yınoldum cok sukur yanımda oglusum sımdı 4 aylık
Oyyyyy ne güzel Allah bağışlasın benimde ilk olumsuz oldu ikinciye hazırlanıyorum ilki ekimdeydi olmadı bu sefer çok korkuyorum ve umutsuzum ikincide de beler uyguladılar değişik olarak ? Kaçıncı gün embryosuydu benim ilk 3.gündü.Nasıl beslendin canım nelere dikkat ettin ?

Merhaba canım altın yumurtaya çok az kalmıştır hepimiz için umarım Yumurta kalitesizliğini Nasıl belirlediler genetik testlemi canım
Insallah canim. Yumurtalarimin dollenme sayisi dusuk ordan. Bildigim kadariyla bir test yapipmiyor yumurtalara. Varmi yoksa. Senin sorunun ne?

Kızlar negatif sonrası adet kanamamın 14. Günü oldu hala devam ediyor. Kanama gibi değil ama çokça lekelenme gibi diyeyim. Aslında adetin 2.günü doktor görmüştü sıkıntı yok demişti sizinde böyle uzun sürdü mü ?
Doktorumu aradım Cuma gel madem tekrar muayene edeyim diyor sanki önemsiz gibi geldi gidip 500 TL boşuna bayılmakta istemiyorum. Sizinde böyle oldu mu?

benim de negatif çıktı ama sonrasında adetim kullandığım jel ve ilaçlardan olacakki gecikmişti.
daha sonra da uzun sürdü adetim ben nedenini kullandığım kan sulandırıcı ilaçlara bağladım. sen de kullanmı bilmiyorum coraspirin.

Era testinizde progesteron toplam kac saat kullanim yaziyor.benim 5.gun ebriyosu icin 133 ,3.gun embriyosu icin 2 gun once yaziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…