şeffaf olan normal diye biliyorum ben de ama beyaz olması tereddüt ettirdi sizin de beyaz mu acaba ? Açıkcası içimden doktora danışmak gelmedi ya bi bıkkınlık sormayınBende de hep oluyor kokusuz kasintisiz.normal oldugunu biliyorum.Yine de supheniz varsa doktora danismanizda fayda var .
Anladım canım ben İzmirde yaptırdım fiyat olarak tahminen 17-18 civarı canım sen nerde yaptırıyordun
Çok üzülerek söylüyorum ki malesef o acı hiç bitmeyecek o sorular hiç son bilmayacaksadece o acıyla yaşamayı öğreneceksin 14 ay oldu bebeğimi kaybedeli bir gün olsun aklımdan çıkmıyor hep aklımda ya ben kafayı yiyorum yada hayatta en çok cennet perimi özlüyorum sabır diliyorum arkadaşım
Valla benim hep olur beyaz ,seffaf olan yumurtlama doneminde olur.suan gecici menopozdayim yine de var akintimşeffaf olan normal diye biliyorum ben de ama beyaz olması tereddüt ettirdi sizin de beyaz mu acaba ? Açıkcası içimden doktora danışmak gelmedi ya bi bıkkınlık sormayın
Baya iyi gelmis sana canim. Ben de bakicam vitaminlere. Transferin ne zaman senin?Resveratrol nac ayri ayri tablet aldim.fairheaveni kendim aldim ben iherb sitesinden icerigi cok iyi,hatta demir ,kan kendimi bildim bileli hep cok dusuktu bu ilacla tavan yapti ,ben her acidan faydasini gordum.
Soyle benim ilk tedavide 1 ebriyom kaldi 10 yumurtadan ,2.tedavi de 23 yumurtadan 6tame kaldi,3.tedavide 13 yumurtadan 2tane embriyo kaldi 2.kalite,4.tedavide 5yumurtadan 4u dondurdu .henuz transfer olmadi ama 5yumurtanin 5i de olgun ilk defa cikti (bu tedavide az yumurta toplanmasinin sebebi de cikolata kistim olusmus oyuzden az yumurtam oldu ama hepsi olgun oldu)
Subat ortasi olacak sanirim .Saf arisutunun de cok faydasini goren varBaya iyi gelmis sana canim. Ben de bakicam vitaminlere. Transferin ne zaman senin?
BENim de aynen öyle normalde bryaz yumurtlamadan şeffaf ve geçici menapozdayım yine varValla benim hep olur beyaz ,seffaf olan yumurtlama doneminde olur.suan gecici menopozdayim yine de var akintim
maalesef o büyük sorun.. ben ilk denememi devlette yaptım. eşimde sperm sayısı düşük ve hareket sorunu vardı. direk tedaviye başladık. herşey yolundaydı embriyo çok iyi gelişti 5. gün trasferim yapıldı ama olmadı, tutmadı. sonra dr dosyaya baktı üzerine eşimin spermiyle alakalı bir not düşmüşler.. bir sonra ki tedaviye kadar ilaç kullanın dedi.Benim anlamadığın doktorlar neden en başından kadına ya da erkeğe bu tür ilaçları baslatmiyolar ki. Yani 3 ay bunları kullanıp sonra tüp bebeğe başlansa daha garanti olmaz mi. Ama hemen adetin 3. Günü gel başlayalım hemen patır kütür tüp bebeğe başlamış oluyoruz
Merhaba canım altın yumurtaya çok az kalmıştır hepimiz için umarımMerhaba arkadaslar, benim de 4. denemem yine basarisiz oldu. Simdi 5.ye hazirlaniyorum. Sorunum yumurta kalitesi. Surecin basindan beri beslenmeme dikkat ediyorum, spor zaten hergun eskiden beri yapiyorum. Umarim o altin yumurtayi bulucagim bir gun.
Yapışma için histeroskopi oldunuz mu ?Benim sorunum 2.5 cm çikolata kisti var.ve yumurtalıklarım rahmin arkasında birbirine yapışmış.
Bende bu ilaçları hiç duymadım pro women falan kullandım b12 folik asit falanBenim anlamadığın doktorlar neden en başından kadına ya da erkeğe bu tür ilaçları baslatmiyolar ki. Yani 3 ay bunları kullanıp sonra tüp bebeğe başlansa daha garanti olmaz mi. Ama hemen adetin 3. Günü gel başlayalım hemen patır kütür tüp bebeğe başlamış oluyoruz
Transfer oldukçktan sonramı canım normalde mi arada oluyor bende deKızlar bişey sormak istiyorum size benim iç Çamaşırımda beyaz leke oluyor sizde de oluyor mu koku ve kaşıntı yok enfeksiyon olup olmadığından emin olamadım
Benn. 2. Denemede oldu. Üstelik ilki olumsuz oldu 1 ay sonra dondurulmus ıle 2.yınoldum cok sukur yanımda oglusum sımdı 4 aylıkBu stresle başa çıkmak gerçekten zor.Benim ikinci denemem olacak ama hiç ümidim falan yok böyle düşünüp pozitifi gören varmı ?
Oyyyyy ne güzel Allah bağışlasınBenn. 2. Denemede oldu. Üstelik ilki olumsuz oldu 1 ay sonra dondurulmus ıle 2.yınoldum cok sukur yanımda oglusum sımdı 4 aylık
Insallah canim. Yumurtalarimin dollenme sayisi dusuk ordan. Bildigim kadariyla bir test yapipmiyor yumurtalara. Varmi yoksa. Senin sorunun ne?Merhaba canım altın yumurtaya çok az kalmıştır hepimiz için umarımYumurta kalitesizliğini Nasıl belirlediler genetik testlemi canım
Ben onu da kullanmadım sadece folik asit. Bilemedim valla şans işi artık bundan sonrasiBende bu ilaçları hiç duymadım pro women falan kullandım b12 folik asit falan
benim de negatif çıktı ama sonrasında adetim kullandığım jel ve ilaçlardan olacakki gecikmişti.Kızlar negatif sonrası adet kanamamın 14. Günü oldu hala devam ediyor. Kanama gibi değil ama çokça lekelenme gibi diyeyim. Aslında adetin 2.günü doktor görmüştü sıkıntı yok demişti sizinde böyle uzun sürdü mü ?
Doktorumu aradım Cuma gel madem tekrar muayene edeyim diyor sanki önemsiz gibi geldi gidip 500 TL boşuna bayılmakta istemiyorum. Sizinde böyle oldu mu?
Era testinizde progesteron toplam kac saat kullanim yaziyor.benim 5.gun ebriyosu icin 133 ,3.gun embriyosu icin 2 gun once yaziyor.Sağol canım moral oldun.ne yazık ki tedavi masrafından dolayı gezip tozamıyoruz fazla ama ben de bilenlere bile içimde hissettiklerimi fazla paylaşmıyorum olmazsa olmaz biz mutluyuz zaten.asla evliliği çocuk için yapanlardan olmadım.hatta tüp bebek yapmam gerektiğini 4-5. Yılımızda çocuk düşünüyoruz bir problem yoksa diye kontrole gittiğimde öğrendim.ama tabi insan üzülüyor dahası sürekli umutlanıp negatif olması yıpratıyor üst üste hormonal tedavi de artıyorbenim de üçüncü tedavim olacak Era yaptırdım 12 saat geç transfer olmam gerekiyormuş.bi de böyle deneyeceğiz bakalım.sizin üçüncü de farklı bişey yapılmış mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?