Aynı benimle canım ben sonucu direkt görmedim doktorum söyledi 120 saat normalde senin için 12 saat daha ekleyeceğiz 132 olacak dedi beşinci gün embriyosu için üçüncü gün olursa da iki gün erken 84. Saatte oluyor.seninle herşeyimiz aynı resmenEra testinizde progesteron toplam kac saat kullanim yaziyor.benim 5.gun ebriyosu icin 133 ,3.gun embriyosu icin 2 gun once yaziyor.
Normalde canım uzun zamandır var kaç kere antibiyotik kullandım geçmiyor smear de enfeksiyon da çıkmadı normal kabul ediyorum artık valla daima var ben ddTransfer oldukçktan sonramı canım normalde mi arada oluyor bende de
Evet ayniyiz valla .4negatif transferim vardi ,erayi onerdi transfer gunu farkli olabilir diye.benim era hazirligimi bir onceki tedavim gibi yapti ayni zaman progesteron kullandirdi,demekki gec transfer yapildi cunku 3.gun transferiydi ama bunu bana acik acik gec transfer yapmisiz demedi.bir de ben yurtdisindaydim ,yuzyuze goresemedik.sonra doktorum hastaneden ayrildi ,yeni doktorumla da gorusmede cikolata kisti cikinca bizim gundem degisti hic aklima gelmedi sormak sonra da yurtdisina ciktim ocak sonu geldigimde konusacagim herseyi bakalim ne diyecek .Aynı benimle canım ben sonucu direkt görmedim doktorum söyledi 120 saat normalde senin için 12 saat daha ekleyeceğiz 132 olacak dedi beşinci gün embriyosu için üçüncü gün olursa da iki gün erken 84. Saatte oluyor.seninle herşeyimiz aynı resmentransferin ne zaman hangi doktora gidiyorsun canım doktorun era için ne diyor merak ediyorum kafam çok karıştı benim era çok mantıklı geliyor bana umarım pozitif olur bu sefer ikimizin de
Canım embryolara yapılıyor genetik test diye biliyorum ama benim sebepsiz infertilite ilki olumsuz oldu ikinciye hazırlanıyorumInsallah canim. Yumurtalarimin dollenme sayisi dusuk ordan. Bildigim kadariyla bir test yapipmiyor yumurtalara. Varmi yoksa. Senin sorunun ne?
Hadi ya canım valla başımıza ne geleceği belli değil bu tedavilerdeBen onu da kullanmadım sadece folik asit. Bilemedim valla şans işi artık bundan sonrasi
Evet kan sulandırıcı iğnelerden olabilirKızlar negatif sonrası adet kanamamın 14. Günü oldu hala devam ediyor. Kanama gibi değil ama çokça lekelenme gibi diyeyim. Aslında adetin 2.günü doktor görmüştü sıkıntı yok demişti sizinde böyle uzun sürdü mü ?
Doktorumu aradım Cuma gel madem tekrar muayene edeyim diyor sanki önemsiz gibi geldi gidip 500 TL boşuna bayılmakta istemiyorum. Sizinde böyle oldu mu?
Aynen canım bende öyle düşünmeye çalışıyorum ikinci denemeye hazırlanıyorum vende saldım kendimi ilki gibi dikkat etmiyorum hiç birşey okdr dikkat etmeme rağmen olmadı ağlama krizleri bende de sürekli oluyor bi gün iyiyim bi gün kötü yada anlık değişiyor duygu durumlarım çevremde herkes hamile bir ben kaldım bu durumda çok etkiliyor ne yazıkki görmekten duymaktan insanların düşüncesizliklerinden bıktım ve yıldımDaha bugün ağlama krizine girdim, ikinci deneme için gün bekliyorum.
Üzerimde stres var ve kontrol edemiyorum, kontrol edebilen hafife alan varsa da bu durumu ilginç olur zaten..
Rabbim sınamasın bu son olsun diyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Çok şükür sağlıklıyız eşim ailem hayatta olmazsa da ne ilk ne de son olacağız taktir Rabbimin diyorum.
Bu sefer kendimi bunaltmamak için mümkün olduğunca rahat bırakmaya iplerimi salmaya çalışacağım.
Evet canim embiryoyaya yapiliyor. Ben yurtdisindayim burda genetik test yapmiyorlar. Onun icin bilemiyorum.Canım embryolara yapılıyor genetik test diye biliyorum ama benim sebepsiz infertilite ilki olumsuz oldu ikinciye hazırlanıyorum
Anladım canım burdada her doktor yapmıyor gerek duymuyor gerçekliği nedir ne değildir bizde bilemiyoruz öyle oluncaEvet canim embiryoyaya yapiliyor. Ben yurtdisindayim burda genetik test yapmiyorlar. Onun icin bilemiyorum.
Histereskopi rahimin içine kamerayla bakılan birşey.yani yumurtalıkları açmaz.laporoskopiyede gerek yok tüp bebekden devam et dedi.Yapışma için histeroskopi oldunuz mu ?
Histeroskopi rahim içindeki yapışıklıkları açıyor yumurtaların yapıştığınıda ilk defa duyuyorumHistereskopi rahimin içine kamerayla bakılan birşey.yani yumurtalıkları açmaz.laporoskopiyede gerek yok tüp bebekden devam et dedi.
Canım merhaba çok uzun zamandır görüşemedik hatırladın mı beni..Amin canım inşallah hepimizin son olur 14 şubatta başlayacağım
Merhaba canım hatırlamaz mıyım nasılsın iyimisinCanım merhaba çok uzun zamandır görüşemedik hatırladın mı beni..
Sen ilk defa duymuş olabilirsin.kist yapışma yapıyor bu şekilde.Histeroskopi rahim içindeki yapışıklıkları açıyor yumurtaların yapıştığınıda ilk defa duyuyorum
İyiyim tatlım seni görünce mutlu oldum kaç yıl geçti ya üzerinden yoktun ama bir ara çok baktım sana döndüğüne sevindim.Merhaba canım hatırlamaz mıyım nasılsın iyimisin
Çok sevindim hadi hayırlısı olsun bu son olsun inşallah hangi hastaneye gidiyorsunİyiyim tatlım seni görünce mutlu oldum kaç yıl geçti ya üzerinden yoktun ama bir ara çok baktım sana döndüğüne sevindim.
Tedaviye başlayacağını okudum inşallah olur bu defa bende başladım 1 hafta oldu iğnelerimi yapıyorum bakalım neler olacak.
İnşallah son olur kuzum yaa Acıbadem Tayfun Bağış bu defa onu tercih ettim ilgili bir doktor umarım hep böyle de devam eder.Çok sevindim hadi hayırlısı olsun bu son olsun inşallah hangi hastaneye gidiyorsun
Benim 3.denememi o yapmıştı olumsuz olmuştu hatta eşimle kavga etmişlerdi ama sen güzel haberler alırsın inşallah şimdi 5. Denememi bahçeci Cem Çelik te başlayacağım nasipseİnşallah son olur kuzum yaa Acıbadem Tayfun Bağış bu defa onu tercih ettim ilgili bir doktor umarım hep böyle de devam eder.
İlk defa daha az ilaç tedavisi uyguluyor fazla ilaç vermeyeceğim dedi benim rezerv azlığım var zaten görünen şuan da 4 tane bakalım toplamada nasıl olacak.
Sen nereye gidiyorsun?
Yaaa çok üzüldüm yaşanan duruma yanlış bir işlem falan mı yaptı peki sana ? Ben de Cem bey ile görüşme yaptım ama değişik hissettim ona karşı hemen muhasebeden bahsetmeye başladı falan başlamadım o yüzden.Benim 3.denememi o yapmıştı olumsuz olmuştu hatta eşimle kavga etmişlerdi ama sen güzel haberler alırsın inşallah şimdi 5. Denememi bahçeci Cem Çelik te başlayacağım nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?