Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Of çok üzüldüm ben daha embriyoda dayanamıyorum Allah yardimcin olsun. Ne sebept3n kaybettiniz acaba. Çok zor
Daha erken aşamalarda da kaybım olmuştu ancak bu sonuncusu diğerleri ile kıyaslanamaz bile. Kalbi durmuş sebebi Yok. Genetik taramalı bir embriyo idi ve hiç bir sorun yoktu.

Kaç tane kullandım hatırlamıyorum ben gebe kaldım ama bebeği 37. Haftanın içinde kaybettik. Şimdi yine yumurta toplama aşamasındayız

Içim çiz etti yüreğim sıkıştı.. allahım sabır versin sana canım.. sen melek annesisin cennette bekleyecek meleğin seni.. inşallah bu kez nasip etsin allahım..sağlıklı ömürlü evlat versin Inşallah..

Tekrar iyi olmak zorundayım. Bugünler de geçecek ve ilerde bir anı olarak kalacak. Çok zor ama dayanmam lazım. İnşallah hepimiz de sağlıklı uzun ömürlü bebeklere sahip oluruz.

gebelikte benim de tsh 3 e çıktı ilaca başladık önce 25-37,5-50 en son da 75 mg doza kadar çıktık. Hep 1 civarında tuttuk. Doğumdan sonra bu 4. Ayım hala tiroit ilacına devam ettiriyor doktorum. Hatta yeni ölçüm yaptırdım 1,9 çıktı hala devam edeceksin dedi. Çok önemsiyorlar bu tsh ı.

Umut hep var şükürler olsun allahım...
Çok mutlu oldum sizin adınıza..
Sonuna kadar heyecanla okudum..
Rabbim emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah..
Sağlıkla huzurla büyütün meleginizi..
Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Ben vazgeçmeyeceğim savaşmaya devam edeceğim rabbim de ol derse olur inşallah...

Aynen canım bende en başta 25 el başladım sonra 50 yaptık şimdide 75 içiyorum bende geçen ay olacaktım 3 lerde çıkınca iptal oldu geçen hafta baktırdım 1,33 dü busefer.Normalde 3,5 normal bir değer ama biz tüp bebekte 2,5 aştı istiyoruz dedi doktor bide ilk defa prolaktin 34 oldu bu ay oda 29 altı mı ne olması lazımmış adet dönemimde yaptırmıştım testi oda etkilemiş olablr dedi dostinex verdi ikili bitane içtim diğerini de haftaya içcem göğüslerim çok ağrıyordu şimdi geçti herlde düştü değer.Tsh değerini aldığımız hormona ilaçları mı etkiliyor acaba canım bu tsh ilacını ömür boyu ü kullancaz acaba

Sagol canim destegin icin. Aynen pes etmek yok yola devam. Evet vitamin takviyelerimi duzenli aliyorum. Olumlu sonuc alacagima inaniyorum ben. Senin de bu sefer guzel olacak bence canim. Moralimizi hep yuksek tutalim. Cunku uzun ve zor bir surec bu.

Bende test sonuçlarını bekliyorum ondan 1 aya anca çıkar. Ondan sonra dr la konuşurum ama korkuyorum valla canım. Tedirginim daha doğrusu bidaha aynı şeyleri yasarim diye

Daha erken aşamalarda da kaybım olmuştu ancak bu sonuncusu diğerleri ile kıyaslanamaz bile. Kalbi durmuş sebebi Yok. Genetik taramalı bir embriyo idi ve hiç bir sorun yoktu.
Tabiki ne demek 37.hafta bi bebek
Doğsa yasicak cok zor Allah yardimcin olsun canim

Gebelikte tsh yükselmesi olup da ilaçla dengede tutulan hastalarda gebelik sonrası da devam etmek gerekiyormuş bir süre ki ömür boyu ilaç kullanımı olmasın diye. Dostinex ben de kullandım ama benim sütüm çok geldi Doğum dönemi onu bitirmek için kullandırdılar. Hiç prolaktine bakmadılar.

Ben bide bebeğimi kaybettiğim hafta işle ilgili stres yapmıştım acaba ondan mi diye kendimi sorguluyorum. Stres etkilidir ama 6 7 haftalık bebekte etki ederdi sizce kizlar

Ben bide bebeğimi kaybettiğim hafta işle ilgili stres yapmıştım acaba ondan mi diye kendimi sorguluyorum. Stres etkilidir ama 6 7 haftalık bebekte etki ederdi sizce kizlar
İşyerinde yaşadığın stres bebeğini kaybedecek kadar etkilemez. Eğer öyle bir şey olsaydı şu anda dünya nüfusu bu kadar olamazdı. Erken dönem kayıplar daha çok bebek sağlıklı olmadığı için/ ilerde sorun çıkacağı için sistem tarafından eleniyor veya annedeki pıhtılaşma kaynaklı bozukluklardan oluyormuş.

Ben kalp görüntüsünü pitir pitir hareketini görmüş ama duymamıştım. Kan sonuçlarımda iyidi ama bu ilaçlar pıhtılaşma yapıyomus. Acaba diyorum yeterli kan gitmedi mi . Onun icin dr istemese de ben testi yaptrdim

İkinci gebeliğimde ben de kalp atışını gördüm ama doktorum dedi ki daha çok minik dinlemeyelim strese girmesin , sonraki randevuda dinleriz. Neyse sonraki randevuya gittim kalbi durmuştu (9+5) te biz genetiğe gönderdik embriyo 45,x çıktı. Aslında yaşamla bağdaşıyor ama demek ki sıkıntılıydı ki elendi. Bu arada benim trombofili panelim tarandı, kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı. Bu arada benim görüştüğüm geneilçiler dedi ki anne ile bebek arasındaki tam kan akışı 10. Haftadan itibaren başlar öncesindeki olan kayıplar genellikle kromozomal anomali kaynaklıdır.

Ama seninkinde kromozom anomalisi çıkmamış mesela. Genetik de yaptrdim sonuç bi ciksaydi. Biz dinlemeye çalışmıştık ama dr cok küçük teknoloji yetmiyo demisti. Sadece görmüştük.Sonraki hafta kotu haber ve kurtaj olmuştum. Cok merak ediyorum neden diye acaba stres falan mi diye kendimi sorguluyorum o yuzden de.

Hayır kromozom sorunu çıktı işte. Stres bu derece etkili olamaz. Lütfen kendini hırpalama bu konuda.

37 de kaybettiğiniz bebeginiz degil o zaman dimi. Ben onunla mi karistirdim . Sonra ptt yaptırdınız sanıyorum
9/5 te kalbi duran bebek 45,x geldi . İkinci gebeliğim idi o. Sonra bir de biyokimyasal gebelik yaşadım. Bunlar hep spontane gebeliklerdi. yaşım da baktım 35 oluyorum beklemeyelim tüp bebek yapalım hem kromozomlarını da tarayalım sağlıklı embriyo transferi yapalım dedik. Bunu da 37 de kaybettik.

Smdi oldu canım kusura bakma. Benim 3 dondurulmusum war onlara pgt yapılır mı peki diyelim genetik bi sorun var. 2.deneme öncesi ne yapılır ne edilir hangi test vs hepsini yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…