Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

H
Bana da 2 konulmuştu 3 dondurulmusum war bakalım onu nasi yapacaklar 3 mu 2 mi . Inşallah sonucu ıyi olur hepimizin
Hayırlısı olsun ya zor süreç heyecan ayrı ama yoruldum artık yaştan tek koydu ama 3. Deneme iki embriyoyu hakkettim artık

Kızlar transferde 6. Günüm. Bir leke geldi sabah. Yerleşme değilse bu kadar erken adet olma ihtimali var mi. 4 şubat test günüm. Sizlerin nasıl oluyordu
Benim o zamanlar gelmedi hatta bildiğim kadarıyla adet olmazsın zaten estrofem kullanıyorsun. Bırakınca geliyo kanama tutmasa bile, ikinci de sayı düşünce bnm adet gelmedi mesela bırakınca geldi. Pembe lekeye takılma hc kırmızı aktif olunca kork kuzum

Benim yarın kontrolüm var büyük ihtimal haftaya olacak canım bir sıkıntı çıkmazsa senin ki ne zaman
Ay çok sevindim inşallah güzel haberlerle
Bende test sonuçlarını bekliyorum canım çıkmayalar var daha ondan sonra dr.la konuşurum. Annemler falan cok uzatma arayı açma bi sorun çıkmazsa hemen transfer ol diyolar. Bi yanım cok istiyo bi yanında korkuyo

Merhaba arkadaslar bende 2.tup bebek tedavim.olumsuz maalesef 15 ocakta aldim.sonucu
Ama ilaçlardan mi bilmiyorum adet de oldum sol gogsumde igne batar gibi sizilar oluyor en cok da meme ucuna doğru boyle şeyler yaşayan var mi korkmaya basladim gogsumu gunde 50 kere kontrol ediyorum acaba bisey var mi diye her şey normal gorunuyor ama bu olayi cok kafaya takiyorum sabah aksam hic cikmiyor aklımdan kotu bisey mi diye

İnşallah canım benim bizde öyle yaptık ilkinde canım ilki ekimdeydi olmadı sonra kasımda histeroskopi oldum Rahime çizik atıldı ondan sonra yapılacaktı ama o ay tsh istenilen düzeyde değildi 3lerdeydi 2,5 altı olması gerekiyormuş yapamadık ertelendi bu aya İşte canım bende aynı korkuyorum çok böyle korka korka yapıyorum 2.ciyi ilk olumsuzdan sonra yapasım gelmedi kötü oldum sonra tekrardan ayağa kalktım ama çok korku var içimde

Merhaba canım benim de ilk transferden sonra göğüslerim çok şişti ve inanılmaz ağrıyordu damarlarım çıkmıştı resmen sonra sonra azaldı ilaçlardan olablr birde prolaktin yükselmiş olablr süt hormonları oda çok ağrı yapıyor olmazsa bi kan tahlili verip baktırabilrisn ikinci neden tutmadı açan belirli bir neden varmıydı sizde canım

Cok tesekkur ederim yorumun icin igne batmasi gibi bir sizi oluyor sol gogsumde daha cok zaten 15 ocakta biraktim daha ilaçları
Bende cikolata kisti var canim esimde de morfoloji bozuklugu ama doktor bendeki cikolata kistlerinin yumurta kalitesini bozduğunu soyledi ilkinde transfer bile olamadim yumurtalar kalitesiz cikti ikincide de 3.gun 2.kalite 2 embriyo donduruldu 3 ocakta transfer olmuştum 2 embriyo ama tutmadi maalesef

Ayağa kalkmak zorundayız canım haziran temmuzda doğum yapacak tüp bebek anneleri grubuna yazmayindusunuyorum.cogunun 2. 3. Denemesinde tutmuş neler yapıldı en son denemede tuttu vs diye

Anladım canım çikolata kisti olan çok kişi var ama Allah’ın izniyle oluyor onlardada doktor çok önemli birde yumurta kalitesi için ilaçlar vitaminler onlarda önemli 2.de farklı birşeyler testler falan yaptılarmı

Ayağa kalkmak zorundayız canım haziran temmuzda doğum yapacak tüp bebek anneleri grubuna yazmayindusunuyorum.cogunun 2. 3. Denemesinde tutmuş neler yapıldı en son denemede tuttu vs diye
Evet canım başka çaremiz yok iyi fikir onlardan bilgi almak iyi olur ilk tedavimde çok takip ettim o sayfaları sonradan bıraktım olumsuzdan sonra daha hiç bakmadım ama fikir alışverişi yapmak iyi olur canım

Uzunn protokol uygulandi kist baskılandi geçici menopoza girmiştim
Ama olmayinca olmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…