Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Bende tayfun bagis sayesinde suan 11 hafta 6 gunluk hamileyim Allah tüm isteyenlere hayirli evlat nasip etsin

Ostrojen duzeyimle alakali. Ilaci biraktim ki beynimden giden uyari ile bakalim hormon duzeyim nasil olacak
Canım sormuşmuydum hatırlamıyorum Rahime çizik atılmışmıydı hiç bide serum tedavisi aldınmı hiç

tek embriyo gitti 5. güne. diğerleri devam etmedi. mecburen böyle oldu.
(biraz geç yazdım kusura bakma. çok dağıldım.)

4. Denememdi 3 unu baska bir tup bebek merkezinde yaptik hicbiri tutmadi 5.gun embriyosuydu 2 tane koydular 1i tuttu vok sukur

Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Sorun neydi.. benimde yakında 3. Denemem olacak çok korkuyorum yine negatif olur diye...
Benimde embriyolarim 5. Gün iyi kalitede oluyor.. 6 embriyonun hepsi 5. Güne gitti..
3 ü kaliteliydi ama tutmadı..
RABBİM nasip etsin inşallah bizede dua eder misin lütfen?

2 aşılama negatif
1.tup bebek negatif
2. Tüp bebek diş gebelim tüplere tutundu
3. Tüp bebek 7. Haftada düştü.
4.icin bir ay sonra ama umitlimiyim evet.
Beklerken hep spora gittim. Ama aldığım tek ders tedavi sürecini kimseyle paylaşmamak. Asla kimsenin bebeğini kiskanmadim. Seviyorlar diye kederlenmedim. Çünkü bu doğal bir olay. Herkes bebeğini sevebilir. Herkesin bir derdj var. Benim derdim buysa başkasının başka . Kimsenin ailesine imrenmedim. O yüzden sabırla bebeğimi kucagima olacağım günü bekliyorum. Çok duygusala bağlamak iyi değil. Çünkü bunu sadece ben yasamiyorum.

Motivasyonunuza hayran kaldım..
Ben başaramıyorum...
2. Tüp bebek tutsaydı şuan 35 haftalık hamile olacaktım.. daha bugün bi yakınım paylaşmış 35 haftalık hamile... ister istemez insanın içi acıyor... yüreği kanıyor... acaba hiç olmayacakmı diye korkuyorum...
RABBİM sonumuzu hayır etsin inşallah...

4. Denememdi 3 unu baska bir tup bebek merkezinde yaptik hicbiri tutmadi 5.gun embriyosuydu 2 tane koydular 1i tuttu vok sukur
Çok şükür diğerleri kaçıncı gün embriyosuydu 4.nde farklı bşey uyguladılarsa tutmasını kolaylaştırması için birde nelere dikkat ettiniz

Tabi ki öyle bizde kimsenin bebeğini çocuğunu sevgisini kıskanmıyoruz sadece bunu bilen insanların insanın gözünün içine soka soka bazı şeyleri söylemesi yapması da gerekmiyor bu kıskançlıktan olan bir durum değil bu durumu kullanan insanlarda var size denk gelmemiş olabilir. Tüp bebek süreci kolay bir süreç değil neticede duygusal açıdan ağır geçen bir süreç çoğu kişide, bunu bilen insanların da ona göre davranmaları gerekir . Çocuklu ailelerde asla imrenmedim Allah’a şükür çocuklu olan bazı çiftlere göre çok iyi bir evliliğim var erkenden çocuk yapanlardaki karı koca ilişkisi bitmiş yataklar ayrılmış bağ yok karı koca değilde arkadaş gibi olmuş çok arkadaşım var çevremde ki aksi olsada iyi olanlarada hiç imrenme gereği duymadım çok şükür Allah herkesin kalbine göre versin.

Benim hikayem uzun esim azospermiydi oncelikle varilosel oldu duzelmedi daha sonra mikro tesa oldu cok sukur sperm bulundu baska gittigim merkezde bana hic genetik test yapilmamisti megerse benim bagisiklik sistemim normal kisilere gore cok daha fazla calisiyormus o yuzden immum sistemim baskilandi transfer sonrasi serum aldim

Canım bende serum alıcam bu sefer faydası olur inşAllah

Benim ctesi günü üçüncü transferim olucak ilk iki dusukle sonuçlandı düşük olcaksa tutmasın kafasındayım şuan ben

Benim ctesi günü üçüncü transferim olucak ilk iki dusukle sonuçlandı düşük olcaksa tutmasın kafasındayım şuan ben
Bencede bende hep öyle derim olmasın daha iyi düşmesindense Sebebini bulabldilermi ihtimallerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…