Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Tsh için ben de ilaç kullanıyorım. Sabahları aç karna almamı söyledi doktorum. Belki prolaktin de yüksektir ona hiç bakılmadı bile.
Aynen bende aç karnına alıyorum sabahları onara bakılsa iyi olur aslında oda yüksek olursa engelliyormuş gebeliği

Meraba Arkadaşlar, ben de 4 negatif almış biri olarak aynı merkezde 2 negatiften fazla denememenizi tavsiye ediyorum. Hem merkez değişikliği çok büyük moral oluyor hem de tedavi açısından farklı bir bakış açısı çok yararlı oluyor.

Bir de sizin enerjinizi emmeyecek, size vakit ayıracak doktor seçin özellikle 4. negatiften sonra insanın morali yerle bir oluyor kısmetimizde mi yok acaba zorlamasak mı diye düşünüyor. İşte o noktada sizi moral olarak da ayağa kaldıracak bir doktor tercih edin derim.

Kızlar bu histereskopi yapılması icin ne yok belirtiler lazım. Bende mi yaptrdim diyorum. 14 aralıkta kürtaj oldum 14 ocakta da adet oldum. Normalde de duzenliydi adetlerim. Ne gibi belirtiler olunca dr bunu da yapalim diyor

7 bin tl civarı bi ücreti var malesef. Transfer saatini belirliyomuş nesi aynı progestanla garip bi yaklaşımı olmuş doktorunun

5. Gün embriyosu 2 tane konulacak ilk defa Bi transferde kabız oldum onu dert ettim şimdi kndime

Duphalac şurup kullanabilirsiniz çok zorda kalırsanız ama ben lifli beslenerek çözdüm o işi, mercimek, nohut, kuruyemişler, kayısı mesela

Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz ilgili doktor olması çok önemli moral veren siz yaptınız mı değişiklik 2.den sonra

5. Gün embriyosu 2 tane konulacak ilk defa Bi transferde kabız oldum onu dert ettim şimdi kndime
Banada 3.gün koyacak ama ben gene korkuyorum 3.gün diye ilkinde 3.tü tutmadı Bende öyle oldum ilkinde ya çok kötü bir durum her transferde olunuyor mu

Kızlar bu histereskopi yapılması icin ne yok belirtiler lazım. Bende mi yaptrdim diyorum. 14 aralıkta kürtaj oldum 14 ocakta da adet oldum. Normalde de duzenliydi adetlerim. Ne gibi belirtiler olunca dr bunu da yapalim diyor
Canım belirti aramadı bende ilk negatiften sonra yapalım dedi içeride ne var ne yok diye

Henüz yaptırmadım ama yaptıracam opu olacam önce embriyom bitti yenileri de genetiğe yollayacam
Bakalım ne çıkacak sonuç ben doktoruma söyledim gerek görmedi ama era testi değişik geliyor bana merak ediyorum yaptırıp tutan varsa eraya göre güzel bi işlem ama fiyatı çok pahalı

Tüp bebeğe başlamadan önce de kullanıyo muydun. Bide sen olumsuzu hangi ay aldın canim
Yok canım kullanmıyordum tüp bebekten sonra hep kullandım ekimde aldım canım histeroskopi oldum iki ay önce ondan bir ay sonra yani geçen ay olacaktım ikinciyi tsh yüksek çıktı diye iptal oldu gene progynova kullanıp adet olmam beklendi ama hemen hemen normal adet zamanlarımda oldum

Bu stresle başa çıkmak gerçekten zor.Benim ikinci denemem olacak ama hiç ümidim falan yok böyle düşünüp pozitifi gören varmı ?
Merhaba benmde 2 kimyasal 1 başarısız denemem olduktan snra bu sefer pozitif sonucu aldm şükür şimdi kese ve kalp atışını duymak için gün sayıyor çok zor ama sakın ümidini kaybetme

Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz ilgili doktor olması çok önemli moral veren siz yaptınız mı değişiklik 2.den sonra

Ben malesef 4. negatiften sonra yaptım değişikliği ama şimdiki aklım olsa 2 den sonra değiştirirdim, 5. sürecim pozitif sonuçlandı.

Merhaba benmde 2 kimyasal 1 başarısız denemem olduktan snra bu sefer pozitif sonucu aldm şükür şimdi kese ve kalp atışını duymak için gün sayıyor çok zor ama sakın ümidini kaybetme
Çok teşekkür ederim canım ne kadar zor olsada ümit etmek zorundayız umarım bu ikinci tedavi son olur bizim içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…