Yaaa gerçekten öyle başka seçenekleri de değerlendirmek lazımBen malesef 4. negatiften sonra yaptım değişikliği ama şimdiki aklım olsa 2 den sonra değiştirirdim, 5. sürecim pozitif sonuçlandı.
Yaaa gerçekten öyle başka seçenekleri de değerlendirmek lazım
Evet canım embryo taşımamak için devam ediyorlar taşıma işi Nasıl oluyorEvet insan embriyom orda devam edeyim uğraşmayayım diyor ama taşımak çok kolay bir işlemmiş. Farklı bir doktor farklı bakış açısı el değişikliği bile önemli
Era başarısız bir kaç tüp bebek denemesi olanlara öneriliyo olumlu sonuç alan okudum bi gurupta Transfer saati değişenler vardıBakalım ne çıkacak sonuç ben doktoruma söyledim gerek görmedi ama era testi değişik geliyor bana merak ediyorum yaptırıp tutan varsa eraya göre güzel bi işlem ama fiyatı çok pahalı
Kayısı da yiyorum direk suyu vardi onu da içiyorum gün içi yok zeytinyağ içtim resmenKayısı ye bolca
Yok bnm ikisinde olmadı üçüncü transfer bu ilk defa yaşıyorum ahir ömrümde. Bence 3.gun iyi daha çabuk kavriyomus rahim alıp büyütsün diye ona takılma hiç ha bnm 5. Gün de noldu. 2. Gün embriyosu tutuyo burda okuyoruzBanada 3.gün koyacak ama ben gene korkuyorum 3.gün diye ilkinde 3.tü tutmadıBende öyle oldum ilkinde ya çok kötü bir durum her transferde olunuyor mu
Era testi yapılmadan pozitif olanların transfer saati nasıl tutuyor acabaEra başarısız bir kaç tüp bebek denemesi olanlara öneriliyo olumlu sonuç alan okudum bi gurupta Transfer saati değişenler vardı
Hadi ya canım onu hiç duymamıştım rahimin kavradığını takılmamak lazım evet ben ilkinde olmadı dye hep 3.güne taktım 5 daha çok hücreli dye tabi nasipte varsa oluyor aslındaYok bnm ikisinde olmadı üçüncü transfer bu ilk defa yaşıyorum ahir ömrümde. Bence 3.gun iyi daha çabuk kavriyomus rahim alıp büyütsün diye ona takılma hiç ha bnm 5. Gün de noldu. 2. Gün embriyosu tutuyo burda okuyoruz
Stres yapma diyorlar ama 7 yıllık evliyim 6. deneme olacak değerler her geçen gün bozuluyor hadi gel de astres yapmaçok zor bir süreçten geçiyoruz canım bu değerler günde mi değişiyor anlamadım bende geçen ay olacaktım tsh yüksek çıktı ertelendi bu ay prolaktin yükseldi hiç yükselmemişti bu zamana kadar bende aynısını düşünmüştüm Nasıl değişiyor anında dye stresten hep ama bu süreçte strese gitmemekte imkansız bende ağladım bugün stresten habire ağlayasın geliyor
Devit 3 omepa Q10 bir de Diofol verdi. Ben de bunlara ek hurma polenli macun, çörekotu yağı ve testere dişli aslan pençesi propolis şekeri kullanıyorumPeki doktorun ek bir şey önerdi mi ? Vitamin takviye filan?
Yapmamak elde değil her negatifte her kötü değerde insan kafaya takıyor tüp bebek yapıpta kafaya takmayan varmıdır acabaStres yapma diyorlar ama 7 yıllık evliyim 6. deneme olacak değerler her geçen gün bozuluyor hadi gel de astres yapma
Hurma polenli macunu bilemiyorum ancak testere dişli aslan pençesinde östrojen yüksek miktarda var diye biliyorum bunu aldığını doktoruna söyledin de mi?Devit 3 omepa Q10 bir de Diofol verdi. Ben de bunlara ek hurma polenli macun, çörekotu yağı ve testere dişli aslan pençesi propolis şekeri kullanıyorum
Ben sormadan kullanıyorum canm. Hurma polenli macunu ilaçsız adet olamıyorum bunu kullanınca çok şükür ilaca gerek kalmadan adet olabiliyorum o yüzden kullanıyorumHurma polenli macunu bilemiyorum ancak testere dişli aslan pençesinde östrojen yüksek miktarda var diye biliyorum bunu aldığını doktoruna söyledin de mi?
Ben de d vitamini, Omega3, b12, folatı rutin kullanıyordum. Bınlara ek olarak ubiquinol , propolis ve arı sütü polen karışımı başladım. Hiç birini de doktorum vermedi kendim aldım ama ona dedim tamam kullan sakıncası Yok dedi.
Mutlaka faydasını görmüşsündür, lütfen beni yanlış anlama ancak bu konuyu mutlaka doktoruna söyle. Belki bi sorun yoktur ama ileride neden beni bilgilendirmedin demesin.Ben sormadan kullanıyorum canm. Hurma polenli macunu ilaçsız adet olamıyorum bunu kullanınca çok şükür ilaca gerek kalmadan adet olabiliyorum o yüzden kullanıyorum
bilmiyorum doktor değilimEra testi yapılmadan pozitif olanların transfer saati nasıl tutuyor acaba
Doktorlar bu tarz şeylere önyargılı yaklaştıkları içim açıkçası söylemek istemiyorum. Sana salpin markasını önerebilirim. Ürünleri oldukça iyi ben de araştırıp kullanıyorum sen de bir bak istersenMutlaka faydasını görmüşsündür, lütfen beni yanlış anlama ancak bu konuyu mutlaka doktoruna söyle. Belki bi sorun yoktur ama ileride neden beni bilgilendirmedin demesin.
Benim aldığım propolisin tadı berbat bir şeydi. Dün eşime yeni bir tablet aldırdım içinde arı sütü polen propolis varmış. Marka ne kadar güvenilir bilmiyorum. Bu paketi bitireyim araştırıp iyi bir şey almak istiyorum.
Doktor olmadığını biliyorum zatenbilmiyorum doktor değilim
Pek bilgim yok keselerle ilgili ama boş olunca dış gebelik mi oluyordu kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba. 8 aralik sat, transfer 27 aralik. gecen hafta sata gore doktora gittigimiz gun 6+3’ken doktor keseye gore 5+2 dedi, bebek tam yoktu. 10 gun sonra yani bugun keseye gore 5+6, bebek gelisim gostermemis. Doktor sonlandirmamiz lazim dedi. bu sekilde olup da sonradan gelisen var mi?
Bos degil aslinda var ama olmasi gerektigi gibi gelismemis, kalpatmasi gerekiyordu sata gore 7. Haftadayim. Dis gebelik vs degil, rahimde embriyo. 3. Gun dondurulmusPek bilgim yok keselerle ilgili ama boş olunca dış gebelik mi oluyordu kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?