Anladım ozman sağlıksız gebelik olunca vücut atıyormuş embryoyu ne yazıkki öyle olablrBos degil aslinda var ama olmasi gerektigi gibi gelismemis, kalpatmasi gerekiyordu sata gore 7. Haftadayim. Dis gebelik vs degil, rahimde embriyo. 3. Gun dondurulmus
Tabi ki o yüzden içini rahat tut bnce anne daha önemli embriyo dan sen kendine bak iyi beslen onu sen sahipleniceksinHadi ya canım onu hiç duymamıştım rahimin kavradığını takılmamak lazım evet ben ilkinde olmadı dye hep 3.güne taktım 5 daha çok hücreli dye tabi nasipte varsa oluyor aslında
5+2 ama yolk kesesi var mı o önemli bu zamanda olması lazım yolk kesesi in varsa eğer kan sulandirici ile gelişim toparlanabilir bir kaç arkdsin aynısı oldu ama yolk yoksa eğer alınması gerekir boş kesedir o zmn gerçi baya geçmiş 10 gün de az ilerlemiş yani emin değilim de bildiğim bu hakkında hayırlısı olsun kuzumMerhaba. 8 aralik sat, transfer 27 aralik. gecen hafta sata gore doktora gittigimiz gun 6+3’ken doktor keseye gore 5+2 dedi, bebek tam yoktu. 10 gun sonra yani bugun keseye gore 5+6, bebek gelisim gostermemis. Doktor sonlandirmamiz lazim dedi. bu sekilde olup da sonradan gelisen var mi?
Evet canım doğru söylüyorsun hastanedeyim serum alıyorum umarım faydası olurTabi ki o yüzden içini rahat tut bnce anne daha önemli embriyo dan sen kendine bak iyi beslen onu sen sahipleniceksin
Canım senin ilk iki de tüp bebekmiydi orasını anlayamadımYok bnm ikisinde olmadı üçüncü transfer bu ilk defa yaşıyorum ahir ömrümde. Bence 3.gun iyi daha çabuk kavriyomus rahim alıp büyütsün diye ona takılma hiç ha bnm 5. Gün de noldu. 2. Gün embriyosu tutuyo burda okuyoruz
Normaldir canım tutunma belirtisi olabilir kaçıncı gün embriyosukızlar merhaba benim de 2. Tüp bebek. Şu an 8 gün oldu iğne kullanıyorum. Ama dünden beri karın ağrısı var acaba neden? Normal mi yoksa?
Yolk kesesi var mi yok mu bilmiyorum. Kan sulandirici hem igne, hem hap olarak transferden bu yana surekli kullaniyorum. Gen testime gore de pihti sorunum cikti. Onu doguma kadar ve dogumdan sonra mecbur kullanicam. Biraz daha beklemeli miyim, degisir mi, yoksa doktorumun da dedigi gibi en kisa zamanda sonlandirmak mi dogru ona emin olamiyorum. Acaba gelisir mi diye soruyorum kendime surekli.5+2 ama yolk kesesi var mı o önemli bu zamanda olması lazım yolk kesesi in varsa eğer kan sulandirici ile gelişim toparlanabilir bir kaç arkdsin aynısı oldu ama yolk yoksa eğer alınması gerekir boş kesedir o zmn gerçi baya geçmiş 10 gün de az ilerlemiş yani emin değilim de bildiğim bu hakkında hayırlısı olsun kuzum
Daha toplanmadı benim.Normaldir canım tutunma belirtisi olabilir kaçıncı gün embriyosu
Evet ilk iki de tüp bu 3. Deneme canımCanım senin ilk iki de tüp bebekmiydi orasını anlayamadım
Ben transferin 8. Günü anlamışım ozaman yumurtalar büyüyordur onun ağrısıdırDaha toplanmadı benim.
Onlar da tutmadımı hiç canım Düşükle mi sonuçlandıEvet ilk iki de tüp bu 3. Deneme canım
Salpini ilk defa duydum çok sağol bunu da bir araştırayım.Doktorlar bu tarz şeylere önyargılı yaklaştıkları içim açıkçası söylemek istemiyorum. Sana salpin markasını önerebilirim. Ürünleri oldukça iyi ben de araştırıp kullanıyorum sen de bir bak istersen
Ultrason resmin yok mu en son çekilen vermiştir doktor orda görünür yolk kesesi bnde de yok pıhtılaşma ama kullancm bnde oskaparYolk kesesi var mi yok mu bilmiyorum. Kan sulandirici hem igne, hem hap olarak transferden bu yana surekli kullaniyorum. Gen testime gore de pihti sorunum cikti. Onu doguma kadar ve dogumdan sonra mecbur kullanicam. Biraz daha beklemeli miyim, degisir mi, yoksa doktorumun da dedigi gibi en kisa zamanda sonlandirmak mi dogru ona emin olamiyorum. Acaba gelisir mi diye soruyorum kendime surekli.
İkisi de tuttu düşük olduOnlar da tutmadımı hiç canım Düşükle mi sonuçlandı
Yumurtalar büyürken adet ağrısı gibi ağrılar olabiliyor. Ama çok fazla sayıda yumurta oluyorsa belki ondan kaynaklı da olabilir.kızlar merhaba benim de 2. Tüp bebek. Şu an 8 gün oldu iğne kullanıyorum. Ama dünden beri karın ağrısı var acaba neden? Normal mi yoksa?
Yok ya Yumurtam da az ama korktum sağ taraf daha çok ağrıyor. Dün cetrotide başladım ondan sonra oldu sanki. O yapıyor olabilir mi?Yumurtalar büyürken adet ağrısı gibi ağrılar olabiliyor. Ama çok fazla sayıda yumurta oluyorsa belki ondan kaynaklı da olabilir.
Tamam işte ondan olabilir. Kaç tane folikülün oldu?Yok ya Yumurtam da az ama korktum sağ taraf daha çok ağrıyor. Dün cetrotide başladım ondan sonra oldu sanki. O yapıyor olabilir mi?
Bilmiyorum hiç valla yaaDoktor olmadığını biliyorum zatendüşüncemi söyledim fikir alabilmek amaçlı bunun için doktor olmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?