Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Bos degil aslinda var ama olmasi gerektigi gibi gelismemis, kalpatmasi gerekiyordu sata gore 7. Haftadayim. Dis gebelik vs degil, rahimde embriyo. 3. Gun dondurulmus
Anladım ozman sağlıksız gebelik olunca vücut atıyormuş embryoyu ne yazıkki öyle olablr

Hadi ya canım onu hiç duymamıştım rahimin kavradığını takılmamak lazım evet ben ilkinde olmadı dye hep 3.güne taktım 5 daha çok hücreli dye tabi nasipte varsa oluyor aslında
Tabi ki o yüzden içini rahat tut bnce anne daha önemli embriyo dan sen kendine bak iyi beslen onu sen sahipleniceksin

5+2 ama yolk kesesi var mı o önemli bu zamanda olması lazım yolk kesesi in varsa eğer kan sulandirici ile gelişim toparlanabilir bir kaç arkdsin aynısı oldu ama yolk yoksa eğer alınması gerekir boş kesedir o zmn gerçi baya geçmiş 10 gün de az ilerlemiş yani emin değilim de bildiğim bu hakkında hayırlısı olsun kuzum

Canım senin ilk iki de tüp bebekmiydi orasını anlayamadım

kızlar merhaba benim de 2. Tüp bebek. Şu an 8 gün oldu iğne kullanıyorum. Ama dünden beri karın ağrısı var acaba neden? Normal mi yoksa?

Yolk kesesi var mi yok mu bilmiyorum. Kan sulandirici hem igne, hem hap olarak transferden bu yana surekli kullaniyorum. Gen testime gore de pihti sorunum cikti. Onu doguma kadar ve dogumdan sonra mecbur kullanicam. Biraz daha beklemeli miyim, degisir mi, yoksa doktorumun da dedigi gibi en kisa zamanda sonlandirmak mi dogru ona emin olamiyorum. Acaba gelisir mi diye soruyorum kendime surekli.

Salpini ilk defa duydum çok sağol bunu da bir araştırayım.

Ultrason resmin yok mu en son çekilen vermiştir doktor orda görünür yolk kesesi bnde de yok pıhtılaşma ama kullancm bnde oskapar

kızlar merhaba benim de 2. Tüp bebek. Şu an 8 gün oldu iğne kullanıyorum. Ama dünden beri karın ağrısı var acaba neden? Normal mi yoksa?
Yumurtalar büyürken adet ağrısı gibi ağrılar olabiliyor. Ama çok fazla sayıda yumurta oluyorsa belki ondan kaynaklı da olabilir.

Yumurtalar büyürken adet ağrısı gibi ağrılar olabiliyor. Ama çok fazla sayıda yumurta oluyorsa belki ondan kaynaklı da olabilir.
Yok ya Yumurtam da az ama korktum sağ taraf daha çok ağrıyor. Dün cetrotide başladım ondan sonra oldu sanki. O yapıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…