Hadi ya canım ne değişik işler yapıyorlar yahu.Ğelk tromboz ne oluyordu bu kadın doğumcular tüp bebek doktorlarımı oluyor canım seninkide tüp bebekti dimi benimde pıhtılaşma bakılmadı bı doktor yapacak galiba ona göre iğneyi kesip kesmemekte karar veririz falan demiştiSebebi belli değil. 34 bitince corasprini kestirmişti ama iğneye devam ediyordum. Hatta doğumdan sonra da 6 hafta daha kullandım. Amaç bende pelvik tromboz olmasın diyeymiş.
Tekrar gebelikte iğnenin dozu artırılabilir belki diye bir Yorumda bulundu görüştüğüm başka doktor. Anladım ki standart bir yaklaşım Yok. Hatta o görüştüğüm doktor itiraf da etti biz kadın doğumcular kendimizi de sigortaya almak adına iğne veriyoruz diye . Çünkü arkadaşlarımdan hiç bir şekilde pıhtılaşma faktörleri taranmamış ancak doktorları ezbere kan sulandırıcı iğne verilmiş olanlar var.
Sonunda benim gibi düşünen gördüm:). En son takdiri ilahiye dönüyo her şey tabi ama 3 dondurulmusum hepsi koyulcak gibi duruyor sagliksizsa düşen düşecek kalan kalacak o da nasip sans.genetik sonucları temiz çıksa da bölünmede sorun çıkıyormuş yine sağlıksız. Ne zormus hamile kalmak ekimden bberi tüp bebek bilgilerim oluştu meğerse ne zormus normal yolla hamile kalanlar gerçekten çok şanslı cokYok doğru düşünüyorsun demek istedim
Ayyy canım sorma bende hep öyle diyorum ya normal yoldan hamile kalıp sağlıklı çocuk dünyaya getirmek ne büyük nimetmiş ama bizlerin durumu çok çok zor bir savaş şükür ki diyorum bu tedaviler var olmasa napacaktık ama maddi manevi fiziksel psikolojik kendinden bi geçiyorsun yaniSonunda benim gibi düşünen gördüm:). En son takdiri ilahiye dönüyo her şey tabi ama 3 dondurulmusum hepsi koyulcak gibi duruyor sagliksizsa düşen düşecek kalan kalacak o da nasip sans.genetik sonucları temiz çıksa da bölünmede sorun çıkıyormuş yine sağlıksız. Ne zormus hamile kalmak ekimden bberi tüp bebek bilgilerim oluştu meğerse ne zormus normal yolla hamile kalanlar gerçekten çok şanslı cok
Evet canım valla gercekten insanlar ilk geceden hamile kalıyorlar aslında ne şanslılar bide sağlıklıysa daha ne olsun. Dediğin gibi maddi manevi psikolojik cok zor.Ayyy canım sorma bende hep öyle diyorum ya normal yoldan hamile kalıp sağlıklı çocuk dünyaya getirmek ne büyük nimetmiş ama bizlerin durumu çok çok zor bir savaş şükür ki diyorum bu tedaviler var olmasa napacaktık ama maddi manevi fiziksel psikolojik kendinden bi geçiyorsun yani
Sezaryen işlemi sonrası alt karında pıhtılaşma olması durumu. Evet tüp bebek idi. Pıhtılaşma testi genetik ancak çok basit bir test özel laba bile versen max 1 haftada çıkarırlarHadi ya canım ne değişik işler yapıyorlar yahu.Ğelk tromboz ne oluyordu bu kadın doğumcular tüp bebek doktorlarımı oluyor canım seninkide tüp bebekti dimi benimde pıhtılaşma bakılmadı bı doktor yapacak galiba ona göre iğneyi kesip kesmemekte karar veririz falan demişti
Valla canım ya hop hop zıplıyorlar kıpır kıpırlar ya birşey olmuyor biz diken üstündeyiz okdr dikkat et yat gene bişey çıkıyor hayattaki en zor sınavım bu oldu çok zormuşEvet canım valla gercekten insanlar ilk geceden hamile kalıyorlar aslında ne şanslılar bide sağlıklıysa daha ne olsun. Dediğin gibi maddi manevi psikolojik cok zor.
Spontane gebe kalanlar çok şanslı ama asıl büyük şans bence eve sağlıklı bebek götürebilmek... napalım bizim sınavımız da böyle imişSonunda benim gibi düşünen gördüm:). En son takdiri ilahiye dönüyo her şey tabi ama 3 dondurulmusum hepsi koyulcak gibi duruyor sagliksizsa düşen düşecek kalan kalacak o da nasip sans.genetik sonucları temiz çıksa da bölünmede sorun çıkıyormuş yine sağlıksız. Ne zormus hamile kalmak ekimden bberi tüp bebek bilgilerim oluştu meğerse ne zormus normal yolla hamile kalanlar gerçekten çok şanslı cok
Heee onuda hiç bilmiodum canım ya ilk defa duydum zaten bizler sezaryen olacaz Allah nasip ederse büyük ihtimal doktorda öyle dedi. Özelde olacak olursa doktor bahsetti bişiler ilerleyen zamanda konuşuruz tekrar dedi şu kanama alanlarını atlatsam da o günlere gelebilsem hayırlısıylaSezaryen işlemi sonrası alt karında pıhtılaşma olması durumu. Evet tüp bebek idi. Pıhtılaşma testi genetik ancak çok basit bir test özel laba bile versen max 1 haftada çıkarırlar
Hemde ne şansmış ya valla acaba bu sınavın mükafatı bizler için ayrı birşeysi var mı yani biraz saçma bşey söyledim gibi amaSpontane gebe kalanlar çok şanslı ama asıl büyük şans bence eve sağlıklı bebek götürebilmek... napalım bizim sınavımız da böyle imiş
Evet ama yoruluyorum bazen neden diye soruyorum dalı gidiyorum smdi şöyleydi böyle olcakti falan die. Ne bileyim Allah yardımcınız olsun inşallahSpontane gebe kalanlar çok şanslı ama asıl büyük şans bence eve sağlıklı bebek götürebilmek... napalım bizim sınavımız da böyle imiş
Benim daha zor sinavlarim oldu canım inanıyorum er ya da geç kabul oluyo bu da olcak ama uzun sürmesin kabul olması tek temennim.Valla canım ya hop hop zıplıyorlar kıpır kıpırlar ya birşey olmuyor biz diken üstündeyiz okdr dikkat et yat gene bişey çıkıyor hayattaki en zor sınavım bu oldu çok zormuş
Amin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Benim yorulma ve umudumu kaybetme gibi bir lüksüm YokEvet ama yoruluyorum bazen neden diye soruyorum dalı gidiyorum smdi şöyleydi böyle olcakti falan die. Ne bileyim Allah yardımcınız olsun inşallah
İnşAllah canım benim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin daha fazla yormadan inşAllahBenim daha zor sinavlarim oldu canım inanıyorum er ya da geç kabul oluyo bu da olcak ama uzun sürmesin kabul olması tek temennim.
Oyle düsünmeyin neler neler okuyor görüyoruz Allah ol derse oluyor aslında gerisi bizim elimizden geleni yapmak istememiz tevekkül.Amin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Benim yorulma ve umudumu kaybetme gibi bir lüksüm Yok
Haklısınız ama ne olursa olsun sonuca ulaşabilmek önemli. Hepimiz birden çok deneme yaptık, ne kadar yıpratıcı bir durum hepimiz biliyoruz. O kan testi sonucunu görmek yıkıntı onca psikolojik gerilim.Ayyy canım sorma bende hep öyle diyorum ya normal yoldan hamile kalıp sağlıklı çocuk dünyaya getirmek ne büyük nimetmiş ama bizlerin durumu çok çok zor bir savaş şükür ki diyorum bu tedaviler var olmasa napacaktık ama maddi manevi fiziksel psikolojik kendinden bi geçiyorsun yani
Çok zor o psikolojik savaşlar yıkımlar toparlanıp yeniden ayağa kalkmalar insanların düşüncesizliği yüzünden toplum içine girememe arkadaşlarından bile soğuyorsun meğer hepsi ne kadar düşüncesizmiş diyorsun tanımayan insanların ağzında bile çocuğun varmı daha neler neler kuşağına geliyor söylemler ya Nasıl bir savaş yaşayan bilir ne yazık ki ...Haklısınız ama ne olursa olsun sonuca ulaşabilmek önemli. Hepimiz birden çok deneme yaptık, ne kadar yıpratıcı bir durum hepimiz biliyoruz. O kan testi sonucunu görmek yıkıntı onca psikolojik gerilim.
yarına endekslenmekte zorlanıyorum. Önce Umut etmek Sonra umutların kaybolması başa dönmek bir daha bir daha çabalamak...
nasip... Keşke insanlar biraz da olsa
acımasız olmasa diyorum ama yapılan yorumlar çok kötü insanlar çok kötü... onlara kulak tıkamak zor.
Sorma...Çok zor o psikolojik savaşlar yıkımlar toparlanıp yeniden ayağa kalkmalar insanların düşüncesizliği yüzünden toplum içine girememe arkadaşlarından bile soğuyorsun meğer hepsi ne kadar düşüncesizmiş diyorsun tanımayan insanların ağzında bile çocuğun varmı daha neler neler kuşağına geliyor söylemler ya Nasıl bir savaş yaşayan bilir ne yazık ki ...
Sorma...
Eltim benden küçük ve istediği anda hamile kaldı. Çok kolay bir hamilelik geçirdi, çok uslu bir bebeği var. Hamileliğinden itibaren hadi çocuk yapın, kuzeni olsun bebeğimin gibi yersiz sözler... kayınvalidemin milletin yanında onun da yakındır bebeği olması gibi lafları. Her ay ısrarlı şekilde hem kaynanam hem eltimin seni rüyamızda hamile gördük noldu bebek işi demeleri... Bir değil, beş değil...
Bütün anlayışsız insanları Allah’a havale ediyorum. Yaşayan bilir...
Evet zaten bu durumda elitlere bir şey oluyor habire çocuk yapmıycakmısınz çocuk çocuk alttan bişey arıyorlar herkes bu dertten muzdarip dışardaki insanlarda kıyaslarlar sende yok mu daha bilmem ne sanki insanın canını acıtmak için bizzat yapıyorlar.En güzeli Allah’a havale etmek bu süreçte insan em yakın arkadaşından tut herkesi çok iyi tanıyor gerçek yüzleri görüyor halbuki bu benim arabam var senin yok benim evim var gibi birşey değil marketten gidip alınacak bşey değil ama anlamıyorlar düşüncesiz duygusuz insanlar
Ayy çok sevindim canım hadi hayırlısı sağ salim günlerine gitsinlerBu arada OPU oldum bugün. 10 yumurtam oldu. Yarın sonucu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?