Aynen öyle... İnsan herkesin gerçek yüzünü anlıyor, nasipte bu şekilde anlamak varmış.Evet zaten bu durumda elitlere bir şey oluyor habire çocuk yapmıycakmısınz çocuk çocuk alttan bişey arıyorlar herkes bu dertten muzdarip dışardaki insanlarda kıyaslarlar sende yok mu daha bilmem ne sanki insanın canını acıtmak için bizzat yapıyorlar.En güzeli Allah’a havale etmek bu süreçte insan em yakın arkadaşından tut herkesi çok iyi tanıyor gerçek yüzleri görüyor halbuki bu benim arabam var senin yok benim evim var gibi birşey değil marketten gidip alınacak bşey değil ama anlamıyorlar düşüncesiz duygusuz insanlar
İnşallah canım yarın neler çıkacak bakalım...Ayy çok sevindim canım hadi hayırlısı sağ salim günlerine gitsinler
Valla öyle bende hep böyle derim sanki kendileri bakacakta insanlar neden bu kdr milletin çocuğu olamamasını dert eder anlayamadım hiç geri kafalı ve vicdan yoksunu insanlar yazık hallerine ..Aynen öyle... İnsan herkesin gerçek yüzünü anlıyor, nasipte bu şekilde anlamak varmış.
Sanki onlar bakacak çocuğa. Değişik... tuhaf.
Olur canım hayırlısıyla bol dua et Rabbime sığın..İnşallah canım yarın neler çıkacak bakalım...
Dua ediyorum OPU sırasında dahi dua ettim sürekli. Hayırlısı bakalım...Olur canım hayırlısıyla bol dua et Rabbime sığın..
Dua ediyorum OPU sırasında dahi dua ettim sürekli. Hayırlısı bakalım...
Allah yardımcınız olsun benim de 3. denemem...merhaba arkadaşlar
5.tüp bebek denememe başlaycağım bu süreci nasıl atlattınız ?
hiç kolay değil hemde son bir güç deneyecğim . opunuz oldu sanırım sizinde hayırlııs olsun inş.Allah yardımcınız olsun benim de 3. denemem...
Hiç kolay olmadı tekrar karar vermem. Baya zor bir süreç.
Evet canım pazartesi Embriyolarımın durumu belli olacak.hiç kolay değil hemde son bir güç deneyecğim . opunuz oldu sanırım sizinde hayırlııs olsun inş.
merhaba arkadaşlar
5.tüp bebek denememe başlaycağım bu süreci nasıl atlattınız ?
Sorma...
Eltim benden küçük ve istediği anda hamile kaldı. Çok kolay bir hamilelik geçirdi, çok uslu bir bebeği var. Hamileliğinden itibaren hadi çocuk yapın, kuzeni olsun bebeğimin gibi yersiz sözler... kayınvalidemin milletin yanında onun da yakındır bebeği olması gibi lafları. Her ay ısrarlı şekilde hem kaynanam hem eltimin seni rüyamızda hamile gördük noldu bebek işi demeleri... Bir değil, beş değil...
Bütün anlayışsız insanları Allah’a havale ediyorum. Yaşayan bilir...
Doğru söylüyorsun ama sessiz kalıyorum konuyu değiştiriyorum gene aynı şeyler...Haddini bilmeyene haddi bildirmek insanlık görevidir.
Bazı insanlar KADINların sadece çocuk doğurmak için var olduğunu sanıyorlar.
Onların böyle bir algısı olabilir ancak çocuk yapacakta bunun kararını verecekte senken haddini bilmeden bu konuya bodoslama dalan şahıslara akılcı ve gerekli cevabı vermelisin ki bir sonraki karşılaşmanızda haddini bilerek hareket etsin.
Kişisel tercih de olabilir çocuk mevzusu ya da başka bir konu bu kimseyi ilgilendirmez. Bu konuyu açan demek ki bir tek bu konuda kendini üstün görüyor. Bu tavırlar seni üzmemeli çünkü burada hata, sorun karşındaki şahıslarda.
Evet ama çocuğunun olmasını cok istiyorsun hayal ediyorsun başkalarının bebeklerini seviyorsun ama olmuyor deniyorsun ya bidaha olmazsa ne yapacağım cok üzülürüm ya hiç cocugum olmazsa diye düşündüğünde ne yapiyosunBakış açınızla alakalı bir durum.
Ben 5 defa denedim ve hepsi negatif. Bir aksilik olmaz ise bu sene 6. kez deneyeceğim.
Ben süreçleri eşimle sağlıklı bir şekilde atlattığımı düşünüyorum. Öncelikleriniz bu süreçte psikolojinizi de etkiliyor.
Bazı şeyler ne kadar çaba sarf edilse de olmaz, bazıları içinde pes etmeden denemek gerek.
Bu yola koyulan arkadaşlara diyeceğim tek şey ne istediğinizden emin olun ve eğer bu yola başladıysanız
eşinizi ve kendinizi motive ederek her duruma hazırlıklı olacak şekilde kararlı bir şekilde yola devam edin.
Daha öncelerde de demişimdir. Sağlığım ve maddiyatım imkan verdikçe deneyeceğim en kötü olasılıkta bile keşke demekten iyi olacağını düşünüyorum
Bu yola koyulmuş arkadaşlara da sabır, sükunet ve azim diliyorum. Dilerim gönlünüzce olur her şey.
AMİNNNNNNNNNNN!Bakış açınızla alakalı bir durum.
Ben 5 defa denedim ve hepsi negatif. Bir aksilik olmaz ise bu sene 6. kez deneyeceğim.
Ben süreçleri eşimle sağlıklı bir şekilde atlattığımı düşünüyorum. Öncelikleriniz bu süreçte psikolojinizi de etkiliyor.
Bazı şeyler ne kadar çaba sarf edilse de olmaz, bazıları içinde pes etmeden denemek gerek.
Bu yola koyulan arkadaşlara diyeceğim tek şey ne istediğinizden emin olun ve eğer bu yola başladıysanız
eşinizi ve kendinizi motive ederek her duruma hazırlıklı olacak şekilde kararlı bir şekilde yola devam edin.
Daha öncelerde de demişimdir. Sağlığım ve maddiyatım imkan verdikçe deneyeceğim en kötü olasılıkta bile keşke demekten iyi olacağını düşünüyorum
Bu yola koyulmuş arkadaşlara da sabır, sükunet ve azim diliyorum. Dilerim gönlünüzce olur her şey.
Başkasının çocuğunu sevince hiç üzülmüyorum yalan değil. Eşimin yeğeni var 8 aylık.Evet ama çocuğunun olmasını cok istiyorsun hayal ediyorsun başkalarının bebeklerini seviyorsun ama olmuyor deniyorsun ya bidaha olmazsa ne yapacağım cok üzülürüm ya hiç cocugum olmazsa diye düşündüğünde ne yapiyosun
Olsun canım üzülme bir yumurta bile yetiyor olacak olduktan sonra yeterki yavrun sana sıkı sıkı tutunsun..Benimde 2. denemem 4. transferim olacak yarın. Bir sorun yok ama olmuyor. 7 yumurtadan 2 si 3.güne gidebildi, çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?