Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Nasıl da yanlış anlıyorsunuz başkasının çocuğunu sevince üzülüyorum demiyorum ki ya cocugum olmazsa diye dusundugumde üzülüyorum

Ne kadar güzel anlatmışsınız
Benim için kolay olmadı bu sürece tekrar başlamam bazen hiç çocuğum olmayacak diye düşünüyorum ve çok üzülüyorum.. bu süreçte çok arkadaşımın hamile kalması ve hiç uğraşmadan bu da çok üzdü beni ..
Ama dediğiniz gibi insan gerçekten güçlü ve her şeye alıştırıp hadi yine deneyelim diyorsunuz ..
inş sizin içinde en iyisi em uygun zamanda olur ..

Benimde 2. denemem 4. transferim olacak yarın. Bir sorun yok ama olmuyor. 7 yumurtadan 2 si 3.güne gidebildi, çok üzüldüm.
Hiç üzülmeyin bir tane sağlıklı olması yeter ..
Maalesef aldığımız ilaçlardan ve kaliteden azalabiliyor sayı..benimde 11 yumurtadan 5.güne 2 tane gelebilmişti ..

Nasıl da yanlış anlıyorsunuz başkasının çocuğunu sevince üzülüyorum demiyorum ki ya cocugum olmazsa diye dusundugumde üzülüyorum
Ben sadece kendi düşüncemi yazmıştım sizinle alakalı durumu değil. Siz yanlış anlamış olabilirsiniz bence beni.
Herşey Allah’ın takdiri. Kimi hiç istemediği halde korunurken çocuğu olur kimi de 10 kez de tüp bebek yapsa olmaz. Hayat bir sınav...

Ben sormadan kullanıyorum canm. Hurma polenli macunu ilaçsız adet olamıyorum bunu kullanınca çok şükür ilaca gerek kalmadan adet olabiliyorum o yüzden kullanıyorum
Merhaba neden ilaçsız adet olamıyordunuz da bunu kullandiniz. Bende aldım adet görmedigim için kullanacağım nasıl kullanılıyor bana da anlatirmisiniz

Agzinizdan bal damliyor insallah hepimiz en kisa zamanda evladimiza kavusuruz. Hicbisey icin hevesim kalmadi.
Olduğumuz durumun da artılarına bakalım, onlarla şükredip yeni şeyler isteyelim evrenden. Sırf bebek olmuyor, zorlanıyoruz diye değil burada olma sebebimiz. Sadece biz çabalayalım Allah takdir ederse her türlü olur. Olmayacaksa da olmaz zaten.
Milletçe biraz pollyannacılık yapmayı bilmeden yetiştirildik. Olumlu ve anın güzelliğinden mutlu olmayı bilmemiz lazım.
En azından bir süreliğine bunu yapalım.

Hadi inşAllah bu son olsun canım belli oldumu ne zaman olacağın
Adetin 21.Günü galiba prp olcak bugün 3. Günü daha sonra ne zaman transfer olcak bilmiyorum yarin konuşacağım bakalım. Sen naptın gordun mu bebisini kaçıncı haftadasın zaman ne çabuk geciyor

Adetin 21.Günü galiba prp olcak bugün 3. Günü daha sonra ne zaman transfer olcak bilmiyorum yarin konuşacağım bakalım. Sen naptın gordun mu bebisini kaçıncı haftadasın zaman ne çabuk geciyor
Gördüm canım 8.haftadayım inşAllah sağ salim geçsin bir an önce

Ne güzel ne hissediyorsun bebeğini peki? Kız mı erkek mi?
valla ikisinide diyorum bazen birine yoğunlaşıyorum bazen birine bi o günlere gelse belli olsada ona göre sevsem diyorum böyle kız desem erkekse küserse erkek desem kızsa küser mi diyorum

Merhaba neden ilaçsız adet olamıyordunuz da bunu kullandiniz. Bende aldım adet görmedigim için kullanacağım nasıl kullanılıyor bana da anlatirmisiniz
Ben bir süredir ilaçsız olamıyorum erken menopoz riskim var ondan. Günde iki tane alıyorsun sabah ve akşam. Bittikten en geç on gün sonra eder olunuyor. Ben de şimdi ginera kullanmaya başlayacaktım ama merkez yeni hasta almıyormuş. Aslında kullansam bir ay sonra zaten adet olacam bir ay sonra ortalık düzelmez mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…