Merhaba. Bu serumdan kaç tane yaptırdınız ve serumu almaya transferden önce mi yoksa sonra mı başladınız acaba?Aciller takmada zorluk cikariyo eğer taktirabilirsen ücret sadece 275 lira serumun birine veriyosun eczaneden alırken.benim doktorum çoğu hastasına yapiyo uygulamayı tabi ilk denemeler hariç
Transferden önce iki hafta sonu olacak şekilde ayarladı doktorum.Ve öncesinde erken yapilinca faydasının daha iyi olduğunu söyledi.bagisikligi baskilasigi için ilk takma sonrası kaç gündür halsizlik yaşıyorumMerhaba. Bu serumdan kaç tane yaptırdınız ve serumu almaya transferden önce mi yoksa sonra mı başladınız acaba?
Teşekkür ederimTransferden önce iki hafta sonu olacak şekilde ayarladı doktorum.Ve öncesinde erken yapilinca faydasının daha iyi olduğunu söyledi.bagisikligi baskilasigi için ilk takma sonrası kaç gündür halsizlik yaşıyorum
Canim ben onu doktoruma sordum..ispatlanmis bi tedavi degil dedi..tup bebege iyi gelir diye dedi..bi veri yok dedi....o yuzden onermiyorum dedi.Ya akupunktur yaptıran var mı peki aranızdaben bakınıyorum da hem stres alıyormuş hem de rahme iyi gelebiliyomuş.
Merhaba öyle iyi anlıyorum ki sizi.Ben de burdaki herkes gibi uğraşanlardanımBiz denemeye başlayalı tam iki yıl oldu. 6 ay olmayınca dra gittik direk aşılama denedi. Eşimin morfolojisi 3% bende de yumurta az, 7-8 çıkıyor. Bir de bir tüpüm hasarlı imiş enfeksiyon geçirmiş gibi. Tüp bebek denemelerindeki testlerde kan pıhtılaşmam çıktı, sulandırıcı iğne yapıyorum. Bir de otoimmun hastalığım var (vitiligo) yani rahim bebeği de yabancı görebilir gibi bir görü var, bunun için de kortizon içiyorum. Son denemede 2 embriyo 5. Güne de gitti, ngs yani tüm kromozomları da tarandı. Yine de tam tutunamadılar. histereskopim falan temiz çıkıyor.Her seferinde de elde embriyo kalmıyo sil baştan. Buna da şükür hiç olmasaydı diyorum. Ne diyeceğimi şaşırdım artık. Sizin süreciniz nasıl?
Saol canım en azından stres alıosa bile bana iyi gelebilirdi belkiCanim ben onu doktoruma sordum..ispatlanmis bi tedavi degil dedi..tup bebege iyi gelir diye dedi..bi veri yok dedi....o yuzden onermiyorum dedi.
Yaptırdım ama doktoru ben zorladım 5 yıldır kimseye yazmadım bu testleri dedi. Sonuç da normal çıktı galiba, sanıyorum tam bir şey demiyor bu test. Bahsettiğiniz serumu ben de sordum kendisine, eskiden yapıyorduk iyi de sonuç alıyorduk ama artık prednol yazıyoruz dedi. Yine de istiyorum o da olsun dedim. Beni de bgn arayıp 10 gün boyunca ginera tablet içmemi söyledi. İlk defa yaptırıo bunu bitince regl olacakmışım öyle başlıcaz. Sanırım görülmeyen kistleri falan temizliyormuş. Sizden güzel haberler bekliyorum inşallah az kalmışMerhaba öyle iyi anlıyorum ki sizi.Ben de burdaki herkes gibi uğraşanlardanım. Tesadüfen gördüm ‘ (vitiligo) yani rahim bebeği de yabancı görebilir gibi bir görü var’ demişsiniz. Bunu bana da söylemişti doktor. CD56 kan testi mi yaptırdınız bunun için? Ben de birazdan serum taktırmaya gideceğim bununla ilgili. Temmuz sonunda transferim olacak kısmetse. Umarım herşey dilediğiniz gibi olur ☘
Teşekkürler canım, hepimiz alırız iyi haberleri umarımYaptırdım ama doktoru ben zorladım 5 yıldır kimseye yazmadım bu testleri dedi. Sonuç da normal çıktı galiba, sanıyorum tam bir şey demiyor bu test. Bahsettiğiniz serumu ben de sordum kendisine, eskiden yapıyorduk iyi de sonuç alıyorduk ama artık prednol yazıyoruz dedi. Yine de istiyorum o da olsun dedim. Beni de bgn arayıp 10 gün boyunca ginera tablet içmemi söyledi. İlk defa yaptırıo bunu bitince regl olacakmışım öyle başlıcaz. Sanırım görülmeyen kistleri falan temizliyormuş. Sizden güzel haberler bekliyorum inşallah az kalmış ♥♥
canım benım genetikten gelse de garantisi olmadığı için bana doktorum hic tavsiye etmedğ.yüzde yüz tutar veya devam eder demedi.bizimde kromozom testleri normal.sadece kalite sorunu buldu şimdiye kadar hiç dondurulmuş embiyo olmadığı için hep taze 3 deneme yaptım.bu kez ön hazırlıkla çok şükür tedavimiz yolunda sağlam gitti.umutluyum allahın izniyle kavuşalım tez vakiite.Ben şubatta yaptım son denemeyi. 3 haftaya tekrar başlayacağız. Aslında kromozom testlerimiz normaldi dr her şeyi kesin bi şekilde yapmak istedi. 3 embriyodan 2 si normal geldi. Onları koydu 5. Gün evet. Tabi baya önlem alındı histereskopidir, rahim dinlendirmedir... tuttu da ilk kez ama devam etmedi işte. 11 yıl dile kolay Allah yardımcımız olsun
Şimdi hangi aşamadasınız? Her şey yolunda giser inşallah herkese dua ediyorumcanım benım genetikten gelse de garantisi olmadığı için bana doktorum hic tavsiye etmedğ.yüzde yüz tutar veya devam eder demedi.bizimde kromozom testleri normal.sadece kalite sorunu buldu şimdiye kadar hiç dondurulmuş embiyo olmadığı için hep taze 3 deneme yaptım.bu kez ön hazırlıkla çok şükür tedavimiz yolunda sağlam gitti.umutluyum allahın izniyle kavuşalım tez vakiite.
Mrb canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.dün son kontrolüm vardı herşey yolunda şükür.bugün iş çıkışı ikinci serumu taktıracağım c.tesi ilk transferim var p.tesi de ikinci ardışık transfer olacağım.Duanıza talibim allahım bu yolda herkesin yardımcısı olsun,yüzünü güldürsün.Şimdi hangi aşamadasınız? Her şey yolunda giser inşallah herkese dua ediyorumlipid serumu uygulanıyordu değil mi? Kaç embriyonuz oldu
embriyo kaçını gündü canım?belki çıkmamıştır idrarda bu sebepten?ilk deneme mi?hadi inşallah pozitif haber gelsin.Bugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptım yine negatiftikan verdim sonuç bekliyorum. Hiç umudum yok tutmadı kesin
mrb canım valla benim kaç yıl oldu film çekineli ama doktorumm gerek görmedi.Merhaba. Aklıma bir şey takıldı. Başarısız tüp bebek denemelerinden sonra artık bir rahim filmi çektirmek gerekir mi sizde? Rahim filmi çektirdiniz mi hiç?
merhaba kesinlikle çektirip tüplerinize baktırın tüplerde sıvı birikmesi varsa boşuna oluyor benim öyle oldu maalesefMerhaba. Aklıma bir şey takıldı. Başarısız tüp bebek denemelerinden sonra artık bir rahim filmi çektirmek gerekir mi sizde? Rahim filmi çektirdiniz mi hiç?
3.gün embriyosu canım bugün zaten kan testi günümdü. İkinci tedavim. İlkinde pozitif ti düşük yapmıştım. Oda 3.gündü ama idrar testinde 5.günde çıkmıştı. Bu 10.günde çıkmadıembriyo kaçını gündü canım?belki çıkmamıştır idrarda bu sebepten?ilk deneme mi?hadi inşallah pozitif haber gelsin.
Ardışık transfer neden oluyor pek denk gelmemiştimMrb canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.dün son kontrolüm vardı herşey yolunda şükür.bugün iş çıkışı ikinci serumu taktıracağım c.tesi ilk transferim var p.tesi de ikinci ardışık transfer olacağım.Duanıza talibim allahım bu yolda herkesin yardımcısı olsun,yüzünü güldürsün.
canım benim 3.günde 5.günde embriyolarım var dondurulmuş.Bu ardışık düşüncesiyle parça parça dondurmuşlar.1tane 3.gün 15.GÜN 1 Gün arayla yapma sebepleri ise rahimin embriyoyu kabul etme saatini tutturmak için.Yani bu era testi vs yapıyolar ya ona gerek kalmadan hesaplama ile.bizim doktorun uyguladığı bi çok kişi hamile.inşallah bana da çözüm olur 4.deneme 11 yıl ve ben çok yorgun.Ardışık transfer neden oluyor pek denk gelmemiştimaz kalmış hadi hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?