Yaa ne güzelmiş inşallah olucak bu sefer tek yapman gereken sakin kalmak. Aklını dağıtmak. Her şey güzel olacakcanım benim 3.günde 5.günde embriyolarım var dondurulmuş.Bu ardışık düşüncesiyle parça parça dondurmuşlar.1tane 3.gün 15.GÜN 1 Gün arayla yapma sebepleri ise rahimin embriyoyu kabul etme saatini tutturmak için.Yani bu era testi vs yapıyolar ya ona gerek kalmadan hesaplama ile.bizim doktorun uyguladığı bi çok kişi hamile.inşallah bana da çözüm olur 4.deneme 11 yıl ve ben çok yorgun.
Doktorun kimdi?canım benim 3.günde 5.günde embriyolarım var dondurulmuş.Bu ardışık düşüncesiyle parça parça dondurmuşlar.1tane 3.gün 15.GÜN 1 Gün arayla yapma sebepleri ise rahimin embriyoyu kabul etme saatini tutturmak için.Yani bu era testi vs yapıyolar ya ona gerek kalmadan hesaplama ile.bizim doktorun uyguladığı bi çok kişi hamile.inşallah bana da çözüm olur 4.deneme 11 yıl ve ben çok yorgun.
Canm dur bakalım belki çıkmamıştır. İnsallahhh hayırlı bir sonuç alırsınBugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptım yine negatiftikan verdim sonuç bekliyorum. Hiç umudum yok tutmadı kesin
Canm kesinlikle çektir ben süreç içerisinde 4 kere çektirdim.Merhaba. Aklıma bir şey takıldı. Başarısız tüp bebek denemelerinden sonra artık bir rahim filmi çektirmek gerekir mi sizde? Rahim filmi çektirdiniz mi hiç?
5.gün demek istedimcanım benim 3.günde 5.günde embriyolarım var dondurulmuş.Bu ardışık düşüncesiyle parça parça dondurmuşlar.1tane 3.gün 15.GÜN 1 Gün arayla yapma sebepleri ise rahimin embriyoyu kabul etme saatini tutturmak için.Yani bu era testi vs yapıyolar ya ona gerek kalmadan hesaplama ile.bizim doktorun uyguladığı bi çok kişi hamile.inşallah bana da çözüm olur 4.deneme 11 yıl ve ben çok yorgun.
Ah canım keşke yapabilsem elde değil psikoloji iptalYaa ne güzelmiş inşallah olucak bu sefer tek yapman gereken sakin kalmak. Aklını dağıtmak. Her şey güzel olacak
Tamam canım çok teşekkür ederimCanm kesinlikle çektir ben süreç içerisinde 4 kere çektirdim.
Mrb canım kaçıncı deneme olacak senin?tedabi nerde oluyosun.ogretmensin galiba izin durumundan anladım.Kızlar ben de tarlusal da kullandım 10 gün geçti adet olmayınca ginera kullanmaya başladım. 8 gün kaldı bitmesine. Adet olup bir an önce başlamak istiyorum. İlaçlarımı son kullanma tarihi ağustosta bitiyorayrıca yaz tatili bitmek üzere okullar açılacak ve biz hala başlayamadık
6. deneye başlayacam insallahh canmm. Evet öğretmenim. Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorumMrb canım kaçıncı deneme olacak senin?tedabi nerde oluyosun.ogretmensin galiba izin durumundan anladım.
Öncekiler hiç tutmadı mi canım sorun nedir bnmde 4.denemem.pcos var.6. deneye başlayacam insallahh canmm. Evet öğretmenim. Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum
4. deneme tuttu canm maalesef düşük oldu o da. İlk üç denememde yapışıklık vardı ondan tutmuyorsun. 3. denemeden sonra hacamat sülük yaptırdım şükür yapışıklık temizlendi. Şuan amh 0,14, her iki tüpüm de kapalıÖncekiler hiç tutmadı mi canım sorun nedir bnmde 4.denemem.pcos var.
Neden olmuş dediler düşüğüne?kıyamam zor şeyler yasamişsin sende.yapisiklik için histeroskopi olmadın mı?Allah hepimizin yardımcısı olsun canim4. deneme tuttu canm maalesef düşük oldu o da. İlk üç denememde yapışıklık vardı ondan tutmuyorsun. 3. denemeden sonra hacamat sülük yaptırdım şükür yapışıklık temizlendi. Şuan amh 0,14, her iki tüpüm de kapalı
3 kere histereskopi yaptırdım canm. 5+2 de düşük oldu çok minikti o yüzden bilinmiyorNeden olmuş dediler düşüğüne?kıyamam zor şeyler yasamişsin sende.yapisiklik için histeroskopi olmadın mı?Allah hepimizin yardımcısı olsun canim
3 kere histereskopi yaptırdım canm. 5+2 de düşük oldu çok minikti o yüzden bilinmiyordüşük bir anda başladı vücudum içimde ne varsa dışarı atmaya çalışıyordu RABBİM kimseye yaşatmasın çok zor
3 kere histereskopi yaptırdım canm. 5+2 de düşük oldu çok minikti o yüzden bilinmiyordüşük bir anda başladı vücudum içimde ne varsa dışarı atmaya çalışıyordu RABBİM kimseye yaşatmasın çok zor
canim cok sagol unutmamisin hastaneye geldik bekliyoruz henuz bilgi verilmedi insallah sorunsuz atlatirimpink21 canım transferin bugündü sanırım..Saat kaçta embriyoların ne durumda bilgi verdiler mi?endişeliydin biraz.dualarımız seninle sağlıkla tutunsun bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?