Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Canım nette suda kaynatın suyu için diyor ne yapalım ben de biosteron, coenzym q10, propolis, omega 3 içiyorum, her sabah yarım avokado yiyorum. Bi de bunu mu yapsam dedim de

Ok tatlim bende ole yapiyorum..bi arkadas solemisti bana bu siteden..21 gun karanlik bir yerde bekletmis ablasi..ve onu tukettigi ayda hamile kalmis..yumurta rezerv azligi yasiyomus ablasida..ondan sordum nasil tuketiyosun diye..

Canım nette suda kaynatın suyu için diyor ne yapalım ben de biosteron, coenzym q10, propolis, omega 3 içiyorum, her sabah yarım avokado yiyorum. Bi de bunu mu yapsam dedim de
Yok hayır kaynatip içme kist yapabilir ve prolaktini yukseltiyo.sen yazdığım gibi yap inşallah şifa olur ben çok faydasını gördüm şükür

Kızlar negatifi alıp ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?ben pazartesi negatif aldım dün sadece peceteue pembe geldi bir daha da gelen giden yok sokulmedi bir türlü

Beni asıl ümitsizliğe düşüren, eşimin spermleri mikrotese ameliyatı ile alınmıştı. 4 tüp vardı. Üçü gitti, bir kaldi. 4. Denememi nasıl bir psikoloji ile yapacağımı bilmiyorum
Merhabalar, benim de eşimden microtese ile 3 tüp alınmıştı. 2 si gitti kaldı 1 tüp. 3. Kez tedavi olacağız ve ben de aynı korkuyu yaşıyorum. Yaklaşık bir buçuk ay önce ilk negatifimi aldım. Dondurulmuşum da yoktu. En baştan başlayacağımı düşündükçe midem bulanıyordu.Sanki bir daha deneyemezmişim gibi geliyordu ama şimdi gün sayıyorum ne zaman başlayacak tedavi diye. Kendinize biraz zaman verin. Çok zor bir süreç. Belki hayatımdaki en büyük yıkımımdı ama bir şekilde umut ayağa kaldırıyor insanı. İnşallah o son tüpler bizlere evlat olur

Yeni mi sonuçlandı 3.deneme?ngs neden yapıldı eşinde sorun olduğu için mi önerildi?tabi daha çok umutlandın öyle olunca kıyamam.zor şeyler yaşıyoruz allah tez vakitte nasip etsin hepimize.hiçbirimizib psikolojisi normal değil 11 yıldır mücadele ve çok yorgunum.embriyolarn 5.gün müydü canım.

Kızlar negatifi alıp ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?ben pazartesi negatif aldım dün sadece peceteue pembe geldi bir daha da gelen giden yok sokulmedi bir türlü
Canim ben 3 gun sonra oldum..bi arkadas 1 hafta sonra olmustu..

Dün geldi biraz ama devamı yok yani oeceteye pembe geldi hala sökulmedi
Bazen negatif denemeden sonra kullanilan ilaclardan olabiliyomus bole seyler..canim bi sure daha bekleyin..olmazsaniz..doktorunuza bi danisin..transferiniz ne zman olmustu siizn

Bazen negatif denemeden sonra kullanilan ilaclardan olabiliyomus bole seyler..canim bi sure daha bekleyin..olmazsaniz..doktorunuza bi danisin..transferiniz ne zman olmustu siizn
24 haziranda olmustu canım

Olmus biraz ....gecmi dollendi diye dusundum bazi doktorlar 15. Gun verin diyolar ya kan canim..
Yok canım maalesef negatif oldu benim de sökülmdi bi türlü insallah dondurulmuş olanım tutar bAzen hiç olmayacak gibi geliyor

Ben şubatta yaptım son denemeyi. 3 haftaya tekrar başlayacağız. Aslında kromozom testlerimiz normaldi dr her şeyi kesin bi şekilde yapmak istedi. 3 embriyodan 2 si normal geldi. Onları koydu 5. Gün evet. Tabi baya önlem alındı histereskopidir, rahim dinlendirmedir... tuttu da ilk kez ama devam etmedi işte. 11 yıl dile kolay Allah yardımcımız olsun

Amin Son tüplerimiz evlatlarımız olur inşallah Biraz biraz kendime gelmeye başladım, yemek yemeğe başladım, ümitsizliğim ve çaresizliğim azalmaya başladı. Teşekkür ederim mesajınız için, dualarımız kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…