Canım nette suda kaynatın suyu için diyor ne yapalımBen yarım kilo inciri aldım elimle hafif yararak cam kavanoz a dizdim üstüne saf zeytinyağı doldurdum kavanoz dolana kadar.Her sabah aç karnına iki tane yedim.
Ayda bir yağı değiştirdim İncirler eksildikce kavonaza ekliyodum.
Tabi bemiks, folbiol da varCanım nette suda kaynatın suyu için diyor ne yapalımben de biosteron, coenzym q10, propolis, omega 3 içiyorum, her sabah yarım avokado yiyorum. Bi de bunu mu yapsam dedim de
Bol bol fifi canim..4. Ye kadar..denemekte fayda varAynen canımnerdeee o şans.bak tüpte bile korku yaşıyoruz.Bu 4.ve ben çok korkuyordum
Haftaya benim 4.Bol bol fifi canim..4. Ye kadar..denemekte fayda var
Ok tatlim bende ole yapiyorum..bi arkadas solemisti bana bu siteden..21 gun karanlik bir yerde bekletmis ablasi..ve onu tukettigi ayda hamile kalmis..yumurta rezerv azligi yasiyomus ablasida..ondan sordum nasil tuketiyosun diye..Ben yarım kilo inciri aldım elimle hafif yararak cam kavanoz a dizdim üstüne saf zeytinyağı doldurdum kavanoz dolana kadar.Her sabah aç karnına iki tane yedim.
Ayda bir yağı değiştirdim İncirler eksildikce kavonaza ekliyodum.
Yok hayır kaynatip içme kist yapabilir ve prolaktini yukseltiyo.sen yazdığım gibi yap inşallah şifa olur ben çok faydasını gördüm şükürCanım nette suda kaynatın suyu için diyor ne yapalımben de biosteron, coenzym q10, propolis, omega 3 içiyorum, her sabah yarım avokado yiyorum. Bi de bunu mu yapsam dedim de
Canim folibolu ben bi yerde okumuatum...allah korusun ..cocuklarin otistik olma olasiligi artiyomus..ama kesin bilgi degil..ben falatra kullaniyorum..buarada..Tabi bemiks, folbiol da var
Merhabalar, benim de eşimden microtese ile 3 tüp alınmıştı. 2 si gitti kaldı 1 tüp. 3. Kez tedavi olacağız ve ben de aynı korkuyu yaşıyorum. Yaklaşık bir buçuk ay önce ilk negatifimi aldım. Dondurulmuşum da yoktu. En baştan başlayacağımı düşündükçe midem bulanıyordu.Sanki bir daha deneyemezmişim gibi geliyordu ama şimdi gün sayıyorum ne zaman başlayacak tedavi diye. Kendinize biraz zaman verin. Çok zor bir süreç. Belki hayatımdaki en büyük yıkımımdı ama bir şekilde umut ayağa kaldırıyor insanı. İnşallah o son tüpler bizlere evlat olurBeni asıl ümitsizliğe düşüren, eşimin spermleri mikrotese ameliyatı ile alınmıştı. 4 tüp vardı. Üçü gitti, bir kaldi. 4. Denememi nasıl bir psikoloji ile yapacağımı bilmiyorum
Yeni mi sonuçlandı 3.deneme?ngs neden yapıldı eşinde sorun olduğu için mi önerildi?tabi daha çok umutlandın öyle oluncaBenim yumurtam 7-8 çıkıyor eşimin morfolojisi zayıf bir tüpüm de enfeksiyon geçirmiş. 3 deneme yaptık sonuncu tutundu ama yükselmedi değerimbir pozitif gördüm yani. Çok önlemler alınmıştı 3. De ngs bile yapıldı embriyolara belki hep yatmalıydım bilmiyorum. Bu sefer hep yatacağım.. benim prednol 16 mg bende vitiligo var yani otoimmun hastalığı. Sana önlem diye vermiş bana baya ihtimal gibi düşündü galiba tutmamasını. Bir daha tutmazsa kafayı yiyeceğim sanırım
evet canım kalite için.kuru incirbunu ne icin yapiyorsunuz yumurta kalitesi icin mi. incir kuru incir degil mi
Canim ben 3 gun sonra oldum..bi arkadas 1 hafta sonra olmustu..Kızlar negatifi alıp ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?ben pazartesi negatif aldım dün sadece peceteue pembe geldi bir daha da gelen giden yok sokulmedi bir türlü
Dün geldi biraz ama devamı yok yani oeceteye pembe geldi hala sökulmediCanim ben 3 gun sonra oldum..bi arkadas 1 hafta sonra olmustu..
Bazen negatif denemeden sonra kullanilan ilaclardan olabiliyomus bole seyler..canim bi sure daha bekleyin..olmazsaniz..doktorunuza bi danisin..transferiniz ne zman olmustu siiznDün geldi biraz ama devamı yok yani oeceteye pembe geldi hala sökulmedi
24 haziranda olmustu canımBazen negatif denemeden sonra kullanilan ilaclardan olabiliyomus bole seyler..canim bi sure daha bekleyin..olmazsaniz..doktorunuza bi danisin..transferiniz ne zman olmustu siizn
Olmus biraz ....gecmi dollendi diye dusundum bazi doktorlar 15. Gun verin diyolar ya kan canim..24 haziranda olmustu canım
Yok canım maalesef negatif oldu benim de sökülmdi bi türlüOlmus biraz ....gecmi dollendi diye dusundum bazi doktorlar 15. Gun verin diyolar ya kan canim..
Ya o hep var..neagtif deneyimleyince..insallah canim..hepimiz bigun olcaz ..insallah..Yok canım maalesef negatif oldu benim de sökülmdi bi türlüinsallah dondurulmuş olanım tutar bAzen hiç olmayacak gibi geliyor
Ben şubatta yaptım son denemeyi. 3 haftaya tekrar başlayacağız. Aslında kromozom testlerimiz normaldi dr her şeyi kesin bi şekilde yapmak istedi. 3 embriyodan 2 si normal geldi. Onları koydu 5. Gün evet. Tabi baya önlem alındı histereskopidir, rahim dinlendirmedir... tuttu da ilk kez ama devam etmedi işte. 11 yıl dile kolay Allah yardımcımız olsunYeni mi sonuçlandı 3.deneme?ngs neden yapıldı eşinde sorun olduğu için mi önerildi?tabi daha çok umutlandın öyle oluncakıyamam.zor şeyler yaşıyoruz allah tez vakitte nasip etsin hepimize. hiçbirimizib psikolojisi normal değil 11 yıldır mücadele ve çok yorgunum.embriyolarn 5.gün müydü canım.
AminMerhabalar, benim de eşimden microtese ile 3 tüp alınmıştı. 2 si gitti kaldı 1 tüp. 3. Kez tedavi olacağız ve ben de aynı korkuyu yaşıyorum. Yaklaşık bir buçuk ay önce ilk negatifimi aldım. Dondurulmuşum da yoktu. En baştan başlayacağımı düşündükçe midem bulanıyordu.Sanki bir daha deneyemezmişim gibi geliyordu ama şimdi gün sayıyorum ne zaman başlayacak tedavi diye. Kendinize biraz zaman verin. Çok zor bir süreç. Belki hayatımdaki en büyük yıkımımdı ama bir şekilde umut ayağa kaldırıyor insanı. İnşallah o son tüpler bizlere evlat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?