Merhaba kızlar. yeni 4. Tüp Bebek denemesinden sonra negatif aldım maalesef. Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite dendi yıllarca gitmediğimiz Dr kalmadı herkes normal yolla hamile kalabilirsin demesine rağmen yıllarca tedavi gördük üç tüp Bebek denmesine rağmen bırakın hamile kalmayı tüp Bebekte embiryolar kaliteli bile olmuyordu, üçüncü güne Zar zor bir iki tane embiryom kaplıyordu hep. Üçüncü tüp Bebek denememden 1.5 yıl sonra tam 4. Tüp Bebek tedavisi için hazırlanırken kendiliğinden ikiz hamile kaldım ama boş gebelik oldu. Maalesef zorunlu kürtajla keseler alındı. Bu sefer bir yıl daha bekledik belki tekrar hamilelik olur diye ama olmadığını anlayınca tekrar bir ay önce 4. Tüp Bebek denemesi yaptık 12 embiryom içinde yine aynıları oldu kala kala 4. Güne gününden biraz geride iki embiryo kaldı, transfer oldum tutmadı yeni sonucumu aldım.
Yazdıkların birebir beni anlatıyor canım 3transfere gidemeyen tüp bebeğim var yumurta kaynaklı diyorlar ama sebebini bilmiyorlar kullanmadığım takviye kalmadı imprly omepa bir sürü şey aylarca 4.tedaviye hazırlanıyorum sanırım 2 ay sonra falan olacak ama umut desen unuttum artık ne olduğunu ben transfer bile olamıyorum malesef memorial hep aklımda ama uzaktayım çok sen de böyle yazınca demek çare orası da değilMerhaba kızlar. yeni 4. Tüp Bebek denemesinden sonra negatif aldım maalesef. Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite dendi yıllarca gitmediğimiz Dr kalmadı herkes normal yolla hamile kalabilirsin demesine rağmen yıllarca tedavi gördük üç tüp Bebek denmesine rağmen bırakın hamile kalmayı tüp Bebekte embiryolar kaliteli bile olmuyordu, üçüncü güne Zar zor bir iki tane embiryom kaplıyordu hep. Üçüncü tüp Bebek denememden 1.5 yıl sonra tam 4. Tüp Bebek tedavisi için hazırlanırken kendiliğinden ikiz hamile kaldım ama boş gebelik oldu. Maalesef zorunlu kürtajla keseler alındı. Bu sefer bir yıl daha bekledik belki tekrar hamilelik olur diye ama olmadığını anlayınca tekrar bir ay önce 4. Tüp Bebek denemesi yaptık 12 embiryom içinde yine aynıları oldu kala kala 4. Güne gününden biraz geride iki embiryo kaldı, transfer oldum tutmadı yeni sonucumu aldım. Bundan sonra ne yapacam bilmiyorum benim gibi aynı durumda olan var mı drlarınız ne diyor bu duruma?
İki gün önce yücel bey ve semra hanımla bu durumu görüştük yumurtanın geninde sıkıntı var dediler 5. Güne gidemediği için bunun tedavisi de mümkün değilmiş şuan tıpta yokmuş çaresi. Eşimin morfolojidi 1 sayısı 76 milyon sperm kaynaklı değil diyorlar bu durum yumurta kaynaklı dediler. Çok üzgünüm o günden sonra hiç çocuğum olmayacak gibi hissetmeye başladım
5.güne gidemiyorsa eşinde de sorun olabilir canım ilk 3 gün yumurta sonrası sperm kaynaklı oluyor bence buna da yoğunlaşın derim malesef merkezler aynı şeyi yapıyor ver iğneyi topla spermi tamam5. Güne gelmiyorlar daha önce 5 tane vardı 3 tanesini 5. Güne beklettiler olmadı. Eşim de sorun yok. Şuan dondurulmuş embriyomuz da yok
Avokado ben de yedim bir ara bıraktım başlayacağım arı sütü bal polen kullanmaya başladım bir de bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum sadece bu ay yapmadım birbirimize yazalım burda durumu birebir aynı olan senle ben galiba canım transfere gidemeyenAynen canım pes etmek yok bizim yollarımız dikenliymiş ne yapalım olsun rabbim sabır versin de olana kadar pes etmek Yok.
Şimdiye kadar hiç yumurta kaynaklı sıkıntı var demedikleri için 10 yıldır Bir kere bile yumurtaya yönelik ne kür denedim ne ilaç kullandım.
Yücel bey imprly diye ilaç yazdı tedaviden üç ay önce kullan dedi , arı sütü polen siparişi verdim. Hergun aç karnına bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum, hergun aç karna hayıt tohumu çayı içiyorum bir haftadır bunları kullanmaya başladım kefir içiyorum yeni tedaviden çıktık maddi durumumuzu ne zaman toplarız bilmiyorum ama tedavi zamanına kadar bunları hergun tüketecem. Bide avakodaya başlayacam okuduğum ne varsa deneyecem valla ne yapacağımı şaşırdım inşaallah faydası olur. Senin kaçıncı denemen canım kaç yıldır olmuyor? Rabbim yardımcımız olsun inşaallahbu topik güzel olmuş inşallah aktif topiktir bir birimize tavsiyelerde bulunmak adına iyi olur belki bizim gibi olup hamile kalanlar bize umut olur güzel bı başlık olmuş
En güzel örnek ablan sana.pes etmek yok.Duydu mu kalp atışını falan canım.hep sorayım diyordum aklımdan çıkıveriyordu.bu işte moral çok önemli.yılmak pes etmek yok.ben hala diyorum propolis arı sütü prowomen impryl omepaq10 harika ilaçlar.bunun yanında avokado akdeniz usulü beslenme bol hareket.sen zaten bunları biliyorsun.bir gün birşey sebep olacak ve olacak buna inanYazdıkların birebir beni anlatıyor canım 3transfere gidemeyen tüp bebeğim var yumurta kaynaklı diyorlar ama sebebini bilmiyorlar kullanmadığım takviye kalmadı imprly omepa bir sürü şey aylarca 4.tedaviye hazırlanıyorum sanırım 2 ay sonra falan olacak ama umut desen unuttum artık ne olduğunu ben transfer bile olamıyorum malesef memorial hep aklımda ama uzaktayım çok sen de böyle yazınca demek çare orası da değilama benim ablam da bu sorunla 6.tüp bebekte hamile şuan onun amh düşüktü benim değil 20 üstü yumurta toplanıyor benden ama işte boş doktorun dediği deneyerek bulacağız ama benim gücüm kalmadı ki varımız yoğumuz buraya gidiyor bu arada yaşım da 30 oldu 26yaşında başladım tedaviye yaşla da ilgisi yok
Aynen canım öyle nereye gidersen git acıbadem de Bülent tıraşlada tedavi oldum , memoiralde de oldum iki merkezde de hiç bir değişiklik olmadı aynı şeyleri yaşıyorum. Herşey iyi iyi giderken üçüncü güne geldik mi başlıyor olumsuzluklar. Aynen yaşla hiç ilgisi yok bende ilk tüp Bebek tedavisi zamanı yaşım 26 falandı şimdi oldum 33 ama değişen bişey yok. Takviye hiç kullanmadım o yüzden umut oldu ama eğer gerçekten gende sıkıntı varsa gene hiç bı ilaç etki etmez doğuştan gelen bişey... Maddi gücümüz yettiğince belki 4 belki 5 6,7 artık kaçıncı da denk gelir Allah bilir sadece deneme yoluyla düzgün hücre geni olan altın yumurtayı bulacaz anladığım. İnşaallah Rabbim yardımcımız olsun. Yücel bey önümüzde büyük ciddi sorun var dedi. Ama benim anlamadığım embiryoyu üçüncü güne kadar yum üçüncü günden sonra sperm taşıyor diyorlar. Bizim bir tane a kalite bir tane orta kalite embiryo oldu üçüncü günde memoiralde 4. Güne taşıdılar gelişimi yavaşladı orta kalite embiryo oldu ikisi de buna rağmen yumurta dedi semra hanım ve yücel bey. Semra hanım sperm için misafir asıl iş yumurtada dedi. Allah'ım sen büyüksün inşaallah derdimize çare olur. Gen konusunda çalışmalar varmış iki üç yıla çalışma biterse tedavisi mümkün olabilirmiş. Yaş gidiyor valla anlamadım dışardan bakınca herşey mükemmel ama en zor hasta bizizYazdıkların birebir beni anlatıyor canım 3transfere gidemeyen tüp bebeğim var yumurta kaynaklı diyorlar ama sebebini bilmiyorlar kullanmadığım takviye kalmadı imprly omepa bir sürü şey aylarca 4.tedaviye hazırlanıyorum sanırım 2 ay sonra falan olacak ama umut desen unuttum artık ne olduğunu ben transfer bile olamıyorum malesef memorial hep aklımda ama uzaktayım çok sen de böyle yazınca demek çare orası da değilama benim ablam da bu sorunla 6.tüp bebekte hamile şuan onun amh düşüktü benim değil 20 üstü yumurta toplanıyor benden ama işte boş doktorun dediği deneyerek bulacağız ama benim gücüm kalmadı ki varımız yoğumuz buraya gidiyor bu arada yaşım da 30 oldu 26yaşında başladım tedaviye yaşla da ilgisi yok
Aynen canım gelişme oldukça yeni şeyler oldukça yazarım. Biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri,İnşaallah rabbim büyük canım sınavımız bu demek inşaallah bu günler geride kalırAvokado ben de yedim bir ara bıraktım başlayacağım arı sütü bal polen kullanmaya başladım bir de bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum sadece bu ay yapmadım birbirimize yazalım burda durumu birebir aynı olan senle ben galiba canım transfere gidemeyen
Ben de bir kaç yerde senin söylediğin şekilde okudum. Doktorumuz bununla ilgili bir açıklama yapmadı. Eşim tekrar ayrıntılı şekilde sperm tahlili verecek bakalım nasıl çıkacak. Tüplerim kapalı olmazsa belki birkaç ay akışına bırakırdım ama maalesef böyle bir şansım yok. 7. denemeye gelecek gücü kendimde nasıl buldum bilmiyorum5.güne gidemiyorsa eşinde de sorun olabilir canım ilk 3 gün yumurta sonrası sperm kaynaklı oluyor bence buna da yoğunlaşın derim malesef merkezler aynı şeyi yapıyor ver iğneyi topla spermi tamam
Aynen canım pes etmek yok bizim yollarımız dikenliymiş ne yapalım olsun rabbim sabır versin de olana kadar pes etmek Yok.
Şimdiye kadar hiç yumurta kaynaklı sıkıntı var demedikleri için 10 yıldır Bir kere bile yumurtaya yönelik ne kür denedim ne ilaç kullandım.
Yücel bey imprly diye ilaç yazdı tedaviden üç ay önce kullan dedi , arı sütü polen siparişi verdim. Hergun aç karnına bal çörek otu tarçın karışımı yiyorum, hergun aç karna hayıt tohumu çayı içiyorum bir haftadır bunları kullanmaya başladım kefir içiyorum yeni tedaviden çıktık maddi durumumuzu ne zaman toplarız bilmiyorum ama tedavi zamanına kadar bunları hergun tüketecem. Bide avakodaya başlayacam okuduğum ne varsa deneyecem valla ne yapacağımı şaşırdım inşaallah faydası olur. Senin kaçıncı denemen canım kaç yıldır olmuyor? Rabbim yardımcımız olsun inşaallahbu topik güzel olmuş inşallah aktif topiktir bir birimize tavsiyelerde bulunmak adına iyi olur belki bizim gibi olup hamile kalanlar bize umut olur güzel bı başlık olmuş
Kaybına üzüldüm canım rabbim bı daha yaşatmasın inşaallahBen nerdeyse 9 yıllık evliyim 5 yıldır hastane hastane geziyoruz.. ilk başta sorun yok diyip oyaladılar beni yıllarca.. sonra öğrendim ki sağ tüp de sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyor ve ameliyat olmadan ne normal yolla nede tüp bebek tedavisi ile çocuğum olmaz.. ameliyat oldum 2 negatif tüp bebek sonrası tek tüp ile normal yolla hamile kaldım ve düşük oldu temmuz da tam 3. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık normal yolla hamile kalmışım ama malesef kaybettik...
Hiç birimizin yolu kolay değil ama sonumuz hepimizin güzel olur inşallah.. ben her namazım da bütün KK da emek eden arkadaşlarım için dua ediyorum.. birbirimize destek olup dua edelim çünkü bizi bizden başkası anlamaz zaten... hoşgeldin KK ya topik e ve sende burda kendini çok çok iyi hissedecegine eminim.. benim en kötü günlerimde burda kaderdaslarim destek oldu.. iyiki varlar allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah yüzümüzü güldürsün inşallah...
Bende varım aynı durumda en son 5.güne giden embriyo oldu bu sefer hamile kaldım ama sonuç hüsran. Kese gördüğümüz gün içi kan dolmuş kendiliğinden düşmedi kan revan pıhtı hastaneye gittik kürtaj sonra 15 gün iyileştim sandım 15gğn sonra Bi kan boşaldı yine acile ambulansla yetiştik. Yine kürtaj 2 gün hastanede yattım kanım bitiyordu.yatıyorum 2 aydır Allahımdan şifa bekliyorum Rabbim yardım etsin. Yani 5.güne gitmekle de bitmiyor işler kızlar. Bu bizim imtihanımız ve inşallah Rabbim burdan aldı başka yerden cok güzellikler nasip etsin bunları unutturdun inşallah. Sağlık okadar önemliymiş ki 2aydır ugrasıyoruz. Allahım beterinden korusunAvokado ben de yedim bir ara bıraktım başlayacağım arı sütü bal polen kullanmaya başladım bir de bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum sadece bu ay yapmadım birbirimize yazalım burda durumu birebir aynı olan senle ben galiba canım transfere gidemeyen
Bende varım aynı durumda en son 5.güne giden embriyo oldu bu sefer hamile kaldım ama sonuç hüsran. Kese gördüğümüz gün içi kan dolmuş kendiliğinden düşmedi kan revan pıhtı hastaneye gittik kürtaj sonra 15 gün iyileştim sandım 15gğn sonra Bi kan boşaldı yine acile ambulansla yetiştik. Yine kürtaj 2 gün hastanede yattım kanım bitiyordu.yatıyorum 2 aydır Allahımdan şifa bekliyorum Rabbim yardım etsin. Yani 5.güne gitmekle de bitmiyor işler kızlar. Bu bizim imtihanımız ve inşallah Rabbim burdan aldı başka yerden cok güzellikler nasip etsin bunları unutturdun inşallah. Sağlık okadar önemliymiş ki 2aydır ugrasıyoruz. Allahım beterinden korusun
ah canım yazdıklarını okurken yaşadığım düşük aklıma geldi benim de ilk denemede kan revan içinde nasıl hastaneye gittiğimizi unutamam kandil günüydü rabbim kimseye yaşatmasın ondan sonra tekrar denemeler ameliyat tüpler alındı histereskopi ve 4.deneme yine hüsran gerçekten çok ağır ve zor imtihanlarımız maddi manevi yıpratıcı ... ben artık 3.gün 5.gün kalite vs inanmıyorum artık en iyi kaliteler tutmadı olcağı varsa her şekilde olurBende varım aynı durumda en son 5.güne giden embriyo oldu bu sefer hamile kaldım ama sonuç hüsran. Kese gördüğümüz gün içi kan dolmuş kendiliğinden düşmedi kan revan pıhtı hastaneye gittik kürtaj sonra 15 gün iyileştim sandım 15gğn sonra Bi kan boşaldı yine acile ambulansla yetiştik. Yine kürtaj 2 gün hastanede yattım kanım bitiyordu.yatıyorum 2 aydır Allahımdan şifa bekliyorum Rabbim yardım etsin. Yani 5.güne gitmekle de bitmiyor işler kızlar. Bu bizim imtihanımız ve inşallah Rabbim burdan aldı başka yerden cok güzellikler nasip etsin bunları unutturdun inşallah. Sağlık okadar önemliymiş ki 2aydır ugrasıyoruz. Allahım beterinden korusun
Çok geçmiş olsun canım üzüldümBende varım aynı durumda en son 5.güne giden embriyo oldu bu sefer hamile kaldım ama sonuç hüsran. Kese gördüğümüz gün içi kan dolmuş kendiliğinden düşmedi kan revan pıhtı hastaneye gittik kürtaj sonra 15 gün iyileştim sandım 15gğn sonra Bi kan boşaldı yine acile ambulansla yetiştik. Yine kürtaj 2 gün hastanede yattım kanım bitiyordu.yatıyorum 2 aydır Allahımdan şifa bekliyorum Rabbim yardım etsin. Yani 5.güne gitmekle de bitmiyor işler kızlar. Bu bizim imtihanımız ve inşallah Rabbim burdan aldı başka yerden cok güzellikler nasip etsin bunları unutturdun inşallah. Sağlık okadar önemliymiş ki 2aydır ugrasıyoruz. Allahım beterinden korusun
O kadar tedavi sonrası tranfer bile olamamak gerçekten çok zor canım... Ben transfer oluuyorum ama yüzde 5 10 20 şansla yani kötü embiryo tranferi oluyorum. Hatta son tedavimde etmeyin transfer dedim şansı çok düşük transfer olunca insan yine de umut bağlıyor. O kadar heves maddi manevi varını yoğunu koyuyorsun ama son aşamada tıkanıyor yollar
Amin canım amin benim de 2 ay olmuştu işte. Cok zor. Yani kalitesiz oldu etti transfer olmadı diyoruz ama hamile de kalabildiğim oldu ama dediğin gibi aglamaktan bitap oldum. Allahım bidaha böyle kötü tecrübeler yaşatmasın kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz hamilelikler yaşatsın kuzum. Çekmeyen bilmezÇok geçmiş olsun canım üzüldümneler çekiyoruz Rabbim büyük yardımcımız olsun inşaallah. Dediğin gibi ne 5. Güne gelmesi yetiyor, ne de hamile kalmak yetiyor . Bende bir kere kendiliğinden hamile kaldım ama ah ah ömrümden ömür gitti zorunlu kürtaj oldum ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı. Rabb'im sağlıklı gebelik versin hamile kalmadan o duygunun ne demek olduğunu bilmediğim için canım daha farklı yanıyordu... Ama ne zamanki hamile kaldım o duyguyu iki ay yaşadım işte o zaman acım 10 kat arttı çok Zor gercekten. Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz. Kucağımıza almayı nasip edecek hamilelik ler nasip eder
Aynen canım yanımda 3.gün embriyosu kız transfer oldu hastanede benim 5. Gün idi onla birlikte hamile kaldık onun devam ediyor benim kürtaj üstüne kürtaj canım tüpler alındı vs dedin kürtajda Bi aksilik oldu o yüzden mi alındı. Of cok korkuyorum kürtaj oldum üst üste 2kez inşallah Bi hasar bırakmamıştır bende. Bi de o stres var şimdi bende. Rabbim stressiz dertsiz sağlıklı hastaneye düşürmediğin günler nasip et güzelceah canım yazdıklarını okurken yaşadığım düşük aklıma geldi benim de ilk denemede kan revan içinde nasıl hastaneye gittiğimizi unutamam kandil günüydü rabbim kimseye yaşatmasın ondan sonra tekrar denemeler ameliyat tüpler alındı histereskopi ve 4.deneme yine hüsran gerçekten çok ağır ve zor imtihanlarımız maddi manevi yıpratıcı ... ben artık 3.gün 5.gün kalite vs inanmıyorum artık en iyi kaliteler tutmadı olcağı varsa her şekilde olur
canım yok kürtajdan kaynaklı değildi bende çikolata kisti var kistten kaynaklı tüpler kapanmış biri iltihaptan şişti hatta. senin kürtaj niye öyle oldu acaba doktor mı iyi temizleyemedi yada ikizmiydi canım ben hastaneye kanamayla gittiğimde içimde parçalanmış bir kısmı gitmiş dedi doktor aşırı kan kaybetmiştim bu şekilde için temizlenene kadar bir hafta sürebilir yada kürtaj kalıntıları temizlemek için dedi apar topar acilde kürtaja almıştı ama allah razı olsun çok iyi doktormuş iyi temizlemiş gerçekten o an bebeği kaybetmenin üzünütüsünü geçip kendi sağlığını düşünüyor insan en önemlisi sağlık inşallah senin de artık tamamen temizlenmiştirAynen canım yanımda 3.gün embriyosu kız transfer oldu hastanede benim 5. Gün idi onla birlikte hamile kaldık onun devam ediyor benim kürtaj üstüne kürtaj canım tüpler alındı vs dedin kürtajda Bi aksilik oldu o yüzden mi alındı. Of cok korkuyorum kürtaj oldum üst üste 2kez inşallah Bi hasar bırakmamıştır bende. Bi de o stres var şimdi bende. Rabbim stressiz dertsiz sağlıklı hastaneye düşürmediğin günler nasip et güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?