Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Evet ilerlemiyordu dogru hatırladınız. Bu Sefer5. Güne ilerledi ama kese içi kan dolmuş doktor kendi atabilir diye eve gönderdi. ölüyorum sandım mide bulantısı ateş kusma hep yattım 4 gün. Sonra doktora gittik içerisi iyice pıhtı dolmuş kürtaj yaptılar cok agladım cok. İlk defa kürtaj o psikoloji felan. Allahım bidaha yaşatmasın. Sadece hamile kalmakla bitmiyor Rabbim Bi mucize saglıkla kavustur nolur

Amiiin amin inşallah. Yaşadıkların ağır ve üzücü gerçekten ama toparlanmak zorundayız Benim de hiç ilerlemiyor 4. Tedavim olacak bana önerebileceğin bir şey var mı embriyo kalitesi için bir şeyler yaptın mı acaba

2 ay şeker yemedim tatlı yemedim arısütü bal polen karısımı aldım gittigidiyor dan.

Anladım ekstra serum genetik vs bişey yapılmamış yani. Amin canım saglıklı şekilde inşalah
Bizim genetik taramamız yapılmıştı düşükten sonra. Embriyoların kalitesi iyi olduğu için bende daha öncesinde hamile kaldığım için tutmasına çok yüksek ihtimal veriyordu zaten doktorlar. Çok şükür bekledikleri gibide oldu.

2 ay şeker yemedim tatlı yemedim arısütü bal polen karısımı aldım gittigidiyor dan.
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki canınıza can olur sizdeki problem tam olarak ne idi? Sürecinizden bahsedebilir misiniz? Nerede tedavi oldunuz? Benim de embriyo oluşurken 2 sefer sıkıntı oldu.

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki canınıza can olur sizdeki problem tam olarak ne idi? Sürecinizden bahsedebilir misiniz? Nerede tedavi oldunuz? Benim de embriyo oluşurken 2 sefer sıkıntı oldu.
Canım daha önce 2 tedavi embriyo oluşmadı zaten 1 ya da 2 yumurta toplandı 3 tedavi boyunca. 4. Tedavide şeker felan yemeyince 2 embriyo 5.güne gitti ikisi de konuldu ama malesef 7.haftada kese görmeye gittiğimiz gün içi kan dolmuş

Transfer günü Bi arkadaşla aynı anda olduk 1 tane embriyosu vardı ve 3.gündü. Benim ilk defa 2 embriyo ve 5.gündü. İnanın hamile kaldı ve saglıklı ilerliyor. Bu iş nasip inandım iyice. Ben de onunla bir hamile kaldım ama ben 2 hafta önce düşük oldu onun devam ediyor. Yani kaliteli 3. Gün 1 embriyo 2 embriyo farketmez. Allahım ol der olur. Sanırım ben anne olamıycam 4 tüp 2 asılama tüpler farklı şehirlerde. Rabbim maddi manevi psikolojik yardımcımuz olsun

Allah var yardımcı.Ol der olur.Allah gönlümüze inşirah ferahlığı versin

Zaman zaman ben de aynı karamsarlığa düşüyorum. 3. Tedavim yeni bitti bu sefer de yumurta bölünmedi. 10 gün bile uzun gelirken şimdi ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum.Ansızın ağlıyorum ama daha çok içime akıyor. Ama hep vardır bir hayır sözüne sığınıyorum. Demekki daha günü gelmemiş. Tutmaz denilenler tutuyor sağlıkla doğuyor. İnşallh bizim de bir zaman kısmetimiz vardır. Üzmeyin kendinizi demeyeceğim üzülün ama yılmayın lütfen. Embriyo elde etmişsiniz hatta 5. Güne gitmiş ne güzel. Yine gelir ve tutar bir dahaki sefere inşBu tedaviniz hangi merkezde olmuştu?

Ben şuan bekliyorum doktor hemen tüp bebek yapmayalım dedi polip varmış onu aldırdım ben de arısütü bal polen alacağım inşallah benim de embriyom kaliteli hale gelir
Benim de alındı polip şubatta inşalah tekrar çıkmaz. Geçen yıl da almışlardı yine çıkmıştı

Daha çıkmadı canım sonuçlar 20 günü bulur dediler bayram falan da girdi ya araya inşallah iyidir sonuç.Sen nasılsın nasıl gidiyor diyete devam sanırım:)
İyi çıkar inş.Çok devam değil Yiyorum ya.mesela oturup erişte yedim ne alaka yani sen diyettesin niye erişte yiyorsun yarın inşallah tekrar başlayacağım.Her hafta yarın diyorum ama hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…