Senin kilon yok be canım maşallah çok da güzelsin diyet dedikçe daha da yiyor insan :)İyi çıkar inş.Çok devam değilYiyorum ya.mesela oturup erişte yedim ne alaka yani sen diyettesin niye erişte yiyorsun yarın inşallah tekrar başlayacağım.Her hafta yarın diyorum ama hayırlısı.
Ben daha doğum kilosu vermeye uğraşıyorum çok iyi doğurdum yaSenin kilon yok be canım maşallah çok da güzelsin diyet dedikçe daha da yiyor insan :)
zeytinyağında incir ye her sabah aç karnına 2 tane yiyin doğal saf zeytinyağı ve pudrasız inir olacak ya da az pudralı.Birde prowomen ve teatrio kullandım benimde kalitsizdi pcos olduğum iiçin şükür bunlar çare oldu.Ben şuan bekliyorum doktor hemen tüp bebek yapmayalım dedi polip varmış onu aldırdım ben de arısütü bal polen alacağım inşallah benim de embriyom kaliteli hale gelir
Onu da yaptım yani inciri başka takviyeler de kullandım ama aynızeytinyağında incir ye her sabah aç karnına 2 tane yiyin doğal saf zeytinyağı ve pudrasız inir olacak ya da az pudralı.Birde prowomen ve teatrio kullandım benimde kalitsizdi pcos olduğum iiçin şükür bunlar çare oldu.
Tatildeyim döneyim adetimle başlıyoruz
Siklusumu bekliyoruz yakındır.Hayırlı olsun canım Eylül de mi?
Benim tedavim de Eylül de nasipse...
Ben de 6. Denememi yaptım sanırım bu da olmadı. 7. gün kan testi yaptım 3.18Topik gerilere gitmiş nerdesiniz kızlar...
Mücadeleye devam
Ben de 6. Denememi yaptım sanırım bu da olmadı. 7. gün kan testi yaptım 3.18
8. gün 1.20 çıktı
Amin canm insallahhhGeçmiş olsun canım.. allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah umut hep var lütfen moralini yüksek tutmaya çalış devam edeceğiz tedaviye ben 14. Denemede ikiz bebeği olanı okudum.. ALLAH büyük inşallah bir gün nasip olur hayırlısı bekleyen isteyen emek eden herkesin yüzünü güldürsün allahım inşallah..
Aklımdaydın biliyor musun inşallah bu sefer olmuştur diye dua etmiştim sanaBen de 6. Denememi yaptım sanırım bu da olmadı. 7. gün kan testi yaptım 3.18
8. gün 1.20 çıktı
5. Güne gelmiyorlar daha önce 5 tane vardı 3 tanesini 5. Güne beklettiler olmadı. Eşim de sorun yok. Şuan dondurulmuş embriyomuz da yokAklımdaydın biliyor musun inşallah bu sefer olmuştur diye dua etmiştim sanasenin embriyolarını neden 5.güne bekletmiyorlar canım eşinde sorun yoksa ? Donmuşun kaldı mi üzüldüm ya
Merhaba canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm... embriyoları genetiğe yollayıp öyle transfer olsan diye düşündüm?Merhaba kızlar. yeni 4. Tüp Bebek denemesinden sonra negatif aldım maalesef. Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite dendi yıllarca gitmediğimiz Dr kalmadı herkes normal yolla hamile kalabilirsin demesine rağmen yıllarca tedavi gördük üç tüp Bebek denmesine rağmen bırakın hamile kalmayı tüp Bebekte embiryolar kaliteli bile olmuyordu, üçüncü güne Zar zor bir iki tane embiryom kaplıyordu hep. Üçüncü tüp Bebek denememden 1.5 yıl sonra tam 4. Tüp Bebek tedavisi için hazırlanırken kendiliğinden ikiz hamile kaldım ama boş gebelik oldu. Maalesef zorunlu kürtajla keseler alındı. Bu sefer bir yıl daha bekledik belki tekrar hamilelik olur diye ama olmadığını anlayınca tekrar bir ay önce 4. Tüp Bebek denemesi yaptık 12 embiryom içinde yine aynıları oldu kala kala 4. Güne gününden biraz geride iki embiryo kaldı, transfer oldum tutmadı yeni sonucumu aldım. Bundan sonra ne yapacam bilmiyorum benim gibi aynı durumda olan var mı drlarınız ne diyor bu duruma?
İki gün önce yücel bey ve semra hanımla bu durumu görüştük yumurtanın geninde sıkıntı var dediler 5. Güne gidemediği için bunun tedavisi de mümkün değilmiş şuan tıpta yokmuş çaresi. Eşimin morfolojidi 1 sayısı 76 milyon sperm kaynaklı değil diyorlar bu durum yumurta kaynaklı dediler. Çok üzgünüm o günden sonra hiç çocuğum olmayacak gibi hissetmeye başladım
Teşekkür ederim canım amin inşaallah rabbim hepimizi bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhaba canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm... embriyoları genetiğe yollayıp öyle transfer olsan diye düşündüm?
Böyle bişey dedimi yücel bey bence çok mantıklı.. vazgeçmek yok madem bu yola baş koyduk olana kadar savaşacağız ve inşallah mutlu sona da ulaşacağız... ALLAH büyük...
Teşekkür ederim canım amin inşaallah rabbim hepimizi bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın
Genetiğe gidecek kalitede ve sayıda embiryo kalmadığı için embiryoları hiç genetiğe gönderemedik. Yaklaşık her tedavide 10 ve üstünde yumurta toplanıyor üçüncü güne gelince orta kalite iki embiryo falan kallıyor kalanları transfer ediyorlsr. Yücel bey tedavi başında genetiğe gönderelim dedi ama kalite olarak genetiğe gidecek kalitede değillerdi canım
Aynen canım pes etmek yok bizim yollarımız dikenliymiş ne yapalım olsun rabbim sabır versin de olana kadar pes etmek Yok.Anladım canım.. takviye ilaçlar vermiyorlar mı? Şimdiki planlamaları nasıl yücel beyin.. yücel bey çok iyi bir doktor pes etme nolur devam et.. bende 3. Tedavime başlayacağım olana kadar bırakmayı düşünmüyorum..
Biz savaşan ANNEleriz ve bu yolun sonunda kazanacağız ben yürekten inanıyorum..
Benim sana bide tavsiyem var bilmiyorum denedinmi ama arı sütü propolis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?