Tüp bebek yaptıran PCOS’lular

Ben detaya inmedim daha tedaviye başlamadık diye
Aaa benim de aynı senin gibi tedaviye başlayacağım ay kist gördü doktor. Hatta korona için bekledik bi de şimdi kist çıktı diye üzülmüştüm , doğum kontrol hapı kullandım bir sonraki ay kaybolmuştu. Sonra tedaviye başladık içini ferah tut senin de geçer başlarsınız tedaviye ☺

Aaa benim de aynı senin gibi tedaviye başlayacağım ay kist gördü doktor. Hatta korona için bekledik bi de şimdi kist çıktı diye üzülmüştüm , doğum kontrol hapı kullandım bir sonraki ay kaybolmuştu. Sonra tedaviye başladık içini ferah tut senin de geçer başlarsınız tedaviye ☺
Durdu durdu tam başlayacağız sürpriz yaptı. :KK70: O kadar bekledim 1 ay ne ki

Merhaba kızlar bende pcos malesef.
Pco olanlarda yumurta çok oluyomuş doktorun da beklentisi Yüksekti ama sadece 9 tane yumurta toplandı ve 2 embriyo donduruldu. Bana bu sayılar çok az geldi sizce neden böyle oldu? İlaç dozu düşüklüğü falan olabilir mi

Pco olanlarda yumurta çok oluyomuş doktorun da beklentisi Yüksekti ama sadece 9 tane yumurta toplandı ve 2 embriyo donduruldu. Bana bu sayılar çok az geldi sizce neden böyle oldu? İlaç dozu düşüklüğü falan olabilir mi
Merhaba canım , sayı normal yumurta sayın . Ama işin içine erkek sperm durumu girince her kaliteli yumurta dollenmiyor yani daha doğrusu her yumurta embriyo olmuyo , ben 10 gün önce op'u yani yumurtalar toplandı 14 tane yumurtamin 10 u kaliteli idi ,hatta embriyologum 10 adet kaliteli bebek adayımız var dedi ancak sadece 10 kaliteli yumurtadan 3 ü embriyo oldu . Ve onlarda kaliteli 3 embriyo dondurduk ,çünkü rahim dinlendirme oldu , çok yumurta olunca daha doğrusu pcos olunca rahim dinlenmesi lazım aslında bu büyük bir avantaj çok şükür . İlk adetimi opudan sonra gördüm, şimdi diğerinde sıra muhtemelen Eylül başı transfer olur bebeklerim ,buarada rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin dualarımız bayramin müjdesi ile kabul olsun

Ha buarada arkadaşlar ,sakin takilmayin yumurta sayısı ve embriyo sayısına . Önemli olan hayırlı şekilde hamilelik haberimizin alınması

Bence dert etme durumu. Aydan aya bile fark ediyormuş sayisi ve kalitesi. Ilaç dozunu düşük vermek zorundalar pco olanlarda. Çünkü sonu hüsran olabiliyor.

Merhaba canım , sayı normal yumurta sayın . Ama işin içine erkek sperm durumu girince her kaliteli yumurta dollenmiyor yani daha doğrusu her yumurta embriyo olmuyo , ben 10 gün önce op'u yani yumurtalar toplandı 14 tane yumurtamin 10 u kaliteli idi ,hatta embriyologum 10 adet kaliteli bebek adayımız var dedi ancak sadece 10 kaliteli yumurtadan 3 ü embriyo oldu . Ve onlarda kaliteli 3 embriyo dondurduk ,çünkü rahim dinlendirme oldu , çok yumurta olunca daha doğrusu pcos olunca rahim dinlenmesi lazım aslında bu büyük bir avantaj çok şükür . İlk adetimi opudan sonra gördüm, şimdi diğerinde sıra muhtemelen Eylül başı transfer olur bebeklerim ,buarada rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin dualarımız bayramin müjdesi ile kabul olsun
Bence dert etme durumu. Aydan aya bile fark ediyormuş sayisi ve kalitesi. Ilaç dozunu düşük vermek zorundalar pco olanlarda. Çünkü sonu hüsran olabiliyor.

testlerimiz yapıldığında eşimde sperm konusunda hiçbir problem çıkmamıştı değerler çok güzel demişti doktor. Benim de muhtemelen Eylül başı transferim galiba aynı hafta transfer olucaz:)

Merhaba kızlar benim yine aklıma bişey takıldı. Mesela transfer olduk -Allah korusun- negatif sonuçlandı. Dondurulmuş embriyomuz varsa onun transferini hemen bir sonraki ay yaparlar mı yoksa yine rahim dinlendirme süreci olur mu ?
bu rahim dinlendirme süreci hem uzun hem geçmek bilmiyor ya gün sayıyorum resmen :(

Bende de polikistik over var. 30 yumurta toplanmıştı, 13 tanesi dondurulmuştu.

Merhaba canım sana birşey soracaktım. Doğum kontrol hapından sonra regl kanaman da azalma oldu mu? Ben oldum ama leke şeklinde çok az geliyor. Sadece peçeteye silince

Yok olmadı normal geldi her zamanki gibiydi canım. belki daha sökülememiştir
Yok canım 3.gün bugün ne adet sancısı var ne de sökülme bakalım bugün doktora gideceğim. Kist gitmiş mi ona göre tedaviye başlayacağız. İnşallah gitmiştir ya. 6 senedir tedavi olabilmek için bekledim. Şimdi tam başladım bişey çıkıyor hep 🤔

Pcosum. 7 tane toplandi. 5.gun de hicbiri gelismedi blastokist olusmadi..doktor 1 gun daha sans vericez. Yarin da hicbiri dollenmezse tekrar toplama yapicaz dedi.. ertesi gun 1 tane dollenmis sadece.. dondurmuslar.. orta kalitenin biraz alti dedi doktor o 1 yumurta da 4bc idi.. transfer yapilirken umudum yoktu ama tuttu.. suan 12 haftalik hamileyim.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Back
X