• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Yaptıran/Yaptıracak Olanlar?

Erzehun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
13
4
1
28
Arkadaşlar merhaba, ben 24 yaşındayım. 6 aylık evliyim. FsH ilk seferinde 16 çıktı, sonraki ay 12'ye düştü. Amh ise düşük yani 0.72 çıktı. Doktorlar tüp bebek önerdiler. Üzerinden 2-3 ay kadar geçti. Bu ay tedaviye başlayacağız. Bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Bu süreçte ne yapmalıyım? Bu süreç nasıl bir süreç? Nelere dikkat etmeliyim?

Sakin ol. Hayırlı olsun. Kendini hamile kabul edip hamileler ne yer ne içer ona dikkat edeceksin. Bunun haricinde zaten diğer aşamaları doktorun anlatacak. Çok kolay değil süreç. Allah yardımcın olsun.

Takviye kullanıyor musun?

Sakin ol. Hayırlı olsun. Kendini hamile kabul edip hamileler ne yer ne içer ona dikkat edeceksin. Bunun haricinde zaten diğer aşamaları doktorun anlatacak. Çok kolay değil süreç. Allah yardımcın olsun.

Takviye kullanıyor musun?
Teşekkür ederim. Doktorum herhangi bir takviye vermedi ama kendim bitkisel kür yapıp içiyorum.

Folik asit vermedi mi? Ekstra vitaminler de oluyo içinde. Ben prowomen kullanıyorum. Bi sor istersen. Benim de amh düşük.

Arkadaşlar merhaba, ben 24 yaşındayım. 6 aylık evliyim. FsH ilk seferinde 16 çıktı, sonraki ay 12'ye düştü. Amh ise düşük yani 0.72 çıktı. Doktorlar tüp bebek önerdiler. Üzerinden 2-3 ay kadar geçti. Bu ay tedaviye başlayacağız. Bu süreçte dikkat etmem gereken şeyler hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? Bu süreçte ne yapmalıyım? Bu süreç nasıl bir süreç? Nelere dikkat etmeliyim?
Bu süreçde moral bozmak yok ve gerekli vitaminleri aksatmadan kullanman gerekiyor

Merhaba tedaviye basladınızmı? Ben bu ay basladım

Back
X