tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi?

Mirac440

Ümitvar olmak gerek...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
914
1.213
43
bizim tüp bebek yaptırmamız gerekiyor. fakat size garip gelebilir ama eşim embriyoların karışmasından korkuyor. olur da karışırsa diye bi türlü yanaşmıyor.çok sıkıntılıyım. bana önerebileceğiniz işinde titiz güvenilir ve başarılı bir merkez var mı? türkiyenin neresinde olduğunun bi önemi yok

büyük ve güvenilir merkezlere giderseniz böyle bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum
o kadar kişi çalışıyor dediğinizin olması milyonda bir ihtimal :kahve:

bu tarz haberler çıktığından dolayı(malesef olmuş hemde çok ismi tanınan hastanede) eşiniz endişe etmekte haklı ancak sadece bu konuda değil laboratuvarından doktoruna tam olarak güvenilir bir hastane olmalı. inşallah içinize sinen bir yer bulursunuz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

İstanbul Şişli Memorial da yaptırdık biz yaklaşık 2 yaşında oğlum var.İşlerinde oldukça titizler.İmkanınız varsa tavsiye ederim özellikle laboratuvar önemli tüp bebekte Memorial da bu konuda gerçekten iyiydi.

Gaziantep Nova Fertil’de yaptırdık. Çok memnun kaldık. Transferden önce kaç defa soruyorlar isminizi, eşinizin ismini. Bir karışıklık olmaması için dikkat ediyorlar.

Allah razı olsun cevaplarınız için bi konuşayım bakalım eşimle

İstanbul Şişli Memorial da yaptırdık biz yaklaşık 2 yaşında oğlum var.İşlerinde oldukça titizler.İmkanınız varsa tavsiye ederim özellikle laboratuvar önemli tüp bebekte Memorial da bu konuda gerçekten iyiydi.
Canım merhaba sizin tüp bebek sebebiniz neydi acaba ben de bu merkezde yaptırıcam bu ay başlıyorum bende pkos eşimde morfoloji problemi var

bizim tüp bebek yaptırmamız gerekiyor. fakat size garip gelebilir ama eşim embriyoların karışmasından korkuyor. olur da karışırsa diye bi türlü yanaşmıyor.çok sıkıntılıyım. bana önerebileceğiniz işinde titiz güvenilir ve başarılı bir merkez var mı? türkiyenin neresinde olduğunun bi önemi yok
Iyi bir yerde yatırmalısınız. Karışma o merkezin ticari faaliyetinin sonlanması demek.

Ben de bu konuda oldukca endişe etmistim. yaptırdığımız merkeze ilk bunu sormuştum.

O kadar aynı durumdayız ki ben eşimi ikna etmeyi başardım tedaviye başladık hatta cuma günü opu olacaktım içeri alınmak için bekliyordum bana demesin mi şimdi yumurtalıklarini alacaklar bende sperm vericem nereden bilelim icerdekilerle karışmayacak hamile kalirsan doğumdan sonra DNA testi yapalım dedi o kadar bozuldum ki rengim attı.. sonra içeri alındim anestezi verildi uyanır uyanmaz hemşireye karışmaz değil mi eşim çok endişe ediyor dedim o da embriyologlarla konuşursunuz sonra dedi :(
Ah o haberlere çıkanlar izlemez olaydık keşke ..

O kadar aynı durumdayız ki ben eşimi ikna etmeyi başardım tedaviye başladık hatta cuma günü opu olacaktım içeri alınmak için bekliyordum bana demesin mi şimdi yumurtalıklarini alacaklar bende sperm vericem nereden bilelim icerdekilerle karışmayacak hamile kalirsan doğumdan sonra DNA testi yapalım dedi o kadar bozuldum ki rengim attı.. sonra içeri alındim anestezi verildi uyanır uyanmaz hemşireye karışmaz değil mi eşim çok endişe ediyor dedim o da embriyologlarla konuşursunuz sonra dedi :KK43:
Ah o haberlere çıkanlar izlemez olaydık keşke ..
Aynısını ben yaşıyorum. kendince haklı da. o yüzden bi şey diyemiyorum ona da

Canım merhaba sizin tüp bebek sebebiniz neydi acaba ben de bu merkezde yaptırıcam bu ay başlıyorum bende pkos eşimde morfoloji problemi var
Eşimde morfoloji sorunu vardı benim de sağ tüpten geçiş azdı. Başka bir merkezde olumsuz bir aşılama yaptırmıştık hemen tüp bebek denemek istedik

merhaba, bu söylediğiniz ile ilgili medyada 1 haber cıkmış olsa da cok cok düşük bir ihtimal, embryolar sadece adınıza kayıtlı koordinatları olan cok yuksek güvenlikli tanklarda tutuluyor ve karısma ihtimali hiç yok. ama içinizin rahat olması açısından kendimin de tüp bebek transferini yaptırdığım brüksel tüp bebek ve yücel karamanı öneririm. bir de şu açıdan bakın, kimse kendi reputasyonunu böyle bir şey için riske atmaz emin olun merkezler için de durum en az bu kadar kritik...

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.
Hocam merhaba ben de Gökalp beye gidiyorum aynı ilacı kullandım aşılamam geçen Pazartesi yapıldı bugün test verdim çıkmadı sonuç olumsuz 3 gün sonra tekrar vereceğim bakalım hayırlısı olsun sizin bebeğiniz hayırlı olsun darısı kucağınıza almanıza inşallah Hocam benim sonuç olumsuz çıkarsa almak isterim ilaçlarınızı muhtemel tekrar başlıcam aşılama için bu arada ben de öğretmenim

Hocam merhaba ben de Gökalp beye gidiyorum aynı ilacı kullandım aşılamam geçen Pazartesi yapıldı bugün test verdim çıkmadı sonuç olumsuz 3 gün sonra tekrar vereceğim bakalım hayırlısı olsun sizin bebeğiniz hayırlı olsun darısı kucağınıza almanıza inşallah Hocam benim sonuç olumsuz çıkarsa almak isterim ilaçlarınızı muhtemel tekrar başlıcam aşılama için bu arada ben de öğretmenim
Merhaba memnun oldum. İletişim adresimi özelden yazdım. Güzel haberleriniz olsun inşallah .

Back
X