- 26 Şubat 2019
- 4.651
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
Hanımlar merhaba, benim sağda bir ve solda bir 1,5 cmlik toplamda iki adet çikolata kistim var. Yaklaşık hemen hemen 2,5 yıldır da çocuk istiyoruz, bundan 1.5 yıl önce kendiliğinden doğal yolla hamile kaldım fakat kalbi durdugu icin 6-7 haftalıkken kürtaj olmak durumunda kaldım. Sonra akışına bıraltığımız halde yine 1 yılı aşkın süre olmayınca geçen ay aşılama yapıldı, 3 yumurtam oluşmasına rağmen o da tutmadı. Bu ay tüp bebekte karar kıldık, doktor reglimin 21.günü tedaviye başlayacağını (uzun protokol yöntemini tercih edecegini) ve yurta toplama işleminden sonra taze transfer işlemi yapacagini soyledi.
Yaa inanın ben düne kadar yeni bir tedaviye başlayacağım icin mutluyken dün akşam burda taze transferin yaratacağı olumsuz etkiler ile ilgili bazı yazıları okuyunca resmen dün gözüme uyku girmedi. Onun dışında çikolata kistiyle ile de hemen hemen herkes olumsuz sonuç aldığını fln yazmış. Yaa gerçekten kendimi şu an çok stresli ve kötü hissediyorum ki. Şu an son anda acaba başka doktora mı gitsek diye akıl karışıklıkları yaşıyoruz. Aranızda taze transfer yaptırıp bebek sahibi olanlar
Çikolata kisti olup tüp bebek yaptırıp olumlu sonuçlar alanlar taze mi dondurulmuş embriyoyla mı yaptirip yaptirmadilarini yazarsa gercekten cok memnun olurum. Konu hakkinda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar.
Bu arada doktorum rezerv durumunun çok iyi oldugunu söyledi.
Yaa inanın ben düne kadar yeni bir tedaviye başlayacağım icin mutluyken dün akşam burda taze transferin yaratacağı olumsuz etkiler ile ilgili bazı yazıları okuyunca resmen dün gözüme uyku girmedi. Onun dışında çikolata kistiyle ile de hemen hemen herkes olumsuz sonuç aldığını fln yazmış. Yaa gerçekten kendimi şu an çok stresli ve kötü hissediyorum ki. Şu an son anda acaba başka doktora mı gitsek diye akıl karışıklıkları yaşıyoruz. Aranızda taze transfer yaptırıp bebek sahibi olanlar
Çikolata kisti olup tüp bebek yaptırıp olumlu sonuçlar alanlar taze mi dondurulmuş embriyoyla mı yaptirip yaptirmadilarini yazarsa gercekten cok memnun olurum. Konu hakkinda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar.
Bu arada doktorum rezerv durumunun çok iyi oldugunu söyledi.