Tüp Bebek yaptıranlar lütfen yardım eder misiniz ?

Bsks40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
120
71
98
27
Kızlar merhaba 16 Ağustos pazartesi 3.gün birinci kalite 1 tane embriyo transferim yapıldı. Transfer gününü saymazsak bugün transferimin 10.günü sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Yarın kan vermeyi dönüşüyorum . Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. Bu arada pcos var bende eşimde bi sorun yok. 4 yıllık evliyim çok uğraştım ve çok fazla belirti yaşadım. Bana bi akıl verin ya çok moralim bozuk

Aslında lokması lazımdı 10. Günde yine de kan testini beklemeniz gerekir belirtiler ilaçlardan da olabiliyor

Aslında lokması lazımdı 10. Günde yine de kan testini beklemeniz gerekir belirtiler ilaçlardan da olabiliyor
Bende öyle düşünüyorum o kadar çok okuyorum ki portalda genelde 10.gün sonuç alanlar oluyor bende negatif çıkınca kanda da negatif çıkacak diye bekliyorum ama umut işte içten içe de belki kanda çıkar diyorum . Çok moralim bozuldu ya

Haklısınız bende negatif sonuç almadığımda çok üzüldüm ama hiç belli olmaz sizi kendinizi negatife hazırlayın pozitif çıkarsa sevinirsiniz bence dünyanın sonu değil olmasa da inşallah tekrar dener güzel sonuç alırsınız

İnşAllah rabbim şaşırtır sevindirir hepimizi . Siz de mi tüp bebek yaptırdınız . Benim bu ilkti siz neler yaşadınız neler yaptınız acaba

İnşAllah rabbim şaşırtır sevindirir hepimizi . Siz de mi tüp bebek yaptırdınız . Benim bu ilkti siz neler yaşadınız neler yaptınız acaba
Evet B Enim ikinciydi ilkinde negatif oldu bunda pozitif inşallah devam eder. açıkcası ilkinde yemeğimi felan herşeyi kendim yaptım bilmiyorum ondan mı olmadı bunda dinlendim genelde

Ben de hep olucak gibi düşündüm ilk benimde..Çok inandım oldu da çok şükür ama 2. Kan testimde değer düştü az da olsa…o yüzden hiç belli olmuyor idrar da çıkmayıp kan da çıkan çok…Siz moralinizi yüksek tutun ben dünden önce ki gün dünyanın en mutlu insanıydım dün de ciğerlerim çıktı ağlamaktan…Hiç belli olmuyor bu işler…Allah hayırlısını nasip etsin inşallah…

Be im 8. günde idrar testinde negatif çıktı. 12. gün beta hcg 444 çıktı

Evet B Enim ikinciydi ilkinde negatif oldu bunda pozitif inşallah devam eder. açıkcası ilkinde yemeğimi felan herşeyi kendim yaptım bilmiyorum ondan mı olmadı bunda dinlendim genelde
Ben bugüne kadar inanın sırt üstü sürekli yattım ne yemek yaptım ne ev süpürdüm kısmet olmayınca ne yaparsanız yapın olmuyor sanırım eğer kısmetse de ev taşısanız olur ne bileyim demek ki benim kısmetim değil rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah sizin sorununuz neydi

Sizin de gönlünüze göre olur inşAllah bebeğiniz size tutunur bi zarar ziyan olmaz . Rabbim kimseye önce varlığını sonra yokluğunu hissettirmesin

Evet tabiki o da var . Bende çikolata kisti var ama çok küçük başka bir problem yoktu ama 4 yıldır olmuyordu

Benim de 3.gün embriyosu idi, ve 9.gün de idrar testi negatif çıktı, 12.günde kanda da negatif çıktı. Umarım sizin pozitif olur.

Evet tabiki o da var . Bende çikolata kisti var ama çok küçük başka bir problem yoktu ama 4 yıldır olmuyordu
Anladım rabbim inşAllah evladınızı size bağışlar sağlıcakla kucağınıza aldırır çok zor süreçler maddi manevi insanı yoran süreçler

Benim de 3.gün embriyosu idi, ve 9.gün de idrar testi negatif çıktı, 12.günde kanda da negatif çıktı. Umarım sizin pozitif olur.
Sanmıyorum ama Allah büyük inşAllah bi mucize olur. Sizin sorununuz neydi şuan da ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…