Aslında lokması lazımdı 10. Günde yine de kan testini beklemeniz gerekir belirtiler ilaçlardan da olabiliyorKızlar merhaba 16 Ağustos pazartesi 3.gün birinci kalite 1 tane embriyo transferim yapıldı. Transfer gününü saymazsak bugün transferimin 10.günü sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Yarın kan vermeyi dönüşüyorum . Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. Bu arada pcos var bende eşimde bi sorun yok. 4 yıllık evliyim çok uğraştım ve çok fazla belirti yaşadım. Bana bi akıl verin ya çok moralim bozuk
Bende öyle düşünüyorum o kadar çok okuyorum ki portalda genelde 10.gün sonuç alanlar oluyor bende negatif çıkınca kanda da negatif çıkacak diye bekliyorum ama umut işte içten içe de belki kanda çıkar diyorum . Çok moralim bozuldu yaAslında lokması lazımdı 10. Günde yine de kan testini beklemeniz gerekir belirtiler ilaçlardan da olabiliyor
Haklısınız bende negatif sonuç almadığımda çok üzüldüm ama hiç belli olmaz sizi kendinizi negatife hazırlayın pozitif çıkarsa sevinirsiniz bence dünyanın sonu değil olmasa da inşallah tekrar dener güzel sonuç alırsınızBende öyle düşünüyorum o kadar çok okuyorum ki portalda genelde 10.gün sonuç alanlar oluyor bende negatif çıkınca kanda da negatif çıkacak diye bekliyorum ama umut işte içten içe de belki kanda çıkar diyorum . Çok moralim bozuldu ya
İnşAllah rabbim şaşırtır sevindirir hepimizi . Siz de mi tüp bebek yaptırdınız . Benim bu ilkti siz neler yaşadınız neler yaptınız acabaHaklısınız bende negatif sonuç almadığımda çok üzüldüm ama hiç belli olmaz sizi kendinizi negatife hazırlayın pozitif çıkarsa sevinirsiniz bence dünyanın sonu değil olmasa da inşallah tekrar dener güzel sonuç alırsınız
Umarım kanda pozitife döner ama sonuç negatif gibi malesef silikte olsa çıkması lazımdıBaşına böyle birşey gelen yok mu
Evet B Enim ikinciydi ilkinde negatif oldu bunda pozitif inşallah devam eder.İnşAllah rabbim şaşırtır sevindirir hepimizi . Siz de mi tüp bebek yaptırdınız . Benim bu ilkti siz neler yaşadınız neler yaptınız acaba
Ben de hep olucak gibi düşündüm ilk benimde..Çok inandım oldu da çok şükür ama 2. Kan testimde değer düştü az da olsa…o yüzden hiç belli olmuyor idrar da çıkmayıp kan da çıkan çok…Siz moralinizi yüksek tutun ben dünden önce ki gün dünyanın en mutlu insanıydım dün de ciğerlerim çıktı ağlamaktan…Hiç belli olmuyor bu işler…Allah hayırlısını nasip etsin inşallah…İnşAllah rabbim şaşırtır sevindirir hepimizi . Siz de mi tüp bebek yaptırdınız . Benim bu ilkti siz neler yaşadınız neler yaptınız acaba
İnşAllahUmarım kanda pozitife döner ama sonuç negatif gibi malesef silikte olsa çıkması lazımdı
negatifsede umudunuz yitirmeyin yeniden başlayın ben 3. denemde pozittifi gördümİnşAllah
Ben bugüne kadar inanın sırt üstü sürekli yattım ne yemek yaptım ne ev süpürdüm kısmet olmayınca ne yaparsanız yapın olmuyor sanırım eğer kısmetse de ev taşısanız olur ne bileyim demek ki benim kısmetim değil rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahEvet B Enim ikinciydi ilkinde negatif oldu bunda pozitif inşallah devam eder.açıkcası ilkinde yemeğimi felan herşeyi kendim yaptım bilmiyorum ondan mı olmadı bunda dinlendim genelde
darısı başımıza olur inşAllahBe im 8. günde idrar testinde negatif çıktı. 12. gün beta hcg 444 çıktı
Sizin de gönlünüze göre olur inşAllah bebeğiniz size tutunur bi zarar ziyan olmaz . Rabbim kimseye önce varlığını sonra yokluğunu hissettirmesinBen de hep olucak gibi düşündüm ilk benimde..Çok inandım oldu da çok şükür ama 2. Kan testimde değer düştü az da olsa…o yüzden hiç belli olmuyor idrar da çıkmayıp kan da çıkan çok…Siz moralinizi yüksek tutun ben dünden önce ki gün dünyanın en mutlu insanıydım dün de ciğerlerim çıktı ağlamaktan…Hiç belli olmuyor bu işler…Allah hayırlısını nasip etsin inşallah…
Allah izin verirse tekrar deniycem zaten bu çok çok büyük ihtimalle negatif ama tekrar devam ederim . Ne zaman başlıyorlar acaba daha sondanegatifsede umudunuz yitirmeyin yeniden başlayın ben 3. denemde pozittifi gördüm
Evet tabiki o da var . Bende çikolata kisti var ama çok küçük başka bir problem yoktu ama 4 yıldır olmuyorduBen bugüne kadar inanın sırt üstü sürekli yattım ne yemek yaptım ne ev süpürdüm kısmet olmayınca ne yaparsanız yapın olmuyor sanırım eğer kısmetse de ev taşısanız olur ne bileyim demek ki benim kısmetim değil rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahsizin sorununuz neydi
Anladım rabbim inşAllah evladınızı size bağışlar sağlıcakla kucağınıza aldırır çok zor süreçler maddi manevi insanı yoran süreçlerEvet tabiki o da var . Bende çikolata kisti var ama çok küçük başka bir problem yoktu ama 4 yıldır olmuyordu
Sanmıyorum ama Allah büyük inşAllah bi mucize olur. Sizin sorununuz neydi şuan da ne durumdasınızBenim de 3.gün embriyosu idi, ve 9.gün de idrar testi negatif çıktı, 12.günde kanda da negatif çıktı. Umarım sizin pozitif olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?