Amin inşallah evet çok çok zor bir süreç inşallah sizde diğer tedavinizde pozitif sonuç alırsınızAnladım rabbim inşAllah evladınızı size bağışlar sağlıcakla kucağınıza aldırır çok zor süreçler maddi manevi insanı yoran süreçler
Amin inşAllah hamilelerin duaları kabul olur derler duanızda eksik etmeyin bizleriAmin inşallah evet çok çok zor bir süreç inşallah sizde diğer tedavinizde pozitif sonuç alırsınız
Her zaman dua ediyorum çünkü ancak biz birbirimizi anlayabilirizAmin inşAllah hamilelerin duaları kabul olur derler duanızda eksik etmeyin bizleri
ilkinden sonra 3 ay ara verdirmişti doktor bize hormaonlar düzene girsin rahim dinlensin diye 3. tedaviye de 2. den 5 ay sonra başladıkAllah izin verirse tekrar deniycem zaten bu çok çok büyük ihtimalle negatif ama tekrar devam ederim . Ne zaman başlıyorlar acaba daha sonda
Çok ara veriliyormuş . Hayırlısı olsun artık inşAllah biz de başllarız tekrarilkinden sonra 3 ay ara verdirmişti doktor bize hormaonlar düzene girsin rahim dinlensin diye 3. tedaviye de 2. den 5 ay sonra başladık
inşAllah bir dahaki sefer sonucunuz güzel olur Rabbim sizede nasip etsinÇok ara veriliyormuş . Hayırlısı olsun artık inşAllah biz de başllarız tekrar
3.gün embriyosu genelde transferin 9.gününde doğru sonuç veriyor. Inşallah kanda pozitife döner.Kızlar merhaba 16 Ağustos pazartesi 3.gün birinci kalite 1 tane embriyo transferim yapıldı. Transfer gününü saymazsak bugün transferimin 10.günü sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Yarın kan vermeyi dönüşüyorum . Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. Bu arada pcos var bende eşimde bi sorun yok. 4 yıllık evliyim çok uğraştım ve çok fazla belirti yaşadım. Bana bi akıl verin ya çok moralim bozuk
İnşAllah ya bir umut arıyoruz işte yarın kan vericem inşAllah sonucu yine yazarım buraya3.gün embriyosu genelde transferin 9.gününde doğru sonuç veriyor. Inşallah kanda pozitife döner.
AmiiinSizin de gönlünüze göre olur inşAllah bebeğiniz size tutunur bi zarar ziyan olmaz . Rabbim kimseye önce varlığını sonra yokluğunu hissettirmesin
3. Gun embriyosu bazen geç cikiyor canimKızlar merhaba 16 Ağustos pazartesi 3.gün birinci kalite 1 tane embriyo transferim yapıldı. Transfer gününü saymazsak bugün transferimin 10.günü sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Yarın kan vermeyi dönüşüyorum . Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. Bu arada pcos var bende eşimde bi sorun yok. 4 yıllık evliyim çok uğraştım ve çok fazla belirti yaşadım. Bana bi akıl verin ya çok moralim bozuk
Geç döllenmiş olabiliyor fakat portalda okuduğum kadarıyla 10.gün %90 sonuç çıkmış . Yine de Allah tan Ümit kesilmez bi mucize olmasını bekliyorum3. Gun embriyosu bazen geç cikiyor canim
Aynen öyle canım insallah bebegin seninledirGeç döllenmiş olabiliyor fakat portalda okuduğum kadarıyla 10.gün %90 sonuç çıkmış . Yine de Allah tan Ümit kesilmez bi mucize olmasını bekliyorum
Allah'tan umut kesilmez, her nasip vaktine esirdir. Bizim sebebsiz infilite 4 yıllık evliyim ilaçlarla, bitkisel kürler, ile çatlatma iğnesi, sonuç vermeyince direk tüp bebek yaptırdık, tutmadı tabi, temmuz ayında negatif aldım doktorum 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi. Beklemedeyim şuan.Sanmıyorum ama Allah büyük inşAllah bi mucize olur. Sizin sorununuz neydi şuan da ne durumdasınız
Bende çok büyük ihtimalle bekliycem yarın kan sonucunu öğrenince. Peki sizin sorununuz ne kaçıncı denemenizAllah'tan umut kesilmez, her nasip vaktine esirdir. Bizim sebebsiz infilite 4 yıllık evliyim ilaçlarla, bitkisel kürler, ile çatlatma iğnesi, sonuç vermeyince direk tüp bebek yaptırdık, tutmadı tabi, temmuz ayında negatif aldım doktorum 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi. Beklemedeyim şuan.
Doktorlar bi sorun bulamadı, sebebsiz yani. Benim ilk denememdi. Dondurulmuş 5.gün embriyom var onun için 3 ay sonra başlıcazBende çok büyük ihtimalle bekliycem yarın kan sonucunu öğrenince. Peki sizin sorununuz ne kaçıncı denemeniz
İnşAllah bi daha ki sefere hepimizinki olur ne diyeyim kimsenin yüreğine rabbim umutsuzluk vermesin gözyaşı döktürmesinDoktorlar bi sorun bulamadı, sebebsiz yani. Benim ilk denememdi. Dondurulmuş 5.gün embriyom var onun için 3 ay sonra başlıcaz
Merhaba sonucunuz nasıl olduKızlar bakar mısınz ? Bugün sabah kan verdim sağlık ocağından sonuç pazartesiye çıkarmış . Şimdi size sormak istediğim birşey var biraz önce lavaboya girdim ve kurulanırken peçete pembe kan oldu anlamadım başınıza böyle birşey geldi mi hiç
Maalesef negatifMerhaba sonucunuz nasıl oldu
Hayatta her şeyin hayırlısı olsun. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızMaalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?