Tüp Bebek yaptıranlar lütfen yardım eder misiniz ?

Anladım rabbim inşAllah evladınızı size bağışlar sağlıcakla kucağınıza aldırır çok zor süreçler maddi manevi insanı yoran süreçler
Amin inşallah evet çok çok zor bir süreç inşallah sizde diğer tedavinizde pozitif sonuç alırsınız

Allah izin verirse tekrar deniycem zaten bu çok çok büyük ihtimalle negatif ama tekrar devam ederim . Ne zaman başlıyorlar acaba daha sonda
ilkinden sonra 3 ay ara verdirmişti doktor bize hormaonlar düzene girsin rahim dinlensin diye 3. tedaviye de 2. den 5 ay sonra başladık

3.gün embriyosu genelde transferin 9.gününde doğru sonuç veriyor. Inşallah kanda pozitife döner.

3. Gun embriyosu bazen geç cikiyor canim

Sanmıyorum ama Allah büyük inşAllah bi mucize olur. Sizin sorununuz neydi şuan da ne durumdasınız
Allah'tan umut kesilmez, her nasip vaktine esirdir. Bizim sebebsiz infilite 4 yıllık evliyim ilaçlarla, bitkisel kürler, ile çatlatma iğnesi, sonuç vermeyince direk tüp bebek yaptırdık, tutmadı tabi, temmuz ayında negatif aldım doktorum 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi. Beklemedeyim şuan.

Bende çok büyük ihtimalle bekliycem yarın kan sonucunu öğrenince. Peki sizin sorununuz ne kaçıncı denemeniz

Bende çok büyük ihtimalle bekliycem yarın kan sonucunu öğrenince. Peki sizin sorununuz ne kaçıncı denemeniz
Doktorlar bi sorun bulamadı, sebebsiz yani. Benim ilk denememdi. Dondurulmuş 5.gün embriyom var onun için 3 ay sonra başlıcaz

Kızlar bakar mısınz ? Bugün sabah kan verdim sağlık ocağından sonuç pazartesiye çıkarmış . Şimdi size sormak istediğim birşey var biraz önce lavaboya girdim ve kurulanırken peçete pembe kan oldu anlamadım başınıza böyle birşey geldi mi hiç

Merhaba sonucunuz nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…