Çok teşekkür ederim. Birde kalan yumurtaları dondurcaklarmı nasıl olacak kaç defa deneme olurDilerim tedaviniz başarılı olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Doktorlar artık işi şansa bırakmıyor.Tutması için ekstra iğneler ilaçlar veriyorlar.Önce yumurta geliştiren iğneler ve destek ilaçlarını kullanacaksınız. İğneleri kendinizde yapabilirsiniz. O kadar zararsız ve kolay.Yeterli seviyeye geldiğinde siz uyurken yumurtalarınız küçük bir operasyonla toplanacak ki kolay bir işlem merak etmeyin. Sonra laboratuvar ortamında döllenecek.3 yada 5 gün sürebilir. Sizi her gün laboratuvardan arayıp yumurtanın gelişimi hakkında bilgi verirler. Ve son olarak transfer.Transferde kolay bir işlem.Siz olabildiğiniz kadar rahat ve umutlu olun yeter. Eşinizin desteği çok önemli.Size yürek dolusu sevgiler.
Yaptırdınızmı sizYumurtalarınız fazlasıyla yetiyorsa kullanılmayan yumurtalar için donduralımmı teklifi size yapılır.İsterseniz dondurabilirsiniz. Kaç defa deneme olacağı da yumurta sayısı ve kalitesine bağlı.
Hayırlısı inşallah hepimiz için. Sebep bellimi tutmamaHayır tutmadı.Henüz bebek yok.
Merhaba sanırım tüp bebek yaptırdınız v3 pozitif :) hangi hastane ve hangi doktora yaptırdınız yardımcı olur musunuz lütfenÇok teşekkür ederim umudunu yitirme Allah nasip etmiştir inşallah
İkinci denemem canım ilk denemede kaybettim ocak ayında kürtaj oldum . Bunu bahcecide cem beyde yaptırdıkMerhaba sanırım tüp bebek yaptırdınız v3 pozitif :) hangi hastane ve hangi doktora yaptırdınız yardımcı olur musunuz lütfen
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. bugün doktorumuz bize de tüp bebek dedi ve çok korkuyorum strese girdim nasıl bir süreç biraz bahsedebilir misin ve fiyatını da merak ediyorumİkinci denemem canım ilk denemede kaybettim ocak ayında kürtaj oldum . Bunu bahcecide cem beyde yaptırdık
10 bini buluyor genelde ama genetik tarama filan yapılırsa daha farklı fiyat çıkabilir korkma korkulacak bır durum yok strese girme şuanda tüp bebek ile ilgili hangi ayda yaptırcaksan arkadaslar bulursun kendine transfere geri sayım diye topik var arkadas bulursun kendine oralara takılAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. bugün doktorumuz bize de tüp bebek dedi ve çok korkuyorum strese girdim nasıl bir süreç biraz bahsedebilir misin ve fiyatını da merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?