Tüp bebek yaptıranlar

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.263
133
Selamlar herkese .. Ben 27 yaşında 3 senelik evliyim. Sebepsiz infertilite sonucu 3 negatif aşılamam var. Bu ay tüp bebeğe başlıyorum gonal f 150 lik dozla.

Yaşadıklarımı paylaşmak ve tüp bebek yaptıranların deneyimlerinden faydalanmak için bu postu açtım. O yüzden deneyimi olanları bekliyorum arkadaşlar

Asilamayla ayni ilerliyor diyebilirim bende gonal f 150 dozla basladim ama polikistik oldugum icin cok fazla yumurtam olustu 24 adet yumurta toplandi..Bizim ileri hiz sayi ve mirfoloji sıkıntımız vardi 8 embriyomuz olustu 3. Gune 4 embriyo cikabildi..Ben her kontrole cok umutlu ve guleryuzle gittim ilk gunden itibaren tutacak dedik esimle sakalasiyorduk hadi yavrumuzu alip gelelim diye.. Benim falza yumurta toplandigi icin vucudum su topladi biraz dinlendik embriyolarimiz donduruldu doktor iki ay sonra gel demisti ben tatilime gittim hazir degilim dedim 4. Ayda gittim onemli olan benim hazir olmamdi tek embriyo transferim oldu ben sag tarafimda elimi tutuyormusum esime bebegimiz sagda olacak hissediyorum demistim gercekten de ilk bastan beri sag tarafimizda.. Sizde hep olumlu düsunun guzel seyler hissedin karamsarliga asla düsmeyin tup bebek 10-15 gun de bitiyor 12 gun sonrada sonuc aliyorsun yani sadece 1 ayda sonuclaniyor.. Bol bol dua edin hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim yüzünüzu güldürsun insallah en kisa zamanda guzel sonucu alin..

Allah razı olsun canım, Allah size de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Peki embriyoların hepsini dondurmak şart mı, yani ben transferi istiyorum bu ay. Kalanları dondurmayı düşünüyorum hani tutmazsa kalanları denerim diye

Aminn cok tesekkur ederim...Yok tabiki transferiniz olabilir benim dedigim gibi cok yumurta toplandigi icin vucut su topladi buda ciddi bir durum oyuzden vucudu dinlendirip oyle devam edelim dedi doktorumuz oyuzden dondurduk eger hersey yolunda gitseydi direk transferimiz yapilacakti kalan embriyolar dondurulacakti..

Anladım, çok soru soruyorum kusura bakmayın kaç gün iğne kullandınız?

Anladım, çok soru soruyorum kusura bakmayın kaç gün iğne kullandınız?
Adetin ücüncü gunu baslayip 10 gun kullanmistim 14. Gun yumurta toplama islemi yapilmisti yanlis hatirlamiyorsam.. Biz dondurulmuslarla devam edince hap kullandim 14. Gune kadar gonalf yoktu oyuzden net hatirlayamadim ama transferden sonra koldan kan sulandirici igneler vardi onlara devam etmistik..

Bugün ilk kontrolüm vardı. Şimdilik 2 yumurta var biri 14 biri 11 mm miş. Daha küçükler de varmış. E2 verdim sonucu 4 te çıkacak.. Bunun dışında gonal f dozu 250 ye çıktı pazartesiye kadar. Haftasonu için de yumurta tutucu bi iğne kullanacakmışım. Pazartesi tekrar gidicem.. Hayırlısı bakalım durumlar şuan için böyle

Allah nasip ederse yarın yumurta toplamam var.. 10 civarında bi yumurta görünüyor yumurtalıklarda. İlk deneme için nasıl bilmiyorum, deneyimli olanlar varsa dinlemek isterim

Bugün opu yapıldı, 11 yumurtam toplanmış. Yarın arayacaklar döllenme durumu hakkında bilgi verecekler

Allah evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Yaşadıklarımız birebir benziyo bende pkoluyum eşimde morfoloji ve hız sorunu var.
3.denememde 23 yumurta toplandı 4 tane 3.gün olarak donduruldu.
Son 2si transfer edildi şuan sonuç için gün sayıyorum.
Sizdede döllenmede sorun var mıydı.
Transfer edilen embriyonuz 3.gün embriyosumuydu
İlk kan değerinizi hatırlıyomusunuz.
Çok soru sordum hakkınızı helal edin :)

Olur mu oyle sey seve seve yardimci olurum transfer edilen embriyolar hep 3. Embriyosuydu iki kere denedik tup bebek.. 5. Gune cikmadi embriyolarimiz ilk kan degerim ilk gebeligimde 400 kusurdu ikiz gebelikti 16. Haftamda kaybettim ikinci gebeligimde 190 di kan sonucum Rabbim evlat isteyen dileyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah...

Cnm geçmiş olsun ben seni gebe biliyordum eski konularından. Kaybına çok üZüldüm bak şimdi bu konunu görünce. Çok büyük geçmiş olsun inş tüb bebek ile hemen güzelce sonuçlanır kucağın dolar tez vakitte.

Çok teşekkür ederim ama benim kaybım yok canım. Hiç hamile kalmadım şimdiye kadar

Biraz önce haber geldi. 11 yumurtadan 6 sı olgun değilmiş. Kalan 5 tanenin de 3 ü döllenmiş. Durum kötü mü dersiniz

Amin inşallah sağolun benimde 1.denemede 5.gün 2.denemede 4.gün transferim oldu 2side negatif.
Şuanda 3.transferim 3.gün 2 taneyle oldu.
sonucu daha öğrenmedik 5.gün 0.42 çıkmıştı beta sizce yükaelir mi var mı umut

5. Gün cok erken bizim doktorumuz 6. Gün tutunabilir 6. Gun ile 9. Gune kadar dikkat et demisti yani belki daha yeni tutunacak oyuzden 12. Gune kadar bekleyin tabiki umut var neden olmasin Rabbim hayirlisiyla nasip etsin yüzünüzü guldürsün insallah...

İnşallah canım biran oluyo oldu tamam diyorum biran oluyo bu seferde olmadı diye karamsarlığa kapılıyorum.
5.gün embriyolarımdan belki bu kadar umutlu değildim ama bu sefer 3.gün olanlardan daha çok umutluyum inşallah umudum gerççek olur tutunurlar

Arkadaşlar bendr tup bebek yolcusuyum ve bu 2.denememiz dün transferim oldu iki yumurta koyuldu Ayın. 14.de kan testi yapıcaz. Dünden beri gerginlik sıkıntı kasık ağrısı o hormon ilaclarinin vucudumdaki psikolojik etkileri bide ya olmazsa düşüncesi beni yiyip bitiriyor Allah bekleyiş içinde olan kim varsa beklediğini nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…