Amiin İnşallah. Kaçıncı gün embriyosu koyuldu? Benim de yarın transfer nasipseArkadaşlar bendr tup bebek yolcusuyum ve bu 2.denememiz dün transferim oldu iki yumurta koyuldu Ayın. 14.de kan testi yapıcaz. Dünden beri gerginlik sıkıntı kasık ağrısı o hormon ilaclarinin vucudumdaki psikolojik etkileri bide ya olmazsa düşüncesi beni yiyip bitiriyor Allah bekleyiş içinde olan kim varsa beklediğini nasip etsin amin
Allah razı olsun .5.gün embriyo su koydularAmiin İnşallah. Kaçıncı gün embriyosu koyuldu? Benim de yarın transfer nasipse
Ne güzel gayet iyi. Benim 3.gün olacak. Zaten embriyom da fazla olmadı. Hatta bölünüyorlar mı bugün onu bile bilmiyorum. Sabah belli olacak herşeyAllah razı olsun .5.gün embriyo su koydular
Amin inşallah hep beraber paylaşırız burdaAllah biliyor ve o nasip ederse inşallah olur kaçıncı gün olduğu önemli değil güzel kardeşim çok yazı okudum tamamen nasip inşallah güzel haberlerini de burda paylasirsin beklemek çok zor bu aşamaya kadar zorlu yollardan geçtik umarım yazılmıştır kaderimize hayırlısı ile
2 embriyo transferi oldum biraz önce kızlar. Rabbimden hayırlısı artık
Herşeyi yazıcam İnşallah çok teşekkürler :)Rabbim devamını getirsin inş rahminde tutunup yerleşirler :) gelişmeleri yaz takip edelim cok heycanlı:)
Progeston iğne çok zor mu fobim var benim başka yolu yok mu bununHerşeyi yazıcam İnşallah çok teşekkürler :)
Yani sonrasında biraz acıyor ama o kadar korkulacak bişey değilProgeston iğne çok zor mu fobim var benim başka yolu yok mu bunun
Igne fobim var benimYani sonrasında biraz acıyor ama o kadar korkulacak bişey değil
Fitil yada jel de verebilirler. Bence söyleyin fobinizi.Igne fobim var benim
Benim de öyle, hafif kasık ağrısı oluyor arada. Ben çok da yatmadım açıkçası evin işini yapıyorum İnşallah bi zararı olmuyordur. Senin kaçıncı gün embriyosu ?Hayırlı olsun canım inşallah o mutlu haberi alırsın bugün benim 5.günüm yazı okumaktan bi hal oldum herkezde belirtiler olmuş bende hiçbi belirti yok ara ara sadece hafif kasık ağrısı oluyo çok korkuyorum tutmiycak diye beklemek çok zor
söyleyeceğim daha o aşamaya gelmediğim için benim fobim kalçadan olan sizin de mi kalçadan bu her gün olanBen prolutex diye iğne vuruyorum her gün alıştım vurmaya eğer fobi derecesinde ise soyleseydin keşke doktora
siz transfer oldunuz muÇatlama iğnesini kalçadan 'di benim digerleri hep göbeğimden vurdum
hımm şimdi gördüm hayırlısı inşallah tutunurlar bana kalcadan iğne vermesinler de göbeği yaparım :)5.gün embriyosu iki tane koydular canım ama önemli ola bu değil tutunucakmi orası işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?