- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
-
Merhaba,Merhaba arkadaşlar..
Benim tüp bebek yaptırma sebebim yumurta büyümemesi, hsg temiz sperm var, regl düzenli amh 1.76 ama yumurta olmuyordu tanısı konmş sadece bu var sizin bu yola girme sebepleriniz neler?
İnşallah kucağınıza almak nasip olsun peki denemeniz kaçıncıMerhaba,
Benim tüp bebek yaptırma sebebim yaşımın ileri olması ve yumurta kalitesizliği.
Aminnİnşallah kucağınıza almak nasip olsun peki denemeniz kaçıncı
Benmde 3 embriyo oluştu 6. Günde 5aa olarak donduruldu muhtemelen ağusts ilk haftası transfer gibi duruyor :)))Aminninşallah siz de en kısa zamanda kucağınıza alırsınız 1 senedir uğraşıyorum 4 opu 1 transfer oldu. Sizin?
Benim gibi hiçbir sebep bulunamadan yaptıran var mı merak ettim gerçektenMerhaba arkadaşlar..
Benim tüp bebek yaptırma sebebim yumurta büyümemesi, hsg temiz sperm var, regl düzenli amh 1.76 ama yumurta olmuyordu tanısı konmş sadece bu var sizin bu yola girme sebepleriniz neler?
Bayılma ve uyuşturma yok transferde gerekte yok 5 dk lık bişeymişşşTüp bebek çok pahalı olmuş , transferde uyutuluyomu yoksa sadece orası mi uyusuyo
Banada öyle dediler dediler bi baktm 7 yıl geçmiş elde var sıfırBenim gibi hiçbir sebep bulunamadan yaptıran var mı merak ettim gerçektenSebebi bulamıyorlar her şey yolunda hatta çok çok iyi çıkıyor. Gittiğim her doktor kendi kendine dene diyip gönderiyordu hâlâ da öyle Tüp bebek yaptırdım tuttu ilk denemede ama kaybettim. Şimdi tekrar deniycem ama yine aynı şeyler "3-4 ay doğal dene, bir sorun yok olur" cümlesi ve olmaması
Aynen malesef sonuç yokBanada öyle dediler dediler bi baktm 7 yıl geçmiş elde var sıfır
Bnm durumum farklı biz ilişkiye giremiyoruz eşimle ondan denemeyi düşünüyorumBayılma ve uyuşturma yok transferde gerekte yok 5 dk lık bişeymişşş
+1Azospermi
Bunu aşmanız gerek bir şekilde. sorun tüptede vajinal us yapacaklar zorlanırsınızBnm durumum farklı biz ilişkiye giremiyoruz eşimle ondan denemeyi düşünüyorum
Yaşım 33Merhaba arkadaşlar..
Neden ilişki olmuyor ? Önce bunu halledin bence bebek sonra. Belki hiç gerek bile kalmaz hemen olur bebişiniz :)Bnm durumum farklı biz ilişkiye giremiyoruz eşimle ondan denemeyi düşünüyorum
Bencede belkide hemen olacak yani tüp bebek nasıl olacak bu şekilde hep karındam yada bayıltarak olmaz kiNeden ilişki olmuyor ? Önce bunu halledin bence bebek sonra. Belki hiç gerek bile kalmaz hemen olur bebişiniz :)
Yok Canm bence doktorlar da sadece böyle bir sorun varsa kabul etmez. Belki vajinismusdur arkadaşBencede belkide hemen olacak yani tüp bebek nasıl olacak bu şekilde hep karındam yada bayıltarak olmaz ki
Aparat alıyorum içime ama penis olmuyor bir türlü eşimin de sorunu var sertleşme iktidarsizlikBencede belkide hemen olacak yani tüp bebek nasıl olacak bu şekilde hep karındam yada bayıltarak olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?