Tüp bebek yaptırma sebepleriniz

Merhaba arkadaşlar..
Benim tüp bebek yaptırma sebebim yumurta büyümemesi, hsg temiz sperm var, regl düzenli amh 1.76 ama yumurta olmuyordu tanısı konmş sadece bu var sizin bu yola girme sebepleriniz neler?
Merhaba,
Benim tüp bebek yaptırma sebebim yaşımın ileri olması ve yumurta kalitesizliği.

Merhaba arkadaşlar..
Benim tüp bebek yaptırma sebebim yumurta büyümemesi, hsg temiz sperm var, regl düzenli amh 1.76 ama yumurta olmuyordu tanısı konmş sadece bu var sizin bu yola girme sebepleriniz neler?
Benim gibi hiçbir sebep bulunamadan yaptıran var mı merak ettim gerçekten Sebebi bulamıyorlar her şey yolunda hatta çok çok iyi çıkıyor. Gittiğim her doktor kendi kendine dene diyip gönderiyordu hâlâ da öyle Tüp bebek yaptırdım tuttu ilk denemede ama kaybettim. Şimdi tekrar deniycem ama yine aynı şeyler "3-4 ay doğal dene, bir sorun yok olur" cümlesi ve olmaması

Banada öyle dediler dediler bi baktm 7 yıl geçmiş elde var sıfır

Merhaba arkadaşlar..
Yaşım 33
Eşim de azospermiye yakın biz de bu sebeple başlayacaz bakalım hepimiz için güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…