- 11 Ekim 2022
- 318
- 199
- 33
- 35
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
-
Vajinismus tedavisi tüp bebekten bin kat kolay bence, vajinusmus tedavisi olduğum için söylenmiş önce bu problemi çözün benceAparat alıyorum içime ama penis olmuyor bir türlü eşimin de sorunu var sertleşme iktidarsizlik
4 senedir devam
Sık sık vajinal muayene olmanız gerekebilir, önce ilişki problemini çözmeye çalışın bence.Bnm durumum farklı biz ilişkiye giremiyoruz eşimle ondan denemeyi düşünüyorum
Biz daha yeni başlıyoruz ama ağlanacak halime güler oldum4 senedir devam
Buralarda dolanmamız belli değil mi hepimiz hunilendik.Biz daha yeni başlıyoruz ama ağlanacak halime güler oldumhuni ile gezeceğim yakında. Herkese tayinden sonra bebek düşünüyorum dediğim bir yaz oldu
Hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşallahBenmde 3 embriyo oluştu 6. Günde 5aa olarak donduruldu muhtemelen ağusts ilk haftası transfer gibi duruyor :)))
Ya bana da soranlara hep tayin belli olsun sonra dedim durdumBiz daha yeni başlıyoruz ama ağlanacak halime güler oldumhuni ile gezeceğim yakında. Herkese tayinden sonra bebek düşünüyorum dediğim bir yaz oldu
Tüp yaptığımı Kimseye sölemicem dedim bi mahallenin bakkalı kaldı söylemediğimYa bana da soranlara hep tayin belli olsun sonra dedim durduminşallah olur
Tayin çıkmazsa ki puanımız yetmeyecek gibi o zamanda gidiş gelişleri gizlerim artıkYa bana da soranlara hep tayin belli olsun sonra dedim durduminşallah olur
İşte herkes bilmediği bir şeyi öğreniyor iyi oluyor. Burasıda olmasa kafayı yeriz herhalde. Onca okuduğum psikoloji kitapları ile kişisel gelişim kitapları bir yerden sonra işe yaramıyorBuralarda dolanmamız belli değil mi hepimiz hunilendik.asla tanımadan birbirimize sevişme günü tavsiyeleri veriyoruz bundan büyük delilik yok bence
İç karartma yok nedem tutmasın 3. Güne kadar gelmiş pozitif oluyorz hepimiz anne olucaz bu yılEvet burada birebir yaşayanlar olduğu için yalnız olmadığımızı anlıyoruz benimde kimse bilmiyor tüp yaptığımı bi annem birde iki arkadaşım biliyor 3. Gün taze transferim oldu cuma günü diğer embriyolarım 5. Güne gelememiş dondurmamışlar bu tutmazsa süreç baştan olacak
BenBenim gibi hiçbir sebep bulunamadan yaptıran var mı merak ettim gerçektenSebebi bulamıyorlar her şey yolunda hatta çok çok iyi çıkıyor. Gittiğim her doktor kendi kendine dene diyip gönderiyordu hâlâ da öyle Tüp bebek yaptırdım tuttu ilk denemede ama kaybettim. Şimdi tekrar deniycem ama yine aynı şeyler "3-4 ay doğal dene, bir sorun yok olur" cümlesi ve olmaması
Yaa cidden miii adetlerin düzenli eşinde sorun yok rahim filmi temiz genetik testler sorunsuz sma taşıyıcılığı dahil çok şükür hiçbi şey gözükmüyor ama bebek de gözükmüyor
İyi düşünelim iyi olsunEvet burada birebir yaşayanlar olduğu için yalnız olmadığımızı anlıyoruz benimde kimse bilmiyor tüp yaptığımı bi annem birde iki arkadaşım biliyor 3. Gün taze transferim oldu cuma günü diğer embriyolarım 5. Güne gelememiş dondurmamışlar bu tutmazsa süreç baştan olacak
Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim benimde sebepsiz maalesef.. bugün 3.denememiz de olumsuz sonuçlandıBenim gibi hiçbir sebep bulunamadan yaptıran var mı merak ettim gerçektenSebebi bulamıyorlar her şey yolunda hatta çok çok iyi çıkıyor. Gittiğim her doktor kendi kendine dene diyip gönderiyordu hâlâ da öyle Tüp bebek yaptırdım tuttu ilk denemede ama kaybettim. Şimdi tekrar deniycem ama yine aynı şeyler "3-4 ay doğal dene, bir sorun yok olur" cümlesi ve olmaması
Nasipte ne zaman varsa o zaman gelecektir. Biraz bekletiyordur kıymetli olsun diyeYaa cidden miii adetlerin düzenli eşinde sorun yok rahim filmi temiz genetik testler sorunsuz sma taşıyıcılığı dahil çok şükür hiçbi şey gözükmüyor ama bebek de gözükmüyor
Tükendik beklerken tükendikk. Eczaneden gebelik testi almaya utanıyorum artık bir milyon kere yaptığım içinNasipte ne zaman varsa o zaman gelecektir. Biraz bekletiyordur kıymetli olsun diye
Ben bir de durumu bilmeden ovulasyon testleri vs yapıyordum. Her ay hamileymişim gibi hissediyordum. Bir gittik doktora azosperm. Hadi ondan sonra üzüldüğünü belli etme süreci başladı. Doktor araştır ne yapılabilir bak bilmem ne. Zor işler ya. Maddi manevi tüketiyor insanıTükendik beklerken tükendikk. Eczaneden gebelik testi almaya utanıyorum artık bir milyon kere yaptığım için
Valla manevi olarak tükenme eşiğindeyim ama maddi olarak tükendim tamamen Allah hepimize yardm etsin. Uğraşmadan olanlar ne şanslı asla farkında değillerBen bir de durumu bilmeden ovulasyon testleri vs yapıyordum. Her ay hamileymişim gibi hissediyordum. Bir gittik doktora azosperm. Hadi ondan sonra üzüldüğünü belli etme süreci başladı. Doktor araştır ne yapılabilir bak bilmem ne. Zor işler ya. Maddi manevi tüketiyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?