Tüp Bebek Yaptırmayı Düşünenler Moral Alanı

Canım Ceydaa🥰çok teşekkür ederim güzel içten samimi desteğin için🙏😇❤ Hepimizin yaşadığı bu yorucu süreç tüm duygularımızı köreltiyor maalesef😞 Bence ayağa kalkma vakti olmalı hepimiz için. Ben bu yorucu sürece devam etmek yerine ayağa kalkmayı seçtim. Üstelik pes etmiş de değilim. Allaha emanet ettim tüm herşeyi😍 Ama hala geceleri ağlıyorum maalesef. Bu süreci yaşayan en az benim kadar çaba sarfeden herkese dua ediyorum. Allah hepinizin gönlünü rahat ettirsin inşallah ve hepinizden güzel haberler duyabileyim inşallah🥰🍃😍 bana yazdığım bu güzel msj için ayrıca çook teşekkür ederim. Günümü gecemi güzelleştiesin umut verdin Allah da seni mutlu etsin canım benim🥰🍃
Sayfanı takip ediyorum canım...
Hep böyle positif ol positif kal...
Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz birbirimizi çok iyi anlarız... RABBİM nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez...
Vardır bir vakti zamanı hepimizin...
Bugün bir haber de gördüm 50 yaşında kadın 14. Tüp bebek tedavisinde 3'üz leri olmuş...
Rabbim ol derse olur inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin... amin
İnstagramdan özelden yazarsanız memnun olurum🥰belki olurda bir gün güzel haberi veririm size de heyecandan unutmazsam🙏

burcuuu sayfana bayıldımm.. harika şeyler paylaşıyorsun hemen takibe alıyorum. Şuan dinlenip kendine iyi gelen şeyleri yapman harika ve bence her kadın diğer kadınları desteklemeli. Hatta bunu ticarete de dökebilirsin bence. Bayıldım gerçekten
Ceydacığım özelden msj atarsan olırda bir gün güzel bir haber veririm belki heyecandan unjtmazsam🥰

Kızlaaaarrrrrr :KK55::KK55:
acil toplanın harika bir haberim var, Allah'ım dualarımı duydu ve sonunda size bu haberi erebiliyorum heyecandan elim ayağım titriyor
HAMİLEYİMMMMMMMMMM EVET HAMILEYİM!!!! HALA İNANAMIYORUM
çok çok çokkk şükür bu günleri gösteren rabbime, bu duygu sandığımdan çokk daha güçlü ve özelmiş. Umarım burada yazan herkes de bu duyguyu tadar arkadaşlar, çokk acı cektim çokk yıprandım ama sonunda güzel günler geldi. Bana burada destek olan herkese gerek DM'den yazan gerek buradn yazan yorum yapan, soran eden herkese ve doktorum Seval Taşdemir'e, hastanem Fertijin'e ve Melek Hanım'a özellikle güleryüzlü olması, insanın içini rahatlatmasından dolayı ya herkese ama herkese çok aşırı teşekkür etmek istyorum. İçim minnet dolu, gerçekten ne mutluluktan uyuyorum ne de yiyebiliyorum, sanırım hala şoktayım. İşte böyle yani benden haberler, sizde lütfen vazgeçmeyin. Bakalım bu süreç nasıl ilerleyecek

acil toplanın harika bir haberim var, Allah'ım dualarımı duydu ve sonunda size bu haberi erebiliyorum heyecandan elim ayağım titriyor
çok çok çokkk şükür bu günleri gösteren rabbime, bu duygu sandığımdan çokk daha güçlü ve özelmiş. Umarım burada yazan herkes de bu duyguyu tadar arkadaşlar, çokk acı cektim çokk yıprandım ama sonunda güzel günler geldi. Bana burada destek olan herkese gerek DM'den yazan gerek buradn yazan yorum yapan, soran eden herkese ve doktorum Seval Taşdemir'e, hastanem Fertijin'e ve Melek Hanım'a özellikle güleryüzlü olması, insanın içini rahatlatmasından dolayı ya herkese ama herkese çok aşırı teşekkür etmek istyorum. İçim minnet dolu, gerçekten ne mutluluktan uyuyorum ne de yiyebiliyorum, sanırım hala şoktayım. İşte böyle yani benden haberler, sizde lütfen vazgeçmeyin. Bakalım bu süreç nasıl ilerleyecek
hayirli olsun Allah kucagina almayida nasip etsin bize duaet bizde senin gibi bu sevinci paylasalim hamilelerin dualari kabul olurmus insallah bizimde hasretimiz son bulur rabbim isteyen herkesin hasretini bitirsin kimsenin kucagi bos kalmasin tebrikler cnm🤗

Çok sevindim canım.hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
❤tup bebek yaptirmanizin sebebi neydi bende yaptırdım transferimden memnun değilim adet ağrılarım.var yarın büyük ihtimalle adet olurum diye düşünüyor um

Merhaba canım ben 4 aydır geçici menopozdayım 20 gün önce iğnelerime başladım yarın yumurta toplama olacak inşallah. Endometriozis hastasıyım 14 aylık evliyiz olmadı bebeğimiz. Bugünlerde moralim çok bozuk, olmayacak diye hissediyorum umutlanmak da istemiyorum olmazsa dünyanın sonu değil tabi ucunda ölüm yok ama çok üzülüyorum.
Psikolojim hormonlarım mahvolmuş durumda kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum ama aklımın ucunda hep şu düşünce: İnsanlar eşleriyle birlikte olup zevk alarak tek ilişkide bebek yapabiliyorken ben bunları çekiyorum diye üzülüyorum. Buna da şükürler olsun yumurtalarım oluşuyor gelişiyor bir gün mutlaka olacak ama üzülmemek düşünmemek elde değil... Allah'ım bu sürece girecek tüm arkadaşlarıma yardımcı olsun.
Merhaba şuanda bende senin gibi düşünüyorum ve çok sevindim bebeğin olduğuna Allah bana da nasip etsin ve sana da sağlıklı bir evlât versin

Merhaba bizimde erkek kaynaklı sorun var malesef bi kaç aya bizde başlayacağız tüp bebeğe bazı testleri bekliyoruz inşalalh hayırlısyla bebeğimize kavuşuruz 🤗

Hayırlı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin 🤗

kızlarr hepinize tek tek çokk teşekkür ederim asla ama asla moralinizi bozmayın, mutlaka inanın, güvenin. Size bahsettiğim secret belgeseli ve kitabını da alıp okuyabilirsiniz psikolojik olarak destek veriyor insana. İlk randevumuz bile biraz benim ittirmemle oldu aslında, ( ilk tanışma randevumuz Fertijin'de ücretsizdi canımlar, eşim de Seval Hanımla tanışınca biraz rahatladı, kendini güvende hissetti yani o bilgisi tecrübesi direkt güven veriyor insana bene bu aşırı önemli ) Tabiki çevre faktörüde önemli ben negatif insanlardan hep kaçındım hatta tedaviye başladığımızı iki kişi dışında aileden kimse bilmiyor (bahsetmiştim eşimin ailesi biraz tuhaflar) ama sağolsun kendisi kimseye kulak asmadı bende aynı şekilde şansımızı denedik ve nasip oldu dileyen herkese de nasip olsun inşallahh, dua isteyenlerinize tek tek edicem canlarım,

Back
X